Το κάθε πρόγραμμα είναι και προσωπικό .επισης δεν εχουμε hdr απο κανενα πλειερ εως τωρα..
Kodi 18 RC1 κυκλοφόρησε - μόνο ένα ακόμα βήμα στο τελικό Kodi 18 Release Leia!https://www.technadu.com/kodi-18-rc1-released/48890/
Στην rc5 είμαστε
σαφως καλυτερα απο ολες τις Beta.
μπηκα κανονικα με Nfs,η γλωσσα γυριζει κανονικα Ελληνικα,ροη βουτηρο στα 1080p και πολυ καλη εικονα.
καποιες φασεις κατι δεν του αρεσει και ενω επαιζε πριν μια χαρα την ταινια,μπαινεις στην ιδια και παιζει πολυ χαλια-σαν να μην στριμαρει σωστα και κανει ολη την εικονα "παζλ".
4Κ δυστηχως δεν μπορει να παιξει-ξεκιναει αλλα συνεχιζει με κολληματα.
γενικα πολυ καλη αναβαθμιση.
και ας αποφασισει επιτελους η Microsoft,
να δωσει πραγματικο pass through στην κονσολα,
γιατι αυτο το στανταρ ηχου(dd,dts,dd hd αναλογως τι εχει καθοριστει απο τα settings..) που εμφανιζεται στην οθονη του av ακομα και εαν δεν παιζει τιποτε,ειναι χαζο..
εχθες εβαλα να δω ολοκληρη ταινια για δοκιμη μεσω του xbox one s και το kodi.
1080p,remux,δυομιση ωρες διαρκεια.
καλη εικαονα,ομαλη ροη,κανενα κολλημα μεχρι το τελος.
δυστηχως ομως το Kodi ειχε χασει ολες τις ρυθμισεις που του ειχα κανει το απογευμα.
προσθηκη βιντεο μεσω nfs,αλλαγη γλωσσας και ολες τις υπολοιπες αλλαγες που ειχα κανει.
προφανως καποιο bug...
Στο Χ δεν έχω θέμα Δημήτρη .
Κανονικά τα whitelist-αναλύσεις που έχω προσθέσει + user inteface στα 3840X2160p που το διόρθωσαν .
Δεν έχω επιχειρήσει ακόμη να το γυρίσω στα Ελληνικά .
Για κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση από το store .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.