Όλες αυτές τις μέρες βλέποντας την συμπεριφορά του Apple TV στο Xbox one x.
Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς όσον αφορά το streaming στο οικοσύστημα της Microsoft και όχι μόνο .
Για ποιον λόγο όμως ;
Ανταγωνίζεται τα ωραία βιντεάκια 4K με HDR που συναντάμε στο You Tube ,video δηλαδή που προβάλουν συχνά οι reviews για να δείξουν τις δυνατότυτες της εκάστοτε τηλεόρασης .
Ξέθαψα παλιό υλικό σε sd δισκάκι και το σύγκρινα ...Καμία σχέση ...Το upscale που γίνεται σε HDR και σε Dolby Atmos σε παλιό υλικό (ενοικίαση )είναι ξεκάθαρα υπέρ του streaming.
Είναι πολύ κοντά σε υλικό 4K με HDR blu Ray .
Παραγωγές της Apple...Τέτοια καθαρότητα και λεπτομέρεια δεν έχω ξαναδεί με τόση λεπτομέρεια .
Ρεσιτάλ streaming και στον ήχο καμία συμπίεση .
Ενεργοποιεί τα media dada master 4K σε OLED της sony όπως γίνεται στο Blu-ray δισκάκι .
Πολύ καλή είναι η εφαρμογή που δοκίμασα σε τηλεόραση 1080P κάνει και εκεί αισθητή την διαφορά με άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες .
Θα έλεγα λοιπόν ότι πέρα από τις παραγωγές της μήλο εταιρίας για να έχει απήχηση στον κόσμο μου ήρθε μια ιδέα .
Ο κατάλογος σε ταινίες παλιές και καινούργιες είναι ο πλουσιότερος που έχουμε δει σε συνδρομητικές υπηρεσίες .
Ας κάνει λοιπόν και εκεί συνδρομητική υπηρεσία κάτι σαν Game pass -Spotify-I tunes για να ευχαριστηθεί ο κόσμος εικόνα και ήχο ...Αυτά συμβαδίζουν μαζί .
Προσωπικά μετά από αυτήν την εμπειρία δεν έχω την διάθεση να δω τίποτα άλλο .