XBOX HD-DVD

Εγω μολις πηρα και απαντησε κανονικα.
Ελλειπε για τετραημερο.
Δυστυχως οι τιτλοι hddvd ειναι λιγοι (απ οτι μου ειπε σημερα του φυγανε αρκετα).
Εχει περισσοτερα blu ray.

Έχει αρκετές διαθέσιμες και κάθε βδομάδα φέρνει και καινούριες...
Αν θες κάποια συγκεκριμένη μπορείς να την παραγγείλεις (αν και με τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε κάποιες παγκοσμίως δεν ξέρω που θα μπορέσει να τις βρει)...
Η τιμή είναι λίγο αλμυρή σε σχέση με play.com. Τις δίνει 40 ευρώ αλλά ίσως σηκώνει λίγο παζάρι...
Αντικαταβολή στέλνει αλλά θέλει να την αποφεύγει. Δέχεται πιστωτικές και κατάθεση σε λογαριασμό...

Ειναι οντως αλμυρος!!!
Αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αλλος, απ οσο ξερω.
Aν θελεις παντως αγορα με πιστωτικη, σε συμφερει καλυτερα το play.
Oι τιμες του ειναι απο 20 εως 30 ευρω.

Γιάννη το ξέρω αλλά από το play μπορεί να κάνουν και 3 βδομάδες για να παραδοθούν. Ήθελα 1-2 ταινιούλες έτσι για να βάλω σε χρήση το HD-DVD και να πάρω μια γεύση...

Έτσι το είδα κι εγώ... Με ενδιέφερε πρώτιστα να τις πάρω άμεσα.

Εντυπώσεις αύριο / μεθαύριο που θα τις παίξω...

Λοιπόν χθες συνέδεσα το XBox HD-DVD στο 360 και είδα το "The Last Samurai"). Το μέσο προβολής ήταν μια 42άρα Panasonic PV60 (θα δοκιμάσω στον προβολέα το Σ/Κ γιατί χθες βαριόμουν να απλώνω component καλώδιο...)
Εντυπώσεις:
Μήπως είδε κανείς δύο μάτια κι ένα σαγόνι πουθένα γιατί μου έφυγαν και τα ψάχνω???
Χωρίς πλάκα - ακόμα και στη 42άρα τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά!!! Το επίπεδο λεπτομέρειας μοναδικό, τα χρώματα πιο ζωντανά και το μαύρο ακόμη καλύτερο. Αποκορύφωση η σκηνή πριν την τελευταία μάχη που ο Tom με τον Samurai κοιτάζει από ψηλά τα εχθρικά στρατεύματα. Βλέπεις απίστευτες λεπτομέρειες!!!
Επόμενο συγκριτικό απόψε με σύγκριση με τη SD version στο HTPC με Theatertek + ffdshow (σε TV και προβολέα)...

Δείτε εδώ: http://www.i-play.gr/index.php?action=product&id=4493

79.98 !!!

Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος. Εγώ το παρήγγειλα μιας και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται (μπορεί αύριο να αλλάξουν τιμή ή ελπίζω να μην είναι τίποτα "περίεργα" κομμάτια)