XBOX 360 Νέα Μείωση Τιμής!

Εμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα οι πωλησεις.

Το Wii εχει παιχνιδια που απευθυνονται κυριως σε ατομα παιδικης ηλικιας και το κυριοτερο ουτε HD δεν μπορει να δειξει.

Οποτε αν θελεις να το συγκρινεις μπορεις να το κανεις με το PS2 που ειναι παρομοιας τεχνολογιας.

Εμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα οι πωλησεις.

Το Wii εχει παιχνιδια που απευθυνονται κυριως σε ατομα παιδικης ηλικιας και το κυριοτερο ουτε HD δεν μπορει να δειξει.

Οποτε αν θελεις να το συγκρινεις μπορεις να το κανεις με το PS2 που ειναι παρομοιας τεχνολογιας.

Από που κι ως που η τελευταία γενιά των video game consoles ορίζεται από το αν έχει η όχι HD; Απ' ότι αποδείχτηκε από τις πωλήσεις, σημασία έχει να είναι διασκεδαστική η κονσόλα και τα παιχνίδια της, και όχι αν έχει bluray ή HD. Το Wii είναι νέας γενιάς κονσόλα. Με το PS2 ανταγωνιζόταν το Gamecube.

Οι πωλήσεις μπορεί να μη σου λένε τίποτα, αλλά είναι αυτές που κρίνουν ποια κονσόλα κέρδισε την αγορά. Όσα πιο πολλά κομμάτια πουλάει και όσα ποιο πολλά παιχνίδια πουλάει, αυτός είναι και ο νικητής. Και το Wii σας πήρε το σκαλπ, και του PS3 και του xbox360. Επιπλέον, μπορεί το Wii να μην έχει HDMI κτλ κτλ, αλλά έχει ένα interface χρήσης πρωτοποριακό που κανείς από τους ανταγωνιστές δεν έχει. Και γι' αυτό κέρδισε την αγορά.

Η διαμάχη των fanboyzzz των sony/m$ είναι σαν να μαλώνουν βάζελοι και γαύροι για το ποιος είναι δεύτερος, όταν έχει πάρει το πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης. Οπωσδήποτε έχουν και οι δύο κάτι να πουν: το xbox360 πως κέρδισε το PS3 και το PS3 πως κέρδισε τη μάχη του next-gen dvd.

Χαρακτηριστικές είναι και οι πωλήσεις Αυγούστου στις ΗΠΑ:
Wii 453.000
xbox360 195.200
ps3 185.400
xbox360 + ps3 = 380.600

Αν το να πουλάς περισσότερα απ' όσα όλοι οι ανταγωνιστές μαζί δεν είναι θρίαμβος και νίκη στη μάχη των video consoles, τότε τι μπορεί να είναι;

Ειναι μπασταρδεμα του gamers demographics.
Οταν καθε κοπελιτσα πηγε στο κεντρικο καταστημα καλυντικων και ψωνισε και ενα Wii,για το 10ημερο που θα ασχοληθει παει να παρυσφρησει σε ενα "ειδικο" χωρο.
Δεν θελουμε χομπιστες και τρεντυδες στα χωραφια μας οσο και να σου ακουγεται "φασιζων"
Να εχει αποψη για το gaming για το gaming μια τυπισα ή ενας πιτσιρικος που απο το πουθενα βρηκε ενα waggle και το κουναει,μαλλον κακο κανει...

Δεν ομιλω για εσενα αφου δεν ξερω ουτε το "παρελθον" σου,ουτε την ηλικια σου.

Tο Wii ειναι ενα παιχνιδι που πουλησε απιστευτα αλλα οχι στο κοινο των κονσολων,οχι στους hardcore-αδες.Οι πλειονοτητα των σκληροπυρηνικωνι Νιντεντακηδων του Sin&Punishment δεν ψωνισαν Wii.To πηραν κυριως οι ασχετοι με το χωρο,που ειναι μερικες εκατομυρια φορες περισοτεροι απο τους gamers.

Χωρις διαθεση για flame,αλλα για κουβεντα (και σταματα να επικαλεισαι το vg com network plz)

Μαλον εχετε μπερδεψει τη βουρτσα με την φουτσα....
Εγω ειχα κι εχω ΟΛΕΣ τις παιχνιδοκονσολες κι εχω δουλεψει στους περισσοτερους υπολογιστες εδω και 25 χρονια.
Ξεκινησα απο Spectrum, Ql, BBC , Commodore 64, Amiga kai Atari st και φυσικα ολα τα μεταγενεστερα μηχανηματα.
Σημερα εχω xbox360 , PS2 + 3 για να βλεπω και καλα τα HD παιχνιδια και ταινιες (εκτος απο το HTPC)...

