XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Για αυτούς που αρέσκονται στο streaming και στο Kodi μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις αλλά είπαμε ...
Υπάρχει ο άλλος δρόμος για όσους αναζητούν μεγάλο bitrade.
https://youtu.be/CffuVmYiCQ8

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Τα καλύτερα έρχονται έλεγε και ο Τσίπρας Μάκη και δεν ήρθαν ποτέ...
Ακόμη περιμένω να βρείτε χρόνο να παίξουμε ένα βραδάκι κανένα pro 2018.
Και επειδή το Xbox είναι πάνω από όλα παιχνιδομηχανη να πω ότι για τις επόμενες 12 ημέρες τρέχει προσφορά στο Store η 12μηνη συνδρομή στο live στα 39.90 ευρώ και σίγουρα αξίζει για όποιον παίζει online ή θέλει 2-3 δωρεάν παιχνίδια το μήνα.

Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Τα καλύτερα έρχονται έλεγε και ο Τσίπρας Μάκη και δεν ήρθαν ποτέ...
Ακόμη περιμένω να βρείτε χρόνο να παίξουμε ένα βραδάκι κανένα pro 2018.
Και επειδή το Xbox είναι πάνω από όλα παιχνιδομηχανη να πω ότι για τις επόμενες 12 ημέρες τρέχει προσφορά στο Store η 12μηνη συνδρομή στο live στα 39.90 ευρώ και σίγουρα αξίζει για όποιον παίζει online ή θέλει 2-3 δωρεάν παιχνίδια το μήνα.

Χεχε δεν τα λες καλά .
Όλες οι πλατφόρμες έχουν παιχνίδια .android ,apple,Sony ,τα γραφικά και την εμπειρία παιχνιδιού του Xbox καμία .

Υ.Σ έπαιξα προχθές online-κατηγορίες στο pro και έφαγα 4 ,τσαντισμένος λόγω Τσίπρα .

Γεια σας. Μετά την αγορά 4Κ 55' TV πριν λίγο καιρό, σκέφτομαι και την αγορά One S για να μπορώ να την ευχαριστηθώ περισσότερο. Μέχρι στιγμής τα αρχεία που έχω είναι 720p και 1080p αλλά θα ξεκινήσω να κατεβάζω και 4Κ (μια ταινία που κατέβασα δοκιμαστικά δεν την έπαιξε ο player της τηλεόρασης). Στο One S με ποιες εφαρμογές μπορείς να παίξεις τις ταινίες από εξωτερικό δίσκο; Με εξωτερικούς srt ελληνικούς υπότιτλους υπάρχει κάποιο θέμα ή φαίνονται κανονικά; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να έχω στα υπόψη; (Δεν υπάρχει σύστημα ήχου, θα συνδεθεί κατευθυείαν στη TV).
Ευχαριστώ.

4k το s μόνο από το Blu-ray drive, ή αν έχεις συνδρομή στο Netflix, prime

Γεια σας. Μετά την αγορά 4Κ 55' TV πριν λίγο καιρό, σκέφτομαι και την αγορά One S για να μπορώ να την ευχαριστηθώ περισσότερο. Μέχρι στιγμής τα αρχεία που έχω είναι 720p και 1080p αλλά θα ξεκινήσω να κατεβάζω και 4Κ (μια ταινία που κατέβασα δοκιμαστικά δεν την έπαιξε ο player της τηλεόρασης). Στο One S με ποιες εφαρμογές μπορείς να παίξεις τις ταινίες από εξωτερικό δίσκο; Με εξωτερικούς srt ελληνικούς υπότιτλους υπάρχει κάποιο θέμα ή φαίνονται κανονικά; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να έχω στα υπόψη; (Δεν υπάρχει σύστημα ήχου, θα συνδεθεί κατευθυείαν στη TV).
Ευχαριστώ.
Επειδή δεν έχω ακριβή εικόνα για το S μόνο για το X που παίζει τα πάντα .
Για το S θα έλεγα να δοκιμάσεις και το Scorpio player για 4Κ αρχεία .

Τουλάχιστον στο παρόν νήμα θέλω να είμαι συγκεκριμένος και να δοκιμάζω τα όρια ...

