XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Το Kodi δεν παίζει 4k hevc στο s, δεν ξέρω αν είναι λόγο δικτύου. Το scorpio και δωρεάν να ήταν δεν θα το χρησιμοποιούσα, εντελώς δύσχρηστο. Όλα τα άλλα αρχεία παίζουν μια χαρά μέσω δικτύου στο Kodi

Παίζει περισσότερα αρχεία το scorpio από το kodi?
Γιατί να το επιλέξει κάποιος;

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

Άλλο το hardware του S και αλλο του Χ Γιάννη .
Στο scorpio player υπαρχει εβδομαδιαία υποστήριξη και σε ορισμένες περιπτώσεις καθημερινή και είναι το μοναδικό αυτήν την στιγμή που από την θύρα usb παίζει βαριά 4Κ HDR HEVC και 4Κ ISO VR video αρχεία .Το έχω ξαναγράψει αν η ποιότητα της εικόνας σε κάποιους είναι προτεραιότητα είναι μονόδρομος τα 4Κ 50 -100 GB η διαφορά είναι εμφανής στο Χ ακόμα και σε τηλεοραση 1080 P.
Αντίθετα στο ΚODI -X Από την θύρα usb παίζει ολα τα αρχεία και 4Κ 264,HEVC γιοκ ,το KODI είναι περισσότερο προσανατολισμένο στην πλατφόρμα της microsoft για online add on και hevc 4K αλλά τα 100 GB του κατεβάσματος δεν συγκρίνονται .

Στο Χ ΚΑΝΟΝΙΚΑ streaming DLNA / UPnP, SAMBA / CIFS, SFTP / SSH, FTP, WebDAV, Youtube, Twitch, HTTP, HLS, DASH, RTSP, MSS και VR.στο scorpio player .
Ανάλογα και τις δυνατότητες του δικτύου για βαριά αρχεία.

https://www.youtube.com/watch?v=EkgkF-9b6Z0
https://www.youtube.com/watch?v=uT9hx-pRM9Y

Και επίσημα σήμερα αναβάθμιση στο kodi .
Kodi 18.0 BETA 5 .

Για αυτούς που παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι σε τηλεόραση 4K με HDR.
Υπάρχει και αυτή η άποψη και το ερώτημα που τίθεται είναι αν συμβαίνει αυτό σε όλες της τηλεοράσεις δηλαδή 4K με HDR.
https://youtu.be/hJgXQ3qNg74

Μεταφρασμένη στα Ελληνικά η συγκεκριμένη αποψη.

Αναλύσαμε το φάσμα των RGB παραστάσεων του Red Dead Redemption 2 χρησιμοποιώντας στιγμιότυπα οθόνης 4K HDR από την κονσόλα Xbox One X και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η έξοδος βίντεο HDR του RDR2 είναι βασικά απλά αναβαθμισμένη από το SDR. Παρόλο που δεν ελέγχθηκαν από τον εαυτό μας, το ίδιο ζήτημα υπάρχει και στην έκδοση Playstation 4 (PS4) Pro.

Επειδή η απόδοση του Red Dead Redemption 2 HDR συνήθως έχει ως αποτέλεσμα μια εικόνα που είναι είτε πολύ αμυδρή είτε αρκετά φωτεινή αλλά πολύ ξεπλυμένη εξαιτίας των αυξημένων επιπέδων μαύρου επιπέδου και μεσαίων τόνων, σας συνιστούμε να παίξετε το παιχνίδι σε SDR (τυπική δυναμική περιοχή) να έχετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Ισχύει σε όλες τις τηλεοράσεις.

Το δοκίμασα εχθές χωρίς HDR και το παιχνίδι φαινόταν πολύ καλύτερα! Επίσης έχει και κάποιο bug ο ήχος στο παιχνίδι σε 5.1 και δεν παίζει το κεντρικό ηχείο. Επηρεάζει και το Xbox και το PS4.

Επειδή τελικά ανάθεμα και αν κατάλαβα, το Xbox One X παίζει απροβλημάτιστα αρχεία UHD των 50-100GB μέσω LAN ή όχι;
Με γραμμή των 10 Mbps μπορεί να παίξει τέτοιους είδους αρχεία ;
Δηλαδή αρχεία uhd των 50 και 100 GB;
Προφανώς και μπορείς αν έχεις δυνατή γραμμή έχω δείξει τον τρόπο .
Αν όχι έχεις την δυνατότητα μέσω Scorpio player από την θύρα usb.
Και παράλληλα έχεις την δυνατότητα μέσω add on -kodi για online ταινίες -hevc αρχεία 4K.

Επειδή τελικά ανάθεμα και αν κατάλαβα, το Xbox One X παίζει απροβλημάτιστα αρχεία UHD των 50-100GB μέσω LAN ή όχι;
Με γραμμή των 10 Mbps μπορεί να παίξει τέτοιους είδους αρχεία ;
Δηλαδή αρχεία uhd των 50 και 100 GB;
Προφανώς και μπορείς αν έχεις δυνατή γραμμή έχω δείξει τον τρόπο .
Αν όχι έχεις την δυνατότητα μέσω Scorpio player από την θύρα usb.
Και παράλληλα έχεις την δυνατότητα μέσω add on -kodi για online ταινίες -hevc αρχεία 4K.

Τα UHD αρχεία μπορεί να είναι γυρισμένα από εσένα βιντεάκια ή backups των UHD δισκακίων σου που έχεις αποθηκεύσει σε άλλο υπολογιστή ή NAS που έχεις στο τοπικό δίκτυό σου, το οποίο προφανώς θα είναι ταχύτητας gigabit.

