XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Μάκη έχεις (σωστά) επιλέξει το εύρος HDMI στο αυτόματο όπως είπα και παραπάνω. Όχι full εκτός και αν η τιβι μας παίζει σαν μόνιτορ υπολογιστή.

Δεν είναι ακριβώς έτσι ...
Όπως είπα η κάθε τηλεόραση έχει τις δικιές της ρυθμίσεις .
Για Sony OLED και LCD νεότερης γενιάς αυτές είναι οι ρυθμίσεις το όλο θέμα έχει να κάνει να περνάνε σωστά και αυτόματα τα media dada ,ανάλογα το υλικό .
Αν επιλέξουμε τυπική -limited στο Xbox X δημιουργούνται θέματα ...φωτογραφίες .

Attachments

• CEAD9EE4-02C5-42C2-9245-1E2B54F844D2.jpg
    CEAD9EE4-02C5-42C2-9245-1E2B54F844D2.jpg
    116.1 KB · Views: 279
  • 05E12AFE-B485-43DD-90CB-6C9DA1B61649.jpg
    05E12AFE-B485-43DD-90CB-6C9DA1B61649.jpg
    129.2 KB · Views: 280

https://avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=161720&stc=1&d=1557424731

Εγώ μιλάω για αυτό, μην μπερδεύεσαι
Οκ τώρα το έπιασα ...σαφέστατα και αυτόματα .
Το παρακάτω video δείχνει τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν ...
Βέβαια είναι παλιό χωρίς την προσθήκη του Dolby vision παίρνουμε μια γεύση για το τι συμβαίνει με διαφορετικούς κατασκευαστές τηλεοράσεων και το τι πρέπει να κάνουμε .
https://youtu.be/SHVJYB-Qews

Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

καλησπέρα σε όλη την παρέα.

έχω στη διάθεσή μου xbox one x , TV LG 55SJ850V και ενισχυτή τον denon AVR-X2500H.
επειδή είμαι τελείως αρχάριος στο θέμα kodi μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο build με ενσωματομένους υπότιτλους στο οποίο να βλέπουμε καμια ταινιούλα της προκοπής:HTEHEH56: .

δυστυχώς η περιοχή μου δεν έχει καλές ταχύτηες ιντερνετ. Μετά βίας πιάνω 10άρα γραμμή. θεωρείτε αυτή την ταχύτητα ικανή για 4κ μέσω kodi?

αυτά προς το παρόν για αρχή
Ουτε κατα διανοια (πραγματικο)4k και μεγαλα αρχεια στο kodi με 10αρα γραμμη.Με τιποτα,εδω με 50αρα και κολλαει μερικες φορες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Ουτε κατα διανοια (πραγματικο)4k και μεγαλα αρχεια στο kodi με 10αρα γραμμη.Με τιποτα,εδω με 50αρα και κολλαει μερικες φορες...

άστα να πάνε..

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Δυστυχώς φίλοι μου στο S όταν βάζω full χαλάει το μαύρο ότι και να κάνω, restart κλπ.

Οι παρακάτω ρυθμίσεις είναι ένας γενικότερος κανόνας για της νεότερης γενιάς τηλεοράσεις της Sony...Οι ρυθμίσεις αυτές είναι για το Xbox X όσο και για το Xbox S.

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ...
Όσοι θέλουν καλύτερα μαύρα με περισσότερες διαβαθμίσεις του γκρι καλιπράρουν της τηλεοράσεις τους και τον προβολέα τους από επαγγελματία με ειδικό όργανο πάντα στον χώρο τους .
Υπάρχουν διάφορες ανάμεσα ανάμεσα στο Xbox S και Χ ειδικότερα όταν υπάρχει native υλικό 4K και δεν αφορά μόνο την χρωματική συμπεριφορά αλλά υπάρχουν λεπτομέρειες στα γραφικά των παιχνιδιών όσο και στο σήμα SD-HD.

Ρίξτε το σήμα του Xbox S και Sony pro στις μεγάλες ίντσες (προβολέα)με το αντίστοιχο Xbox X που είναι native 4K και όχι τα δύο πρώτα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας .Το όλο θέμα έχει να κάνει ακόμη στην μετατροπή του HDR σε SDR.

Για όσους έχουν θέμα με το kodi με την ταχύτητα για το online streaming σε 4K ...Υπάρχει ο άλλος δρόμος... του Netflix με Dolby vision η από την θύρα usb εκτός αν κάποιοι φίλοι αρέσκονται να βλέπουν 1080 p.
https://youtu.be/b4ZWA0qTtxA

Απάντηση: Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Αν και σκεφτόμουν να πάω κατευθείαν στην επόμενη γενιά, με βλέπω να παίρνω κανένα μεταχειρισμένο X...

XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Είπαμε Εύρος βίντεο HDMI μόνο limited ή auto (το βάζει αυτόματα σε limited)

Χαίρομαι που στο παρόν νήμα είχαμε προβλέψει ότι αν το παιχνίδι μεταφερθεί στο streaming τα πράγματα θα είναι σκούρα για την Sony για τον απλούστατο λόγο η Microsoft έχει την ικανότητα -τεχνογνωσία στο σύννεφο αλλά και πιο ικανούς server αφού η διαφορά στο online παιχνίδι είναι εμφανής και σε αυτήν την γενιά κονσολών για όσους έχουν συγκρίνει της δυο πλατφόρμες .

Να λοιπόν που τα πράγματα ωριμάζουν με την πάροδο του χρόνου και έρχεται η συνεργασία ...
Που μόνο ωφέλη θα έχει στον καταναλωτή .

Η Sony και η Microsoft ενώνουν δυνάμεις στον παγκόσμιο πόλεμο του gaminghttp://www.skai.gr/mobile/article?aid=404376

Οι πρώτες δοκιμές στην πλατφόρμα έχουν ήδη ξεκινήσει, και οι πρώτοι που δοκιμάζουν το Project xCloud είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Microsoft. Αργότερα μέσα στην χρονιά, θα ξεκινήσει και η πρώτη «public beta» και περιμένουμε την εταιρεία στην έκθεση E3 τον ερχόμενο μήνα να κάνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει. Η Microsoft μάλιστα έκανε γνωστό ότι βρίσκονται υπό ανάπτυξη περισσότερα από 1900 παιχνίδια για το Xbox One που θα τρέχουν επίσης στην υπηρεσία xCloud. Με την συνεργασία της με την Sony επίσης στο cloud, ενδεχομένως αυτή η βιβλιοθήκη να «μεγαλώσει» ακόμα περισσότερο. Όλες οι λεπτομέρειες για το xCloud αναμένεται να γίνουν γνωστές το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου στις 23:00 όταν και είναι προγραμματισμένη η έναρξη της παρουσίασης της Microsoft στην έκθεση E3.https://www.insomnia.gr/articles/games/xbox/xcloud-will-support-streaming-of-3500-games/