XBOX One S/X

Εντάξει υπάρχει επίσημα πια η έκδοση 18.8

Ένα ενδιαφέρων άρθρο για το πως ξεκίνησε το kodi,φυσικά κάνει μια ιστορική αναδρομή αλλά εδώ στο παρόν νήμα του δώσαμε ιδιαίτερο βάρος ειδικά που στην αρχή δεν έβλεπε τα HEVC -265 αρχεία 4Κ από το σκληρό δίσκο .
Αυτό τα διόρθωσαν στις επόμενες εκδόσεις και πραγματικά ζωγραφίζει και ξεδιπλώνει τις αρετές του στην ποιότητα της εικόνας αν και εφόσον οι απαιτήσεις στις μεγάλες ίντσες -πανί είναι μεγάλες ειδικότερα με το hardware του X.

Είναι άξιο αναφοράς την σταθερότητα που επιδεικνύει ,την υποδειγματική μετατροπή του HDR σε SDR,την συμπεριφορά του σε συμπιεσμένο υλικό σε 1080 και 720p ...Αν και εκεί θα ήθελα προσωπικά να έβλεπε τα HDR ως έχει ,χωρίς δηλαδή μετατροπή όπως γίνεται με την εφαρμογή της Microsoft films&TV αλλά ...
Η καθαρότητα ,η λεπτομέρεια ,τρισδιάστατη υφή είναι εκεί ...Λες και δεν γίνεται καμία μετατροπή του HDR σε SDR,θα πρέπει να αναφέρω για το πόσο σημαντικη είναι η υλοποίηση του δυνατού Hardware φυσικά και του software ειδικότερα δε όταν κάποια πρόσθετα απατούν δύναμη και ισχύ .
Έχει φυσικά ενδιαφέρον πέρα από το Xbox one για το πως θα συμπεριφερθεί στην νέα γενιά κονσόλα της Microsoft Xbox series X στο ακόμη πιο δυνατό hardware.https://kodivedia.com/kodi-for-xbox-download

Το είχαμε γράψει ...Δεν μπορεί να έχεις δυο δυνατές κονσόλες μετά την έλευση του Xbox series X.
Για τον απλούστατο λόγο δεν τους συμφέρει το κόστος παραγωγής είναι υψηλό .

Να που όμως ειδικές και μόνο εκδόσεις εξακολουθούν να βγαίνουν .

Μπορεί να περιμένουμε με αγωνία το Xbox Series X, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Microsoft έχει πάψει να ασχολείται με το Xbox One X και μάλιστα συνεχίζει να κυκλοφορεί ειδικές εκδόσεις της παιχνιδοκονσόλας της.
https://www.techgear.gr/treis-nees-eidikes-ekdoseis-toy-xbox-one-x-empneysmenes-apo-to-wonder-woman-1984-27984

επειδή δεν παρακολουθώ καθόλου τα Xbox , να ρωτήσω κάποια πράγματα....
Ειδικά για το Xbox one x.

Ποιο ακριβώς είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο game pass , ή όπως αλλιώς λέγεται, που περιέχει τα περισσότερα παιχνίδια και μπορώ να το πάρω Ελλάδα;

Προφανώς μέσω πιστωτικής γίνεται η συνδρομή;

Ότι πάρω για Xbox είναι και για το pc και το αντίστροφο;

Οτι κατεβασω από εκεί μένει για πάντα διαθέσιμο ;

Προφανώς ΑΑΑ τίτλοι δεν είναι διαθέσιμοι στο πακέτο...σωστά;

Υπάρχουν τίτλοι του Xbox που δεν βγαίνουν για pc;

Μπορώ να συνεχίσω ένα παιχνίδι στο pc , αφού το έχω παίξει στο Xbox και το αντίστροφο;

Αλλάζει κάτι με την έλευση του νεότερου Xbox series x; (αλλα πακέτα, προσφορές κλπ), πάντα για Ελλαδα.

Τέλος , παίζει 4k hdr video (mkv, mp4, Blu-ray κλπ) μέσω κάποιου player ή kodι;

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Απάντηση: Re: XBOX One S/X

επειδή δεν παρακολουθώ καθόλου τα Xbox , να ρωτήσω κάποια πράγματα....
Ειδικά για το Xbox one x.

Ποιο ακριβώς είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο game pass , ή όπως αλλιώς λέγεται, που περιέχει τα περισσότερα παιχνίδια και μπορώ να το πάρω Ελλάδα;

Προφανώς μέσω πιστωτικής γίνεται η συνδρομή;

Ότι πάρω για Xbox είναι και για το pc και το αντίστροφο;

Οτι κατεβασω από εκεί μένει για πάντα διαθέσιμο ;

Προφανώς ΑΑΑ τίτλοι δεν είναι διαθέσιμοι στο πακέτο...σωστά;

Υπάρχουν τίτλοι του Xbox που δεν βγαίνουν για pc;

Μπορώ να συνεχίσω ένα παιχνίδι στο pc , αφού το έχω παίξει στο Xbox και το αντίστροφο;

Αλλάζει κάτι με την έλευση του νεότερου Xbox series x; (αλλα πακέτα, προσφορές κλπ), πάντα για Ελλαδα.

Τέλος , παίζει 4k hdr video (mkv, mp4, Blu-ray κλπ) μέσω κάποιου player ή kodι;

Το ολοκληρωμένο πακέτο λεγετε ultimate και κοστίζει 12.99 με χρέωση κάθε μήνα . Έχει δοκιμαστική περίοδο με 1 για ένα μήνα .

Η χρέωση γίνεται μέσω κάρτας πιστωτικής ή χρεωστικής .

Το παιχνίδι θα πρέπει να είναι digital αγορασμενο και να υποστηρίζει και pc και Xbox η ψηφιακή κόπια . Με μια αγορά το έχεις και στις δύο πλατφόρμες . Δεν αφορά αγορά φυσικού μέσου .

Ότι αγοράσεις μένει για πάντα στον λογαριασμό σου .

Όλοι οι ΑΑΑ τίτλοι που προέρχονται από στούντιο της ms είναι διαθέσιμοι day one στην online υπηρεσία μέσα στο πακέτο της συνδρομής και μένουν σχεδόν για πάντα . Από αλλά studio για αγορά και μετά από καιρό ίσως για περιορισμένο διάστημα μέσα στην τιμή της συνδρομής . Μετά κατεβαίνει ο τίτλος .

Όχι δεν έχει πλέον console exclusive παιχνίδια . Όλα βγαίνουν και για τα δύο .

Αν παίζεις μέσο του ίδιου λογαριασμού μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι από εκεί που το άφησες . Πλέον ακόμη και από κινητό τηλέφωνο με την xcloud υπηρεσία . Αυτό δεν το έχω δει γιατί βγήκε αυτό τον μήνα επίσημα .

Όχι δεν θα έχουν αλλά πακέτα οι νέες κονσόλες . Οι συνδρομές είναι κοινες με τις παλιές . Η μόνη προσφορά που δεν έχει έρθει Ελλάδα είναι να πληρώνεις 35 το μήνα για δύο χρόνια και μέσα σε αυτά να περιλαμβάνει και την τιμής της συνδρομής και την τιμή του Xbox series x.

Το Xbox one x παίζει τα πάντα μέχρι 3D Blu Ray . Και υποστηρίζει και kodi και άλλους players . Λογικά τα ίδια θα ισχύουν και για το series x.

Απάντηση: Xbosx One S/X

Ό,τι κατεβάσω από εκεί μένει για πάντα διαθέσιμο;

Ότι αγοράσεις μένει για πάντα στον λογαριασμό σου.

Για αποφυγή παρερμηνειών, τα αγορασμένα είναι προσβάσιμα "για πάντα", ενώ όσα περιλαμβάνονται στο Xbox Game Pass Ultimate είναι διαθέσιμα για όσο είναι ενεργή η συνδρομή. Το ίδιο ισχύει για Xbox One τίτλους που προστέθηκαν στον λογαριασμό από το Xbox Live Gold, σε αντίθεση με τα παιχνίδια για Xbox 360 (προσβάσιμα "για πάντα").

Αν κατεβασω και παίζω ένα τίτλο από game pass και μετα αφαιρεθει ...τι γίνεται;
Μου το διαγραφει από το Xbox/pc ή μπορώ να συνεχίσω να το παίζω ;

Έχω ένα Nvidia shield 4k και λέω να το αλλάξω με Xbox one x...τι λέτε , συμφέρει;

Έχω ένα Nvidia shield 4k και λέω να το αλλάξω με Xbox one x...τι λέτε , συμφέρει;

Εξαρτάται τι χρήση θα του κάνεις, ναι συμφέρει για μένα να το αλλάξεις, άλλο αν εγώ το έχω και κάθεται και πιάνει σκόνη γιατί δεν έχει κάτι να παίξω, άλλα σαν Hardware είναι μοναδικό. Αν το χρησιμοποιείς και για ταινίες, παίζεις και κανένα παιχνιδάκι είναι καλή περίπτωση τώρα που το βρίσκεις και σε τιμές χώμα. Για μένα αμαρτία τέτοια συσκευή πως την κατάντησε η Microsoft, άλλα αυτό είναι άλλη συζήτηση.....έχεις και το Blue ray που παίζει και 4Κ blue ray. Κάνε την αλλαγή δεν θα χάσεις και κάτι, στην τελική αν δεν σου κάτσει καλά θα το έχεις σαν media player.

Κυριως γι αυτο το συζητάω...αν μου κάνει και σαν 4k media player, είναι κρίμα να έχω μόνο το Nvidia shield.
Τα παιχνίδια θα είναι το κερασάκι...επειδή βαριέμαι να κάθομαι στο γραφείο, μπροστά στο pc.

Δεν μπορείς να το παίξεις . Αλλά δεν διαγράφεται από την κονσόλα σου. Θα σου βγάλει προσφορά για αγορά με έκπτωση από την αρχική τιμή . Συνήθως 20% κάτω . Μου έχει έρθει και προσφορά -75% για παλιό παιχνίδι .
Αν έχεις υπολογιστή μπορείς να δοκιμάσεις την υπηρεσία της ms με 1 . Να δεις και να παίξεις τα παιχνίδια . Δεν έχω άποψη για το shield .

Κυριως γι αυτο το συζητάω...αν μου κάνει και σαν 4k media player, είναι κρίμα να έχω μόνο το Nvidia shield.
Τα παιχνίδια θα είναι το κερασάκι...επειδή βαριέμαι να κάθομαι στο γραφείο, μπροστά στο pc.

Πάρτο τότε, μια χαρά για media player. Θα σε ικανοποιήσει πλήρως + όπως είπες θα παίξεις και κανένα παιχνιδάκι. Αξίζει ειδικά σε αυτά τα χρήματα που το πουλάνε τώρα.

παιζει σιγουρα τα 4κ HDR βιντεο ?
Γι αυτο το θελω κυριως...σαν media player.

Μπαινει το kodi κατευθειαν απο το store ή θελει μαιμουδιες ?
Παιζει ολα τα αρχεια απο usb δισκο (4k hdr) ?

παιζει σιγουρα τα 4κ HDR βιντεο ?
Γι αυτο το θελω κυριως...σαν media player.

Μπαινει το kodi κατευθειαν απο το store ή θελει μαιμουδιες ?
Παιζει ολα τα αρχεια απο usb δισκο (4k hdr) ?
Ναι σιγουρα
https://www.youtube.com/watch?v=F1Lt43-9lmY

Kodi απο το store. Δεν θα μπορουσε να λειπει απο την κονσολα που ξεκινησε ως project...

Παιζει και απο USB αν και φανταζομαι οτι ειναι και τι usb δισκο θα συνδεσεις επανω.

θυμαμαι οτι ειχε καποιους περιορισμους...γι αυτο ρωταω.
Αν καποιος το κανει ας μας πει σιγουρα...μη το παρω τσαμπα

ΥΓ... οτι παιζει μεσω kodi εννοω ολα τα αρχεια απο τοπικο δισκο (usb 3)

θυμαμαι οτι ειχε καποιους περιορισμους...γι αυτο ρωταω.
Αν καποιος το κανει ας μας πει σιγουρα...μη το παρω τσαμπα

ΥΓ... οτι παιζει μεσω kodi εννοω ολα τα αρχεια απο τοπικο δισκο (usb 3)
Νομιζω οτι ο @MakisM μπορει να απαντησει με βεβαιωτητα σε αυτο. Οντως ειχε καποιους περιορισμους σε βαρια αρχεια, αλλα ισως εχει να κανει με τον Player ή ακομη και καποιο update της συσκευης.