XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Που απευθυνομαι για βλαβη σε χειριστηριο xbox 3 μηνων?
στην καταχωρηση προιοντος δεν εχει καταχωρηση χειριστηριου.
ειχα παλι το ιδιο προβλημα πριν κανα χρονο αλλα δεν θυμαμαι την διαδικασια.

Εννοείς Δημήτρη ότι δεν το βλέπει το Xbox το χειριστήριο ;

οχι-για δευτερη φορα(μετα το πρωτο κοντρολερ που ειχε το πακετο και μου το αλλαξαν)
εχει προβλημα και το controller που ειναι αγορασμενο τον εντεκατο του 18,στον δεξι μοχλο.
κανει ενα τακ τακ(κλωτσαει)και βεβαια δεν παιζει σωστα.
το ιδιο εκανε και της συσκευασιας μετα απο κανα χρονο.
εαν ειναι να πληρωνουμε 60αρια για ψευτο-χειριστηρια,να μας το πουν να μην ξαναπαρουμε Xbox.
ή ας ορισουν μια τιμη 20 ευρω να τα αλλαζουμε καθε 6μηνο...

Οκ .
Αν θέλεις να ακούσεις όλα αυτά τα χειριστήρια είναι αναλώσιμα ,έχω λειώσει πολλά από αυτά και της sony...το θετικό όμως στο xbox είναι η αίσθηση αλλά και η διάρκεια της μπαταρίας που μπορείς να ορίσεις εσυ με επαναφορτιζόμενες παραμένει αναλώσιμο όμως .

Αν σου το αλλάξουν ...Κάνε την υπέρβαση πλήρωσε την διαφορά και πάρε το elite και μεταλλικό μηχανισμό έχει εσωτερικά και πλήρη παραμετροποίηση έχει .

Οκ .
Αν θέλεις να ακούσεις όλα αυτά τα χειριστήρια είναι αναλώσιμα ,έχω λειώσει πολλά από αυτά και της sony...το θετικό όμως στο xbox είναι η αίσθηση αλλά και η διάρκεια της μπαταρίας που μπορείς να ορίσεις εσυ με επαναφορτιζόμενες παραμένει αναλώσιμο όμως .

Αν σου το αλλάξουν ...Κάνε την υπέρβαση πλήρωσε την διαφορά και πάρε το elite και μεταλλικό μηχανισμό έχει εσωτερικά και πλήρη παραμετροποίηση έχει .

λογικο,αλλα μετα απο 3μηνο..??
στο ps3 τουλαχιστον,τα χειριστηρια ηταν σκυλια..!!
2ο κοντρολ με το ιδιο προβλημα..??
ειναι τραγικο οταν ζητας 60 ευρω..

Εγώ προσωπικά θα ζητούσα αντικατάσταση .
Στο PS3 τρωγόταν συνέχεια ο αριστερός μοχλός .

Εγώ προσωπικά θα ζητούσα αντικατάσταση .
Στο PS3 τρωγόταν συνέχεια ο αριστερός μοχλός .

ποτε δεν ειχα προβλημα με του ps3.
το προηγουμενο με καινουργιο το αντικατεστησαν.απλα δεν ειχε κουτι.

Κάθε δυο μήνες ήθελα control τρωγόταν η στεφάνι εξωτερικά με αποτέλεσμα να σκαλώνει ο μοχλός .
Τα ίδιο θέμα είχε και αδελφός μου που παίζαμε συνέχεια online το pro από τα σπίτια μας .

Ζήτα αντικατάσταση και πάρε το elite για να είσαι οκ .
Γιατί όπως σου είπα είναι μεταλλικός ο μηχανισμός εσωτερικά μιας και έχει άλλη αίσθηση και αντοχής είναι .

Κάθε δυο μήνες ήθελα control τρωγόταν η στεφάνι εξωτερικά με αποτέλεσμα να σκαλώνει ο μοχλός .
Τα ίδιο θέμα είχε και αδελφός μου που παίζαμε συνέχεια online το pro από τα σπίτια μας .

Ζήτα αντικατάσταση και πάρε το elite για να είσαι οκ .
Γιατί όπως σου είπα είναι μεταλλικός ο μηχανισμός εσωτερικά μιας και έχει άλλη αίσθηση και αντοχής είναι .

δεν δινω αλλα λεφτα Μακη.
2 κοντρολ πηρα πριν 3 μηνες.
τελος.οσο αντεξουν.

Αναβάθμιση σε Scorpio player και Kodi που τρέχει στην έκδοση 18.1