XBOX HD-DVD

Re: Απάντηση: XBOX HD-DVD

Επιστρεφω μετα απο ολιγοημερη απουσια λογω εργασιας. Λοιπον η εικονα του hd-dvd και σε συνδεση με htpc ειναι φανταστικη , τρελλαινομαι με την λεπτομερεια που βλεπουν τα ματια μου...Βεβαια ο pentium D930 στα 3ghz δυσκολευεται λιγο εως πολυ σε καποιες περιπτωσεις , οποτε σημερα υπαρχει προγραμματισμενη αναβαθμιση. Αυτο που με κανει να σπαω το κεφαλι μου :bang: ειναι οτι δεν μπορω να δωσω σωστο ηχο απο την οπτικη του xbox στην οπτικη της creative x-fi fatality που εχει το htpc μου. σαν να μου δινει μονο στερεο και τιποτα παραπανω , αλλα θα το βρω που θα παει?

Με μπέρδεψες. Αν παίζεις από το PC τί δουλειά έχεις με την optical του xbox???
Πέρασες την ταινία στο σκληρό ή την παίζεις από το HD-DVD??? Αν δεν την πέρασες πρίν πας για αναβάθμιση πέρασέ την και μετά αποφασίζεις αν τη χρειάζεσαι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: XBOX HD-DVD

Με μπέρδεψες. Αν παίζεις από το PC τί δουλειά έχεις με την optical του xbox???
Πέρασες την ταινία στο σκληρό ή την παίζεις από το HD-DVD??? Αν δεν την πέρασες πρίν πας για αναβάθμιση πέρασέ την και μετά αποφασίζεις αν τη χρειάζεσαι...

Ενα δικιο το εχεις..... ηθελα να πω οτι σε συνδεση του hd-dvd με το 360 δινω ηχο απο την οπτικη και οχι βεβαια σε συνδεση με το htpc. σε συνδεση με το htpc ο ηχος ειναι απλα καλος. Την εχω περασει στον σκληρο την ταινια και ειναι καπως καλυτερα αλλα παλι την θελω την αναβαθμιση νομιζω με αυτο που βλεπω...παρουσιαζει καποια κολληματα , λιγοτερα μεν αλλα τα παρουσιαζει. Εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω και αρκετα προγραμματα που μπορει να τρεχουν στο backround οπως antivirus κ.α. αλλα δεν ειδα διαφορά

Απάντηση: Re: XBOX HD-DVD

Τα 3 ghz ειναι πολυ λιγα δυστυχως.
Θελεις οπωσδηποτε core 2 duo 6300 και πανω.

Γι αυτό και αύριο παραλαμβάνω τον Core 2 X-Treme QX6700 της Intel. Ειναι λιγο extreme οντως , αλλά ελπίζω οτι για 3-4 χρονια δεν θα χρειαστεί να αλλάξω παλι επεξεργαστη

Re: Απάντηση: Re: XBOX HD-DVD

Γι αυτό και αύριο παραλαμβάνω τον Core 2 X-Treme QX6700 της Intel. Ειναι λιγο extreme οντως , αλλά ελπίζω οτι για 3-4 χρονια δεν θα χρειαστεί να αλλάξω παλι επεξεργαστη

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις...
Και αυτό που είπες ήταν ΠΟΛΥ μεγάλη κουβέντα...