Για να γίνει πιο απλό το σενάριο, ας πούμε ότι μιλάμε για backups UHD δισκακίων, με τα γνωστά encodings και streams. Σενάριο που αφορά άμεσα όλους τους videophiles που δεν θα άντεχαν να δουν 4Κ από Netflix (με το bitrate της πείνας που δίνει). Δεν συζητάω καν για υλικό από addons του Kodi καθότι παράνομο.

Τα UHD backups μπορούν να παίξουν μέσω LAN? Γιατί δε νομίζω κανείς που θέλει να δει μια ταινία να έχει όρεξη να αντιγράφει 50-100GB σε USB δίσκο και να τον κουβαλάει από δω και από κει ενώ έχει LAN σπίτι του.

Παραπάνω από 8 λεπτά με αρχεία 50 και 100 GB από την θύρα usb 3 ,αντιγραφή δηλαδή σε εξωτερικό σκληρό είναι ένας χρόνος που νομίζω ότι δεν σου τρώει χρόνο .
Υπάρχει όμως και μια κατηγορία φίλων που δεν κατεβάζει αρχεία πάνω από 5GB .
Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει ,υπάρχουν υπηρεσίες ακόμη και συνδρομητικές Netflix,ενοικίαση ταινιών από iTunes ,plex κτλ.
Να επιλέξει το δίκτυο του για την θέαση των ταινιών η από την θύρα usb.
Όποτε κρίνει ,τι τον εξυπηρετεί .
Όμως έτσι όπως οδηγούνται τα πράγματα το επόμενο βήμα θα είναι το X project cloud η τέλος πάντων όπως το ονομάσει και ο ανταγωνισμός ,δηλαδή παιχνίδια ταινίες ,μουσική ,παντού και γρήγορα .
Και πολλά θα εξαρτηθούν από την ποιότητα των server .

ΟΚ, φαίνεται να πήρα την απάντησή μου.

Οπότε το Xbox One δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή UHD backups μέσω LAN.

Για μένα απαράδεκτο για ένα media player (με δεδομένο ότι το καταφέρνουν ένα κάρο άλλα "φτηνιάρικα" media players), αλλά ίσως είναι αποδεκτό αν κάποιος έχει αγοράσει το Xbox πρωταρχικά για να παίζει παιχνίδια.

ΟΚ, φαίνεται να πήρα την απάντησή μου.

Οπότε το Xbox One δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή UHD backups μέσω LAN.

Για μένα απαράδεκτο για ένα media player (με δεδομένο ότι το καταφέρνουν ένα κάρο άλλα "φτηνιάρικα" media players), αλλά ίσως είναι αποδεκτό αν κάποιος έχει αγοράσει το Xbox πρωταρχικά για να παίζει παιχνίδια.
Αυτό κατάλαβες ;
Υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα δικτύου .
και HEVC ,έχει δωθεί απάντηση εδώ και και καιρό .
Απλά κρίνει ....Αν τον εξυπηρετεί .

Βρε συ Μάκη, η ερώτηση είναι πάρα πολύ απλή: Τα UHD backups μπορούν να παίξουν μέσω LAN? Ναι ή όχι;

Από την απάντηση που δεν έδωσες κατάλαβα πως όχι.

Ισχύει κάτι άλλο τελικά;

Βρε συ Μάκη, η ερώτηση είναι πάρα πολύ απλή: Τα UHD backups μπορούν να παίξουν μέσω LAN? Ναι ή όχι;

Από την απάντηση που δεν έδωσες κατάλαβα πως όχι.

Ισχύει κάτι άλλο τελικά;
Βρε εσύ στο ξαναλέω στο Χ παίζει ,έχει αναφερθεί εδώ και καιρό όχι από μένα που παίζω από το Scorpio player δίκτυο και usb.
Αλλά από κάτοχο που παίζει μόνο με το kodi.
Απλά αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές και δεν έχω άποψη το τι συμβαίνει με το S.

Βρε εσύ στο ξαναλέω στο Χ παίζει ,έχει αναφερθεί εδώ και καιρό όχι από μένα που παίζω από το Scorpio player δίκτυο και usb.
Απλά αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές και δεν έχω άποψη το τι συμβαίνει με το S.

Το KODI παιζει τελικά 4K/HEVC?

OK, ας περιμένουμε τότε μήπως και εμφανιστεί κάποιος κάτοχος του S ή X που παίζει UHD με Kodi.

OK, ας περιμένουμε τότε μήπως και εμφανιστεί κάποιος κάτοχος του S ή X που παίζει UHD με Kodi.

Όπως έχω ξαναγράψει το s δεν παίζει 4k hevc με Kodi, με το που επιλέξεις το αρχείο το Kodi κρασαρει και σε πετάει στο dashboard. 1080p hevc παίζει μια χαρά, πάντα μέσω δικτύου όχι μέσω USB.

Όπως έχω ξαναγράψει το s δεν παίζει 4k hevc με Kodi, με το που επιλέξεις το αρχείο το Kodi κρασαρει και σε πετάει στο dashboard. 1080p hevc παίζει μια χαρά, πάντα μέσω δικτύου όχι μέσω USB.
Εγώ κατέβα μία 4k hevc ταινία, αν και δεν έχω 4Κ tv, για να κάνω δοκιμές.
Το kodi σε μένα δε κρασάρει, την παίζει κανονικά αλλά με διακοπές γιατί το δίκτυό μου είναι 100αρι.
Το scorpio, όπως έχω ξαναπεί, κολλάει ακόμα και σε μεγάλα αρχεία 1080p κατά την αναπαραγωγή μέσω lan.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk