XBOX HD-DVD

Δείτε εδώ: http://www.i-play.gr/index.php?action=product&id=4493

79.98 !!!

Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος. Εγώ το παρήγγειλα μιας και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται (μπορεί αύριο να αλλάξουν τιμή ή ελπίζω να μην είναι τίποτα "περίεργα" κομμάτια)

Σήμερα έλαβα το εξής email από το κατάστημα:
Λυπούμαστε αλλά το προίον που επιλέξατε εξαντλήθηκε στη προνομιούχα τιμή προσφοράς, στης 23:00 εχθές το βράδυ, και η βάση δεδομένων μας ενημερώθηκε νωρίς το πρωί με τις καινούργιες τιμές από τους προμηθευτές μας.

Φυσικά είναι μπαρούφες μιας και είχαν κάνει λάθος και τους πρόλαβα, αλλά τι να πουν?

Ενα σοβαρό site θα έλεγε ότι οι τιμές που αναφέρονται πιθανόν να μην είναι σωστές ή να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ( το γνωστό σλογκαν που υπάρχει στα φυλλάδια )

Ψιλοάσχετο αλλά θυμάμαι σε μια ανάλογη περίπτωση στο buy.com στις ΗΠΑ τελικά το buy.com "υποχρεώθηκε" / δέχθηκε να αγοραστούν τα προϊόντα στη σημαντικά χαμηλότερη τιμή που είχε δημοσιευτεί...

Να ρωτήσω κάτι :huh2: ? Στην sony 46x2000 που δεν παίζει 1080p μέσω component (ούτε vga) αξίζει η αγορά του Xbox HD-DVD player ?

Θα παίζει σε 1080i , θα είναι όμως σημαντική η διαφορά στην εικόνα ή μόνο με 1080p αξίζει :nounder: ?

Πάντως αν και άσχετο - σχετικό, πριν 2 μήνες εκμεταλλεύτηκα ενα τετοιο λάθος του Πλαισίου και αγόρασα το Pioneer DV 393 που το ήθελα για δώρο σε κάτι φίλους στην τιμή των .. 32 Ευρώ !! (η φτηνότερη ακόμα και σήμερα ειναι κοντά στα 75). Για μένα είναι τιμή τους που δεν μου είπαν τετοιες μπούρδες περι στοκ κλπ κλπ αλλά το παρέλαβα κανονικά την επόμενη μέρα.

(Δυστυχώς το πήραν χαμπάρι νωρίς και δεν πρόλαβα να ριξω σήμα .....

Δηλαδή λέτε ότι μπορώ να το "απαιτήσω" στην τιμή που το αγόρασα?

Σήμερα έλαβα το εξής email από το κατάστημα:
Λυπούμαστε αλλά το προίον που επιλέξατε εξαντλήθηκε στη προνομιούχα τιμή προσφοράς, στης 23:00 εχθές το βράδυ, και η βάση δεδομένων μας ενημερώθηκε νωρίς το πρωί με τις καινούργιες τιμές από τους προμηθευτές μας.

Φυσικά είναι μπαρούφες μιας και είχαν κάνει λάθος και τους πρόλαβα, αλλά τι να πουν?

Βλέποντας το πόστ σου το παράγγειλα και εγώ και το πρωί με πήρε ένας πίτουρας τηλέφωνο και μου είπε οτι εξαντλήθηκε πρίν κάνω την αγορά, και ρώτησε αν θέλω να το πάρω στην κανονική του πλέον τιμή. Άκουσε τα κάλαντα φυσικά. Άν κάνεις κάτι, πές τους οτι δεν είσαι μόνος και οτι θα τους δώσουμε στην προστασία καταναλωτών, μήπως και μασήσουν. Λέμε τώρα, αλλα δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά......

Ωραία, μήπως να οργανωθούμε τότε? Έχουμε το αποδεικτικό email της αγοράς και την καρτέλα μας στο site με την αγορά.

