XBOX 360 με 99 ευρώ???? Πιθανόν!!!

εγω πηρα σημερα το premium με hdmi το forca motorsport 2 nba live 8 και viva pinata 380 με εγγυηση 2 ετη

Tο έχουν δει εκατομμύρια κόσμος στην πράξη από τότε που το dvi αντικατέστησε το vga ... το συμφέρον της MS να πλασάρει το προϊόν της δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα.

O καθενας το βιολι του και ο Βlizard...:smash:

Και για την Sony να δουλευες δεν θα τα ελεγες αυτα...-bye-

Ναι... θυμάμαι τις διαμαρτυρίες όσων είχαν από τότε κάρτες και οθόνες με dvi για το πόσο χειρότερα δείχνει από την vga τους !!!!

Αυτά τα παράλογα πράγματα μόνο από τότε που ήρθε το 360 χωρίς Hdmi τα ακούμε... απορώ πως έχουν καταφέρει να μην τους πάρει χαμπάρι τόσος κόσμος.

vasdar το ναι πήγαινε στο οτι ΠΑΙΖΕΙ .mkv?

οχι πηγαινε στο φιλο που λεει οτι το ps3 για 400 ευρω ειναι ακριβο!
τωρα πως ηρθε και εκατσε κατω απο την δικη σου ερωτηση....
παντως επειδη και εγω ψαχνω η μονη συσκευη που παιζει mkv ειναι το pc μου
(να φανταστεις εχω τα φιλαρακια-10 κυκλοι, τα xfiles-7 κυκλοι σε mkv και δεν μπορω να δω πουθενα):furious3:

To τσιμπησα σημερα απο τα carrefour.
Ξερει κανεις με ποιον τροπο καταλαβαινω ποιο ειδος "σπασιματος" πρεπει να χρησιμοποιησω αν επιθυμω να παιζω αντιγραφα ασφαλειας?

199ε και ηταν το τελευταιο κομματι απο το καταστημα της Ν.Ιωνιας.
Δεν ειναι η εκδοση με την hdmi αλλα λιγο με νοιαζει,φτανει να μην δω τα κοκκινα δακτυλιδια!Εχει και 2 πολυ καλα παιχνιδια μεσα, perfect dark zero , tomb raider legends.Το xbox ειναι η πληρης εκδοση με τον σκληρο 20gb, τα ακουστικα και το ασυρματο χειριστηριο.
Για 199ε δεν το σκεφτηκα καθολου...
Να μου πειτε και πως σπαει... :P

οχι πηγαινε στο φιλο που λεει οτι το ps3 για 400 ευρω ειναι ακριβο!
τωρα πως ηρθε και εκατσε κατω απο την δικη σου ερωτηση....
παντως επειδη και εγω ψαχνω η μονη συσκευη που παιζει mkv ειναι το pc μου
(να φανταστεις εχω τα φιλαρακια-10 κυκλοι, τα xfiles-7 κυκλοι σε mkv και δεν μπορω να δω πουθενα):furious3:
Τα Friends σε .mkv??? Πόσο χωρο πιάνουν? τα έχω σε divx και είναι αν θυμάμαι καλά 36GB (κάπου 236 επεισόδια). Μου φαίνεται θα πάω βουρ για αναβάθμιση του HTPC και μετά βουρ σε σένα για κόπιες των .mkv σου! :afro:

Παιδιά επειδή ξεφύγαμε λίγο, εγώ δεν κάνω καμία προσφορά και ούτε κοιτάζω προσφορά-ζήτηση κλπ. Απλά ενημερώνω τους φίλους-μέλη του forum μας από εσωτερικές πηγές.

ειναι 2,3 gb ο καθε κυκλος και σε πολυ καλη ποιοτητα(κατευθειαν rip απο dvd καμια σχεση με κατι avi που ειχα κατεβασει παλια..2 κυκλοι ανα δισκακι dvd

Τελικά δυστυχώς δεν πρόλαβα να ενημερώσω εγκαίρως αφού ήδη πουλήθηκαν όλες στην τιμή των 199 ευρώ από τα Carefour. Sorry guys αλλά έτρεχα & τρέχω ακόμη πανικόβλητος λόγω προσωπικών υποχρεώσεων κλπ...

Εκανα reg για να κανω reply εδω για να σας ενημερωσω οτι οντως υπηρχε η προσφορα του xbox core system στα 99 ευρω...ημουν ενας απο τους τυχερους γιατι το βρηκα εντελως τυχαια οταν εψαχνα στον Κωτσοβολο να παρω την Elite αλλα κατεληξα στην Core,λογοι εμφανεις προβληματα κανενα ακομα...βεβαια πηρα και ενα ασυρματο και 2 παιχνδια και ενα σκληρο...ανεβηκε το κασε.