Συστάσεις για το παρακάτω αρχείο δεν χρειάζεται για τους γνώστες ,είναι καθαρόαιμο 4Κ κοντά στα 90 GB ένα από τα βαριά αρχεία...φωτογραφίες Υπάρχουν για τα υπόλοιπα αρχεία.
Έχει όμως μεγάλη άξια να δούμε την εικόνα στις μεγάλες inches(100) με προβολέα 1080p τροφοδοτώντας το με 4Κ υλικό.

Υ.Σ φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από iphone 6 με player το scorpio που είχε σήμερα πάλι αναβάθμιση και το γνωστό You Tube..

IMG_1863.jpgIMG_1864.jpgIMG_1865.jpgIMG_1866.jpgIMG_1867.jpgIMG_1868.jpgIMG_1870.jpg

Μακη εχει hdfury η lumagen και κανεις pass το hdr σε 1080p
Παντως και το s με scorpio παιζει remux το mad max που δοκιμασα 89 gb

Μακη εχει hdfury η lumagen και κανεις pass το hdr σε 1080p
Παντως και το s με scorpio παιζει remux το mad max που δοκιμασα 89 gb

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγραψες για το HDfury .
Και χαίρομαι που που το S βλέπει το συγκεκριμένο αρχείο που έγραψες .

Χθες είχαμε ξανά αναβάθμιση του Scorpio player όπου έχουμε καινούργια χαρακτηρίστηκα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω .
Υπάρχει συνεχόμενη υποστήριξη και εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι όταν είχαμε το πρόβλημα με το συγκεκριμένο player όπως το είχα αναφέρει στο παρών νήμα είχα στείλει report μέσα από το Xbox στην Microsoft όχι στον προγραμματιστή ....Το βράδυ είχα την αναβάθμιση που έλυσε το πρόβλημα ανταποκρίθηκε άμεσα και είναι τελείως διαφορετικό να έχουμε ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή και τελείως διαφορετικό η ισοπέδωση της πλατφόρμας που σαφέστατα δεν υφίσταται μέχρι στιγμής .
32CE6C47-E7BA-4BB9-8BA9-42C285F38A84.jpg8D040E93-9109-4FD1-8FCA-CAE2CEFF2A76.jpg

Ξανά αναβάθμιση το Scorpio, η δεύτερη σε 3 μέρες αν δεν κάνω λάθη, έχουμε χάσει το μέτρημα.

Έκανα εγκατάσταση τη δοκιμαστική έκδοση του Scorpio player.
Μου φάνηκαν κάπως τα χρώματα κατα την αναπαραγωγή και δεν μπόρεσα να δω τους εξωτερικούς υπότιτλους .
Το έψαξα αρκετά δεν έβγαλα άκρη και το παράτησα , ισως το ξανακοιταξω σήμερα .

Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Έκανα εγκατάσταση τη δοκιμαστική έκδοση του Scorpio player.
Μου φάνηκαν κάπως τα χρώματα κατα την αναπαραγωγή και δεν μπόρεσα να δω τους εξωτερικούς υπότιτλους .
Το έψαξα αρκετά δεν έβγαλα άκρη και το παράτησα , ισως το ξανακοιταξω σήμερα .
Χωρίς να γνωρίζω αν και εφόσον υπάρχουν περιορισμοί στην δοκιμαστική έκδοση αφού από τότε πολλά έχουν αλλάξει ...
Ίσα ίσα θέμα με τους ελληνικούς υπότιτλους δεν υφίσταται μιας και το Scorpio player αναγνωρίζει όλα τα codec με τους εξωτερικούς υπότιτλους .
Μπορείς να τους κατεβάζεις και από την συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά ...προσωπικά δεν αρέσκομαι σε αυτό το σπορ αν δεν τους σκανάρω πρώτα με το antivirus του υπολογιστή όπως και βέβαια την κάθε ταινία για ευνόητους λόγους .
Τώρα όσον αφορά τα κατορθώματα του Scorpio player στην έκδοση Χ του Xbox είναι αποτυπωμένα στο παρών νήμα με βαριά αρχεία και όπως έχω πει αναζητώ αρχεία 8Κ.

ΥΣ να το ψάξεις με τις ρυθμίσεις ...Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον επεξεργαστή της τηλεόρασης σου η του Xbox δεν νομίζω να υπάρχει διαφοροποίηση στην έκδοση S αν και λογικό είναι σε άλλη τιμή όμως το Χ να είναι καλύτερο αφού μιλάμε για άλλον επεξεργαστή και άλλη κάρτα γραφικών .