ΑΛΛΑ τη πορωση που εφαγα εγω και η γυναικα μου (καθως και ολοι οι φιλοι μου και συγγενεις) με το Wii δεν ξαναγινε !!!
Δεν με νοιαζει που δεν εχει HD γραφικα , αλλα η αισθηση των παιχνιδιων (να παιξεις τεννις στον προβολεα μου και θα δεις τι σημαινει "παιζω" ) δεν περιγραφεται.

Ειναι το μονο "gadjet" Που εχει αγαπησει η γυναικα μου αλλα κι εγω.
Ειναι αμμεσο και εθιστικο.
Δεν με νοιαζει που δεν εχει HD γραφικα (και σου μιλαει ενας ανθρωπος που η δουλεια του ειναι Γραφιστας !).

Εγώ να πω την αλήθεια από κονσόλες δεν ξέρω και πολλά. Αλλά εσείς νομίζετε ότι ενδιαφέρει την εταιρεία αν το χρησιμοποιήσουν για 10 ή 20 ή 1000 μέρες? Η κονσόλα πουλήθηκε. Τα φράγκα πέσαν στην εταιρεία. Οι τίτλοι πουλάνε τρελά. Τί τους ενδιαφέρει ποιος το πήρε και γιατί? Το συγκεκριμένο προιον αποδείχτηκε απίστευτα προσοδοφόρο και άφησε τα άλλα δύο να παλεύουν για τη δεύτερη θέση.

Last edited:
ΑΛΛΑ τη πορωση που εφαγα εγω και η γυναικα μου (καθως και ολοι οι φιλοι μου και συγγενεις) με το Wii δεν ξαναγινε !!!
Δεν με νοιαζει που δεν εχει HD γραφικα , αλλα η αισθηση των παιχνιδιων (να παιξεις τεννις στον προβολεα μου και θα δεις τι σημαινει "παιζω" ) δεν περιγραφεται.

Ειναι το μονο "gadjet" Που εχει αγαπησει η γυναικα μου αλλα κι εγω.
Ειναι αμμεσο και εθιστικο.
Δεν με νοιαζει που δεν εχει HD γραφικα (και σου μιλαει ενας ανθρωπος που η δουλεια του ειναι Γραφιστας !).

Αυτό ακριβώς. +1

Χωρις διαθεση για flame,αλλα για κουβεντα (και σταματα να επικαλεισαι το vg com network plz)

Επικαλούμαι τα στοιχεία της NPD για την αμερικανική αγορά, τα οποία είναι πέραν αμφισβήτησης.

Όσο για το ποιοι αγοράζουν Wii, αυτό είναι παντελώς αδιάφορο. Και εγώ μπορώ να σου πω από την άλλη πως το PS3 πολλοί το έχουν αγοράσει για blu-ray player, και δεν έχουν αγοράσει ούτε ένα game. Αυτοί γιατί μας ενδιαφέρουν;

Η επιτυχια του wii δειχνει οτι υπαρχουν ατομα που θελουν να παιζουν tennis , να χοροπηδανε σε σανιδες , να παιζουν Mario κτλ. Ειναι κατι το διαφορετικο σε σχεση με τα συνηθισμενα σιγουρα. Και εγω σκεφτομαι να αγορασω ενα για τα παιδια μου.

Για τα δικα μου γουστα βεβαια δεν ταιριαζει αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Η επιτυχια του wii δειχνει οτι υπαρχουν ατομα που θελουν να παιζουν tennis , να χοροπηδανε σε σανιδες , να παιζουν Mario κτλ. Ειναι κατι το διαφορετικο σε σχεση με τα συνηθισμενα σιγουρα. Και εγω σκεφτομαι να αγορασω ενα για τα παιδια μου.

Για τα δικα μου γουστα βεβαια δεν ταιριαζει αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Εγώ δε μίλησα για τα προσωπικά μου γούστα, που δεν ενδιαφέρουν άλλωστε και κανέναν. Μίλησα για την προτίμηση της αγοράς, και αυτή είναι το Wii.

Εγώ δε μίλησα για τα προσωπικά μου γούστα, που δεν ενδιαφέρουν άλλωστε και κανέναν. Μίλησα για την προτίμηση της αγοράς, και αυτή είναι το Wii.

η ferrari πουλαει ελαχιστα σε σχεση με ενα golf δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο λογω πωλησεων το Golf , μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα
σε μερικα χρονακια να δουμε που θα ειναι το wii , δεν τελιωσε τιποτα ακομα στην αρχη ειμαστε..

η ferrari πουλαει ελαχιστα σε σχεση με ενα golf δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο λογω πωλησεων το Golf , μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα
σε μερικα χρονακια να δουμε που θα ειναι το wii , δεν τελιωσε τιποτα ακομα στην αρχη ειμαστε..

Ακυρο παραδειγμα γιατι υπαρχει και το αναστροφο...

Το Nissan GTR (90.000ευρω τιμη γερμανιας) βγηκε σε πιστα καλυτερο απο: murcielago, gallardo, 599, 430, 360F1, porsche GT, audi R8, porsche 997 turbo, Koenigsegg CCX, Paganni zonda, SLR, GT2, GT3, Veyron... H λιστα ατελειωτη...

Ολα τα παραπανω κοστιζουν απο διπλασια ως δεκαπλασια του Nissan GTR... και καποια θα εχουν παραπανω και καποια λιγοτερες πωλησεις... αλλα τιποτα απο ολα αυτα δε τα κανει καλυτερα!

...ελεγες? -bye-

Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι επιχείρημα επιπέδου δημοτικού.

Για αρχή, η ερώτηση δεν είναι ποιο είναι καλύτερο. Καλύτερο ως προς τι; Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό.

Η ερώτηση είναι ποιο κέρδισε την αγορά. Αν το golf πουλάει ας πούμε 10.000 κομμάτια με 2000 ευρώ κέρδος (20 εκατ. κέρδος) και η ferrari 10 κομμάτια με 50.000 ευρώ κέρδος (500.000 ευρώ κέρδος), προφανώς το golf κέρδισε την αγορά.

Την αγορά στην τρέχουσα γενιά video game consoles, την έχει κερδίσει το Wii. Δεν είμαστε σε καμία αρχή, είμαστε στη μέση και παραπέρα, και μήνα με μήνα δεν αλλάζει τίποτα. Το Wii πουλάει παραπάνω απ' ότι οι δύο ανταγωνιστές του μαζί. Πουλάει περισσότερα games. Βγάζει κέρδος από τις κονσόλες (ενώ οι άλλοι δύο μπαίνουν μέσα) και φυσικά βγάζει κέρδος από τα games.

Μπορεί κανείς να θεωρεί χαζό το Wii, και αυτό είναι δικαίωμά του. Αλλά δε μπορεί κανείς να αμφισβητεί πως έχει κερδίσει την μάχη της τρέχουσας γενιάς των video game consoles. Μάλιστα το παράδειγμά του θα έπρεπε να αποτελεί μάθημα για τους υπεύθυνους της M$ και της Sony για το πως φτιάχνεται μια επιτυχημένη κονσόλα. Τα εκατομύρια πολύγωνα ανά δευτερόλεπτο, τα petaflops ισχύος, τα blu-ray και τα HD είναι αδιάφορα. Σημασία έχει να είναι διασκεδαστική η κονσόλα και τα παιχνίδια της, και το Wii είναι.

Ακυρο παραδειγμα γιατι υπαρχει και το αναστροφο...

Το Nissan GTR (90.000ευρω τιμη γερμανιας) βγηκε σε πιστα καλυτερο απο: murcielago, gallardo, 599, 430, 360F1, porsche GT, audi R8, porsche 997 turbo, Koenigsegg CCX, Paganni zonda, SLR, GT2, GT3, Veyron... H λιστα ατελειωτη...

Ολα τα παραπανω κοστιζουν απο διπλασια ως δεκαπλασια του Nissan GTR... και καποια θα εχουν παραπανω και καποια λιγοτερες πωλησεις... αλλα τιποτα απο ολα αυτα δε τα κανει καλυτερα!

...ελεγες? -bye-

Tο οτι το Skyline κανει το καλυτερο φτιαξιμο σε αμαξι - επιδοσεις και φτανει μεχρι τους 1250 ιππους δεν σημαινει οτι ειναι συνολικα καλυτερο απο μια ferrari σε ολους τους επιμερους τομεις.
ποιοτητα κατασκευης , αντοχης , ανσης και λοιπα

Το wii δεν ειναι skyline - gtr , ουτε καν golf ειναι με αυτα που προσφερει οποτε ΑΣΤΟΧΟ το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ οπως παντα :grandpa:

Το wii το αγοράζεις εύκολα (φτηνό) ,πράγμα που δικαιολογεί τις τεράστιες πωλήσεις.

Ομως...

το wii και το 360 είναι τσιπαρισμένα και παίζουν κόπιες.

θεωρώ αξιοσημείωτο το γεγονός οτι το PS3 που δεν παίζει κόπιες και είναι ακριβό έχει πουλήσει σχεδόν τα μισά κομμάτια από το wii , 360.

Αν το 360 δεν είχε τσιπαριστεί, οι πωλήσεις θα ήταν στον πάτο.

το wii είναι η μόναδική κονσόλα που δεν ενδεικνύεται για single user gaming. Τα περισσότερα παιχνίδια θέλουν παρέα και δεν κρατάνε τον χρήστη που θα κάτσει να παίξει μόνος του.

Ετσι γίνεται και η πρώτη "play'n'abandon" κονσόλα στην κατάταξη.

Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι επιχείρημα επιπέδου δημοτικού.

Για αρχή, η ερώτηση δεν είναι ποιο είναι καλύτερο. Καλύτερο ως προς τι; Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό.

Η ερώτηση είναι ποιο κέρδισε την αγορά. Αν το golf πουλάει ας πούμε 10.000 κομμάτια με 2000 ευρώ κέρδος (20 εκατ. κέρδος) και η ferrari 10 κομμάτια με 50.000 ευρώ κέρδος (500.000 ευρώ κέρδος), προφανώς το golf κέρδισε την αγορά.

Την αγορά στην τρέχουσα γενιά video game consoles, την έχει κερδίσει το Wii. Δεν είμαστε σε καμία αρχή, είμαστε στη μέση και παραπέρα, και μήνα με μήνα δεν αλλάζει τίποτα. Το Wii πουλάει παραπάνω απ' ότι οι δύο ανταγωνιστές του μαζί. Πουλάει περισσότερα games. Βγάζει κέρδος από τις κονσόλες (ενώ οι άλλοι δύο μπαίνουν μέσα) και φυσικά βγάζει κέρδος από τα games.

Μπορεί κανείς να θεωρεί χαζό το Wii, και αυτό είναι δικαίωμά του. Αλλά δε μπορεί κανείς να αμφισβητεί πως έχει κερδίσει την μάχη της τρέχουσας γενιάς των video game consoles. Μάλιστα το παράδειγμά του θα έπρεπε να αποτελεί μάθημα για τους υπεύθυνους της M$ και της Sony για το πως φτιάχνεται μια επιτυχημένη κονσόλα. Τα εκατομύρια πολύγωνα ανά δευτερόλεπτο, τα petaflops ισχύος, τα blu-ray και τα HD είναι αδιάφορα. Σημασία έχει να είναι διασκεδαστική η κονσόλα και τα παιχνίδια της, και το Wii είναι.

Δηλαδη προτεινεις να γυρισουμε πισω ?,ολα εξιλισσονται απο τη βιδα μεχρι το αεροπλανα οποτε με την λογικη των κυριων της nintendo το Gaming να παει προς τα πισω σε εξελιξη , δεν γυρναμε καλυτερα στη εποχη του mame ?

Οχι φιλαρακο δεν θα καταργησουμε το οnline , τα φωτορεαλιστικα γραφικα - τις ταινιες , και το χαρακτηρα των Multimedia των κονσολων για να παιζουμε παιχνιδια για παιδακια

Μπορει καποιοι στα γεραματα να εχουν τασεις να θυμηθουν την παιδικη τους ηλικια δεν θα τους ακολουθησουμε , ουτε φυσικα θα μας επιβαλουν οι trendydes nerds της νιντενδο τα στανταρ στα σημερινα παιχνιδια

Τα κουβαδακια τους και σε αλλη παραλια :flipout: η πλειοψηφιοα ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΩΝ GAMERS αγοραζει τις 2 κονσολες προσφερουν οτι ζητανε ειναι και φτηνοτερες απο το wii

αυτο δα ελλειπε τα νηπια :flipout::flipout: να καθοριζουν τα στανταρ στο Gaming

Δηλαδη προτεινεις να γυρισουμε πισω ?,ολα εξιλισσονται απο τη βιδα μεχρι το αεροπλανα οποτε με την λογικη των κυριων της nintendo το Gaming να παει προς τα πισω σε εξελιξη , δεν γυρναμε καλυτερα στη εποχη του mame ?

Οχι φιλαρακο δεν θα καταργησουμε το οnline , τα φωτορεαλιστικα γραφικα - τις ταινιες , και το χαρακτηρα των Multimedia των κονσολων για να παιζουμε παιχνιδια για παιδακια

Μπορει καποιοι στα γεραματα να εχουν τασεις να θυμηθουν την παιδικη τους ηλικια δεν θα τους ακολουθησουμε , ουτε φυσικα θα μας επιβαλουν οι trendydes nerds της νιντενδο τα στανταρ στα σημερινα παιχνιδια

Τα κουβαδακια τους και σε αλλη παραλια :flipout: η πλειοψηφιοα ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΩΝ GAMERS αγοραζει τις 2 κονσολες προσφερουν οτι ζητανε ειναι και φτηνοτερες απο το wii

αυτο δα ελλειπε τα νηπια :flipout::flipout: να καθοριζουν τα στανταρ στο Gaming

Δε προτιμάω τίποτα και δεν υποστηρίζω τίποτα. Εσύ προφανώς έχεις την προτίμησή σου και είναι σεβαστή. Απλώς η αγορά δε συμφωνεί μαζί σου, αυτό είναι όλο.

Αυτό που λες θα το μεταφράσω σε ποδοσφαιρκή κατάσταση. Κερδίζει το πρωτάθλημα η Καλαμαριά, παίζοντας αντιποδόσφαιρο, προηγούμενης 10ετίας, και μετά Βάζελοι και Γάβροι μαλώνουν για το ποιος είναι δεύτερος, λέγοντας πως δε μας νοιάζει που ο άλλος μας πήρε το πρωτάθλημα, εμείς δε γυρνάμε πίσω. Θεμιτό, αλλά αδιάφορο, γιατί το πρωτάθλημα το πήρε άλλος.

Στην αγορά λοιπόν, το Wii έχει κερδίσει το πρωτάθλημα. Και έχει κερδίσει ξεκάθαρα.

Το wii το αγοράζεις εύκολα (φτηνό) ,πράγμα που δικαιολογεί τις τεράστιες πωλήσεις.

Ομως...

θεωρώ αξιοσημείωτο το γεγονός οτι το PS3 που δεν παίζει κόπιες και είναι ακριβό έχει πουλήσει σχεδόν τα μισά κομμάτια από το wii , 360.

το wii είναι η μόναδική κονσόλα που δεν ενδεικνύεται για single user gaming. Τα περισσότερα παιχνίδια θέλουν παρέα και δεν κρατάνε τον χρήστη που θα κάτσει να παίξει μόνος του.

Ετσι γίνεται και η πρώτη "play'n'abandon" κονσόλα στην κατάταξη.

Το ότι είναι τσιπαρισμένα έχει τη σημασία του. Αλλά αυτό είναι πρόβλημα της Sony. Ας "διαρεύσει" κάποια τρύπα ασφαλείας και γι' αυτό.

Από την άλλη οι πωλήσεις του PS3 είναι λίγο ψεύτικες, γιατί είναι πολλοί αυτοί που το αγοράζουν για blu-ray player και δεν αγοράζουν ούτε ένα game. Δε ξέρω το ποσοστό τους, θα ήταν καλό να γινόταν μία τέτοια έρευνα, αλλά είναι σίγουρα πολλοί.

Όσο για το play'n'abandon, θα είχε νόημα αν το Wii πουλούσε κονσόλες αλλά όχι games. Όμως είναι πρώτο σε τίτλους που έχουν πουλήσει πάνω από 3 εκατομύρια (έχει 7, έναντι τριών του xbox360 και μόλις ενός του PS3). Οπότε δε μπορεί να αποδειχτεί το επιχείρημά σου.

Ομως...

Ξεχνας οτι οποιος αγοραζει wii και 360 το κανει γιατι θελει κονσολα.

Πολλοι απο οσους αγορασαν PS3 ομως το αγορασαν σαν BR Player και δεν εχουν βαλει ποτε δισκακι με παιχνιδι μεσα.

Τωρα που κυκλοφορουν καλα και φθηνα BR oι περιστασιακοι αγοραστες θα εκλειψουν.

Δε προτιμάω τίποτα και δεν υποστηρίζω τίποτα. Εσύ προφανώς έχεις την προτίμησή σου και είναι σεβαστή. Απλώς η αγορά δε συμφωνεί μαζί σου, αυτό είναι όλο.

Αυτό που λες θα το μεταφράσω σε ποδοσφαιρκή κατάσταση. Κερδίζει το πρωτάθλημα η Καλαμαριά, παίζοντας αντιποδόσφαιρο, προηγούμενης 10ετίας, και μετά Βάζελοι και Γάβροι μαλώνουν για το ποιος είναι δεύτερος, λέγοντας πως δε μας νοιάζει που ο άλλος μας πήρε το πρωτάθλημα, εμείς δε γυρνάμε πίσω. Θεμιτό, αλλά αδιάφορο, γιατί το πρωτάθλημα το πήρε άλλος.

Στην αγορά λοιπόν, το Wii έχει κερδίσει το πρωτάθλημα. Και έχει κερδίσει ξεκάθαρα.

καταρχην δεν εχει τελιωσει τιποτα να δουμε σε 5-6-7 χρονια τις πωλησεις και τα ξανασυζηταμε

Σε ενα προιον κοιταμε το συνολο , το πρωταθλημα το εχει παρει ηδη το Ps3 απο το 2 χρονο κυκλοφοριας -bye- , για το wii δεν μιλαει κανεις , το μονο που αναφερουν ειναι οι πωλησεις του ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .
Το οτι το ps3 βγαζει τα καλυτερα παιχνδια στο συνολο και σαν κονσολα εχει τις περισσοτρες δυνατοτητες να δεις ταινιες κλπ φτανει και περισευει

Σου επαναλαμβανω τα κινεζικα προοιοντα παγκοσμιως ειναι πρωτα σε πωλησεις δεν σημαινει οτι ειναι καλα

Με τη λογικη σου η kuro ειναι χειροτερη σαν τηλεοραση επειδη δεν εχει πωλησεις , το ιδιο και η φερραρι , κλπ κλπ

εχεις μπλεξει την ποιοτητα ενος προιοντος με τις πωλησεις του αυτα τα 2 δεν συμβαδιζουν και πολλες φορες ειναι ασχετα μεταξυ τους

καταρχην δεν εχει τελιωσει τιποτα να δουμε σε 5-6-7 χρονια τις πωλησεις και τα ξανασυζηταμε

Σε ενα προιον κοιταμε το συνολο , το πρωταθλημα το εχει παρει ηδη το Ps3 απο το 2 χρονο κυκλοφοριας -bye- , για το wii δεν μιλαει κανεις , το μονο που αναφερουν ειναι οι πωλησεις του ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .
Το οτι το ps3 βγαζει τα καλυτερα παιχνδια στο συνολο και σαν κονσολα εχει τις περισσοτρες δυνατοτητες να δεις ταινιες κλπ φτανει και περισευει

Σου επαναλαμβανω τα κινεζικα προοιοντα παγκοσμιως ειναι πρωτα σε πωλησεις δεν σημαινει οτι ειναι καλα

Με τη λογικη σου η kuro ειναι χειροτερη σαν τηλεοραση επειδη δεν εχει πωλησεις , το ιδιο και η φερραρι , κλπ κλπ

εχεις μπλεξει την ποιοτητα ενος προιοντος με τις πωλησεις του αυτα τα 2 δεν συμβαδιζουν και πολλες φορες ειναι ασχετα μεταξυ τους

Σου ξαναλέω πως η ερώτηση δεν είναι ποιο είναι καλύτερο. Εσύ λες και ξαναλές αυτό το πράγμα. Η ερώτηση είναι ποιο κέρδισε την αγορά. Και αυτό είναι το Wii.

Στην ερώτηση ποιο είναι καλύτερο, θα δυσκολευτώ να απαντήσω, γιατί πρώτα πρέπει να ορίσουμε τη λέξη "καλύτερο". Πχ το xbox360 είναι καλύτερο γιατί μπορώ να παίζω αντίγραφα. Το PS3 είναι καλύτερο γιατί έχει blu-ray player. Το Wii είναι καλύτερο γιατί έχει ένα επαναστατικό UI.

Οπότε καλύτερο δε ξέρω ποιο είναι. Ξέρω ποιο κέρδισε σήμερα την αγορά. Το Wii.