Re: Απάντηση: XBOX HD-DVD

Να ρωτήσω κάτι :huh2: ? Στην sony 46x2000 που δεν παίζει 1080p μέσω component (ούτε vga) αξίζει η αγορά του Xbox HD-DVD player ?

Θα παίζει σε 1080i , θα είναι όμως σημαντική η διαφορά στην εικόνα ή μόνο με 1080p αξίζει :nounder: ?

Σπύρο δε νομίζω σε 46άρα να καταφέρεις να δεις διαφορά μεταξύ 1080i και 1080p...

Λοιπόν χθες συνέδεσα το XBox HD-DVD στο 360 και είδα το "The Last Samurai"). Το μέσο προβολής ήταν μια 42άρα Panasonic PV60 (θα δοκιμάσω στον προβολέα το Σ/Κ γιατί χθες βαριόμουν να απλώνω component καλώδιο...)
Εντυπώσεις:
Μήπως είδε κανείς δύο μάτια κι ένα σαγόνι πουθένα γιατί μου έφυγαν και τα ψάχνω???
Χωρίς πλάκα - ακόμα και στη 42άρα τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά!!! Το επίπεδο λεπτομέρειας μοναδικό, τα χρώματα πιο ζωντανά και το μαύρο ακόμη καλύτερο. Αποκορύφωση η σκηνή πριν την τελευταία μάχη που ο Tom με τον Samurai κοιτάζει από ψηλά τα εχθρικά στρατεύματα. Βλέπεις απίστευτες λεπτομέρειες!!!
Επόμενο συγκριτικό απόψε με σύγκριση με τη SD version στο HTPC με Theatertek + ffdshow (σε TV και προβολέα)...

Δεν έχω πάει ακόμα παραπέρα γιατί το ΣΚ χάλασε το laptop μου και είχα να στήσω καινούριο να σώσω αρχεία, emails κλπ κλπ...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΝΕΟ HD DVD PLAYER ΓΙΑ ΤΟ XBOX 360
Η Microsoftανακοίνωσε πως το πολυαναμενόμενο Xbox 360 HD DVD Player είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά. Το εντυπωσιακό αυτό περιφερειακό για το σύστημα videogames και ψυχαγωγίας Xbox 360, αποτελεί προσφορά ιδιαίτερης αξίας για τους καταναλωτές, έχοντας ως με εκτιμώμενη λιανική τιμή τα 199.99 ευρώ ενώ περιλαμβάνει και το Xbox 360 Universal Media Remote. Οι καταναλωτές θα μπορούν να προσθέσουν το Xbox 360 HD DVD Player στην κονσόλα Xbox 360 που ήδη διαθέτουν και να απολαύσουν έτσι κρυστάλλινο ήχο και εικόνα HD DVD μέσα από την απόλυτη home theater εμπειρία υψηλής ευκρίνειας.

COM Today

MHTΣ έχει έρθει εδώ και αρκετό καιρό (περισσότερο από 2 βδομάδες)... Τα παραπάνω post είναι από ανθρώπους που το πήραμε από εδώ...

Υπαρχει μαγαζι στη Γλυφαδα ... (House of Laser Tηλ.210 8983478 )
Eχει HDDVD - BLURAY

Γεια σας παιδια ,μολις αγορασα και εγω το hd dvd και περνω τηλ εκει αλλα δεν το σηκωνη κανεις ! εχετε βρει πουθενα αλλου να παραγγειλω ?
αυτο το τηλ δεν ισχυει ?

Φυσικό είναι να μην το σηκώνουν αφού είναι κλειστά τα μαγαζιά σήμερα το απόγευμα. Το τηλέφωνο ισχυει αγόρασα εγώ την περασμένη εβδομάδα BATMAN BEGINS - V FOR VENDETTA 40 ευρώ το καθ' ένα.

θα παρω το πρωι ! μηπως ξερεται αν στελνει επαρχια ?