Παίζει περισσότερα αρχεία το scorpio από το kodi?
Γιατί να το επιλέξει κάποιος;
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
Με γραμμή των 10 Mbps μπορεί να παίξει τέτοιους είδους αρχεία ;Επειδή τελικά ανάθεμα και αν κατάλαβα, το Xbox One X παίζει απροβλημάτιστα αρχεία UHD των 50-100GB μέσω LAN ή όχι;
Με γραμμή των 10 Mbps μπορεί να παίξει τέτοιους είδους αρχεία ;Επειδή τελικά ανάθεμα και αν κατάλαβα, το Xbox One X παίζει απροβλημάτιστα αρχεία UHD των 50-100GB μέσω LAN ή όχι;
Αυτό κατάλαβες ;ΟΚ, φαίνεται να πήρα την απάντησή μου.
Οπότε το Xbox One δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή UHD backups μέσω LAN.
Για μένα απαράδεκτο για ένα media player (με δεδομένο ότι το καταφέρνουν ένα κάρο άλλα "φτηνιάρικα" media players), αλλά ίσως είναι αποδεκτό αν κάποιος έχει αγοράσει το Xbox πρωταρχικά για να παίζει παιχνίδια.
Βρε εσύ στο ξαναλέω στο Χ παίζει ,έχει αναφερθεί εδώ και καιρό όχι από μένα που παίζω από το Scorpio player δίκτυο και usb.Βρε συ Μάκη, η ερώτηση είναι πάρα πολύ απλή: Τα UHD backups μπορούν να παίξουν μέσω LAN? Ναι ή όχι;
Από την απάντηση που δεν έδωσες κατάλαβα πως όχι.
Ισχύει κάτι άλλο τελικά;
Βρε εσύ στο ξαναλέω στο Χ παίζει ,έχει αναφερθεί εδώ και καιρό όχι από μένα που παίζω από το Scorpio player δίκτυο και usb.
Αλλά από κάτοχο που παίζει μόνο με το kodi.
Απλά αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές και δεν έχω άποψη το τι συμβαίνει με το S.
Βρε εσύ στο ξαναλέω στο Χ παίζει ,έχει αναφερθεί εδώ και καιρό όχι από μένα που παίζω από το Scorpio player δίκτυο και usb.
Αλλά από κάτοχο που παίζει μόνο με το kodi.
Απλά αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές και δεν έχω άποψη το τι συμβαίνει με το S.
OK, ας περιμένουμε τότε μήπως και εμφανιστεί κάποιος κάτοχος του S ή X που παίζει UHD με Kodi.
Εγώ κατέβα μία 4k hevc ταινία, αν και δεν έχω 4Κ tv, για να κάνω δοκιμές.Όπως έχω ξαναγράψει το s δεν παίζει 4k hevc με Kodi, με το που επιλέξεις το αρχείο το Kodi κρασαρει και σε πετάει στο dashboard. 1080p hevc παίζει μια χαρά, πάντα μέσω δικτύου όχι μέσω USB.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.