Sir Teraflop
New member
- 8 July 2018
- 74
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S
Εγώ δεν έχω ενεργή ultimate συνδρομή στον λογαριασμό μου γιατί κάνω share με ένα φίλο και έχουμε βάλει σε εκείνον,δοκίμασα πριν μια εβδομάδα την προσφορά 3 μήνες με 1 και δεν μπορούσα να αγοράσω..Μου ζητούσε 13
Πιθανώς να μην μπορείς να επωφεληθείς της προσφοράς για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για κάποιους μήνες, ενδεχομένως.
Τώρα μπορώ με 1 € τρεις μήνεςΣυνέχεια μετά από μερικούς μήνες, σε διαφορετικό thread...
Συνδρ
Με VPN.lat κάνεις redeem code μέσω xbox store.Αν αγοράσω κατευθείαν το παιχνίδι από εδώ https://www.eneba.com/el/xbox-elden-ring-xbox-live-key-argentina
πως το ενεργοποιώ στο game pass μου;
Χωρίς αγορά gift cards κλπ.
Με αγορασμένο (όχι free) VPN Ηνωμένου Βασιλείου μπορείς.Ενδιαφέρομαι για το cloud gaming του gamepass. Ειναι σε φαση beta και δεν ειναι διαθεσιμο στην ελλαδα. Εχει καταφερει κανεις να το βαλει με "πλαγιο" τροπο (πχ δημιουοργωντας λογαριασμος γερμανιας ή κατι τετοιο) και αν ναι πως? δουλεψε αξιοπρεπως;
Σε μια βδομάδα λήγει η συνδρομή (πέρασε κιόλας εναμιση χρόνος).
Αν με ρωτήσετε θα το ανανεώσεις; Απαντώ χωρίς δεύτερη σκέψη : σαφέστατα ΟΧΙ.
Για τα δικά μου γούστα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα παιχνίδια που κατέβασα στην κυριολεξία (δεν μ ενδιαφέρουν αθλητικά και πολεμικά)
και δεύτερον οι hot τίτλοι που μ ενδιαφεραν τους αγόρασα όταν βγήκαν. Σιγά μην περίμενα το 2022 να παίξω δωρεάν το Assassin's Creed Odyssey και Origins.
Επιμένω στην άποψη μου ότι έχει πολλή σαβουρα μέσα. Είχα κατεβάσει κάτι Conan κλπ και τα διέγραφα σε χρόνο dt.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.