XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

ασχετο...
ανοιγει ο αδερφος μου το xbox one,με συνδεση lan.
με το που το ανοιγει,ολες οι wifi δεν εχουν σημα...!!
τι κουλο ειναι αυτο ρε παιδια?

Μετά τα PUBG και Pro Evolution Soccer 2019 η Microsoft προσφέρει ακόμη ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της έκθεσης X018.
Έχω κατεβάσει ήδη τα δύο ,απίστευτα γραφικά στο Χ όπως και βέβαια την πολύ καλή εικόνα που παίρνεις σαν media player αλλά και σαν ultra hd blu ray player ,Netflix κτλ συγχρόνως η μετατροπή από hdr σε sdr είναι υποδειγματική σε τηλεόραση 1080p αν δεν έχουμε στην κατοχή μας 4K τηλεόραση .https://www.zougla.gr/technology/gaming/article/dorean-to-crackdown-sto-xbox-store

αυτα Μακη εννοειται οτι ειναι εφ ορου ζωης.
το limited αναφερεται για τον χρονο που ειναι για download και οχι για τον χρονο κατοχης..

Το πιο σωστό και το πιο δίκαιο για μένα θα ήταν να αφήσει γενικά αυτά τα παιχνίδια free ….Τα έδωσες που τα έδωσες δωστα τουλάχιστον στους συνδρομητές Game pass και Gold εφόρου....αλλά....

Δεν παύει όμως στο store να τρέχουν προσφορές πχ αν είσαι συνδρομητής πχ Gold μην μπερδεύεστε με τα Golden boy's:flipout: το pro τρέχει στην τιμή των 30 euro αν θυμάμαι καλά μπορείς όμως να το αγοράσεις και πιο φθηνότερα από άλλα Microsoft store ,τον τρόπο τον ξέρετε.

Κάποιος μας διαβάζει .
Παρακολουθώντας πριν από λίγο live το X018 Mexico City.
Από ότι φαίνεται το PUBG θα δωθεί στους συνδρομητές Game pass.
Ένα δολάριο για ένα μήνα για καινούργιους συνδρομητές του Game pass.
Και θα παίξει προσφορά Black Friday για το Xbox one X γύρω στα 400 δολάρια ... Είδωμεν .

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Από νέα παιχνίδια όμως τίποτα, μην ξεχνάμε ότι πρώτα από όλα είναι παιχνιδομηχανή το xbox.

Πάντα θα υπάρχουν αποκλειστικά παιχνίδια σε κάθε πλατφόρμα .
Τα πιο διαδεδομένα υπάρχουν στην πλατφόρμα του Xbox και θα επεκταθεί για παιχνίδια που παίζονται μόνο με πληκτρολόγιο και ποντίκι με την καινούργια αναβάθμιση που έρχεται .
Το ερώτημα θα έπρεπε να είναι ...Αφού και στις άλλες πλατφόρμες όπως λένε παίζονται παιχνίδια είναι πρωτίστως παιχνιδομηχανές ;
https://www.google.gr/amp/s/www.cnet.com/google-amp/news/xbox-one-x-discount-crackdown-3-and-more-microsfot-xo18-reveals/

Μετά τα PUBG και Pro Evolution Soccer 2019 η Microsoft προσφέρει ακόμη ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της έκθεσης X018.
Έχω κατεβάσει ήδη τα δύο ,απίστευτα γραφικά στο Χ

Απίστευτα γραφικά το Evo; (το άλλο δεν το είδα καν αλλά νομίζω είναι χειρότερο)

Μηπως το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξες πριν ήταν σε Spectrum; 😋

Απίστευτα γραφικά το Evo; (το άλλο δεν το είδα καν αλλά νομίζω είναι χειρότερο)

Μηπως το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξες πριν ήταν σε Spectrum; 😋
Όλα τα παιχνίδια στο Χ φαίνονται καλύτερα ακόμη αν το παιχνίδι είναι παλιό .
Αντιλαμβάνεσαι την λεπτομέρεια στα γραφικά αν και εφόσον έχεις πάντα μέτρο σύγκρισης .
Το καινούργιο pro του 2019 έχει περισσότερες λεπτομέρειες ειδικότερα στους παίχτες και στο γήπεδο και είναι πιο real.
Υπάρχουν όμως παιχνίδια που σαφέστατα είναι καλύτερα στα γραφικά όμως εκεί μιλάμε για άλλο story.

Και η επιβεβαίωση ήρθε για το pro evolution soccer 2019 που έχει χαρακτηριστεί Xbox one X Enhanced για τα γραφικά του .
You can play pro evolution soccer 2019 with your Gold ,or buy . Τρέχει προσφορά πάντως για 2 μέρες στο Ελληνικό store για αγορά στα 30 euro από 59,99.
Πάμε παρακάτω .

Και η επιβεβαίωση ήρθε για το pro evolution soccer 2019 που έχει χαρακτηριστεί Xbox one X Enhanced για τα γραφικά του .
You can play pro evolution soccer 2019 with your Gold ,or buy . Τρέχει προσφορά πάντως για 2 μέρες στο Ελληνικό store για αγορά στα 30 euro από 59,99.
Πάμε παρακάτω .

τι εννοει Μακη?
οτι οσο τρεχει η συνδρομη της gold παιζεις κανονικα απο το κατεβασμα της προσφορας του ΣΚ?
γιατι πριν λιγο που το δοκιμασα τρεχει κανονικα.

τι εννοει Μακη?
οτι οσο τρεχει η συνδρομη της gold παιζεις κανονικα απο το κατεβασμα της προσφορας του ΣΚ?
γιατι πριν λιγο που το δοκιμασα τρεχει κανονικα.
Μάλλον αυτό εννοεί Δημήτρη δηλαδή όσο είσαι συνδρομητής Gold θα μπορείς να παίξεις το συγκεκριμένο παιχνίδι και online.
Μέχρι στιγμής πάντως μας αφήνει που το δοκίμασα και εγώ .