XBOX 360 με 99 ευρώ???? Πιθανόν!!!

μονο που δεν παιζει HD δισκακια.
αλλα 180 για το XBOX DVD PLAYER.

δεν ξερουμε και τι αλλη διαφορα μπορει να εχουν.

περα απο αυτα βεβαια, μπορει να σου μεινει στο χερι η το ενα η το αλλο.

δες τι γινεται με το HALO που πουλαει πολυ εξαιτιας του παιγνιδιου αλλα απο την αλλη υπαρχει ελειψη hd dvds για το XBOX στην Ελλαδα,
εν αντιθεσει με τα BR δισκακια.

υ.γ καπου πηρε το ματι μου το PS3 60GB με 410 .

Last edited:
Αυτη η εκδοση επειδη δεν τα παω καλα με τις κονσολες,εχει εξοδο HDMI; για συνδεση με προβολεα;

Και κατι ακομα, τον εξωτερικο οδηγο HD DVD τον εχετε βρει σε καλη τιμη γιατι οπου εχω κοιταξει παιζει στα 200 ευρω.

Για το XBOX ρωταω γιατι εχω βρει μεταχειρισμενο με αυτα τα λεφτα ομως δεν εχει εξοδο HDMI, αν το καινουργιο εχει ειναι καλυτερα να περιμενω λιγο.

Στο carrefour η έκδοση Premium (Ασύρματο χειριστήριο, 20Gb σκληρός) + 2 παιχνίδια δώρο 199 . Όποιος προλάβει

Κάποια ναι, κάποια όχι όπως κατάλαβα... υποθέτω αυτά του Carrefour για να τα σκοτώνουν, θα είναι από τα παλιά που δεν έχουν hdmi.

Πράγματι το φυλλάδιο δεν λέει κάτι, απλά για δίσκο 20άρι κ χειριστήριο + τα 2 παιχνίδια.
Μάλλον δεν είναι...
Δεν πειράζει όμως νομίζω...

Στο insomnia.gr κάποιοι που το πήραν λένε οτι δεν έχει HDMI.

Να ρωτήσω τώρα εγώ... αυτό παίζει αρχεία .mkv?

Το άρθρο λέει "The Upshot: It Depends" ...
Στον τομέα που μιλάμε και είναι η ψηφιακή progressive εικόνα από pc ή κονσόλα σε ψηφιακή progressive τηλεόραση-monitor χωρίς ουσιαστικές μετατροπές, παίζει ρόλο.

Tο έχουν δει εκατομμύρια κόσμος στην πράξη από τότε που το dvi αντικατέστησε το vga ... το συμφέρον της MS να πλασάρει το προϊόν της δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα.