XBOX One S/X

Επειδή βλέπω ένα ψιλοχαμό στο store της Microsoft στην region της δικιάς μας ειδικότερα στις εφαρμογές .
Δηλαδή επιλέγεις πχ εφαρμογές ψυχαγωγίας και δεν τις βρίσκεις ,σπό την άλλη βλέπεις ότι υπάρχουν γενικά μόνο 50 εφαρμογές .
Τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή .
Πληκτρολογούμε στην αναζήτηση των εφαρμογών την λέξη media ,εμφανίζονται 250+ εφαρμογές .

Όλα αυτά περί ορέξεως .

Επειδή βλέπω ένα ψιλοχαμό στο store της Microsoft στην region της δικιάς μας ειδικότερα στις εφαρμογές .
Δηλαδή επιλέγεις πχ εφαρμογές ψυχαγωγίας και δεν τις βρίσκεις ,σπό την άλλη βλέπεις ότι υπάρχουν γενικά μόνο 50 εφαρμογές .
Τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή .
Πληκτρολογούμε στην αναζήτηση των εφαρμογών την λέξη media ,εμφανίζονται 250+ εφαρμογές .

Όλα αυτά περί ορέξεως .

Πληκτρολογήστε την λέξη children στην αναζήτηση των εφαρμογών ,θα βρείτε 40+ Εφαρμογές .
Δεν γνωρίζω τι άλλο να πληκτρολογήσω :flipout:

Μια χρήσιμη εφαρμογή μέρος του συστήματος που εγκαταστάθηκε μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις .
https://youtu.be/5XJWSjmDrwo

Μετά την χθεσινή αναβάθμιση του Store έχουμε Black Friday για 11 μέρες .
Για αυτούς που δεν έχουν συνδρομή game pass ,ενδεικτικά κάποιοι τίτλοι σε τιμή .

Dark souls lll Deluxe edition από 94.49 στα 23,62.
NBA 2K 21 στα 34.99
FIFA 22 champion etition από 89,99 στα 40,49
Gears 5 στα 9.99
PES 2021 στα 23,44
Assassin Creed deluxe edition απο 15,99 στα 78,99.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τίτλοι .

Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Το Pes 2021 λογικά θα μπει και φέτος στο gamepass.
Περίμενα τόσο καιρό δεν κάνω κίνηση τώρα στο τέλος.
Τέτοιες μέρες μπήκε πέρσι..

Εγώ το αγόραζα blu-ray day one και το πουλούσα κάθε Νοέμβρη τα τελευταία 3 χρόνια..

Φέτος πήρα Barcelona edition digital επειδή παίζω my club για τα δώρα..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Για όσους δεν έχουν game pass . Τα ori με έκπτωση. Το πρώτο 5 για xbox και 10 για pc απο 20 . Ενώ το δεύτερο 15 απο 30 και ειναι smart delivery . Μια αγορά για pc και xbox.

10 από βραζιλιάνικο store το δεύτερο

Αν δείτε να πέφτει το cyberpunk ή το valhala κάτω από 35 στείλτε μου pm

Αν δείτε να πέφτει το cyberpunk ή το valhala κάτω από 35 στείλτε μου pm

65 (Valhalla) μαζί με το watch dogs από το βραζιλιάνικο store αλλά δεν ξέρω αν είναι δυο διαφορετικοί κωδικοί

65 (Valhalla) μαζί με το watch dogs από το βραζιλιάνικο store αλλά δεν ξέρω αν είναι δυο διαφορετικοί κωδικοί
Βασικά για σκέτο ενδιαφέρομαι

Μετά την χθεσινή αναβάθμιση του Store έχουμε Black Friday για 11 μέρες .
Για αυτούς που δεν έχουν συνδρομή game pass ,ενδεικτικά κάποιοι τίτλοι σε τιμή .

Dark souls lll Deluxe edition από 94.49 στα 23,62.
NBA 2K 21 στα 34.99
FIFA 22 champion etition από 89,99 στα 40,49
Gears 5 στα 9.99
PES 2021 στα 23,44
Assassin Creed deluxe edition απο 15,99 στα 78,99.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τίτλοι .

πως θα παιξω Online efootball 21 με τον αδερφο μου?
δηλαδη σπιτι μου,σπιτι του και 5-6 παιχνιδια μεταξυ μας.

πως θα παιξω Online efootball 21 με τον αδερφο μου?
δηλαδη σπιτι μου,σπιτι του και 5-6 παιχνιδια μεταξυ μας.
Δημήτρη για να είμαι ειλικρινής ούτε που το θυμάμαι ,έπαιζα παλιότερα και εγώ με τον αδελφό μου ,σπίτι του -σπίτι μου .
Από όσο θυμάμαι θα πρέπει λογικά να τον έχεις φίλο και να μπεις ύστερα στο pro στο online εκεί λογικά στις κατηγορίες που έχει θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση καθώς θα περιμένει ένας από τους δυο .

Κάποιος φίλος που θυμάται την διαδικασία ας βοηθήσει .

Υ.Σ Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν το παιχνίδι και δεν θέλουν χορηγούς -ομάδα ,θα πρέπει να κάνουν αναζήτηση στο store...εκεί θα βρουν το pro 21 στα 20 ευρώ .
Ξενέρωσα όμως που δεν υπάρχει η inter :flipout: