John Locke
AVClub Enthusiast
- 4 November 2007
- 1,096
Αν είναι κατευθείαν συνδεδεμένο πάνω στην τηλεόραση, χωρίς να παρεμβάλλεται κάτι (π.χ. AV Receiver), δοκίμασε με κάποιο διαφορετικό (καλύτερης ποιότητας) καλώδιο. Δεν μπορείς να κανείς κάτι άλλο.

ποιά εφαρμογή είναι αυτή που υποστηρίζει το x box(εγώ έχω αυτό χωρίς σκληρό δίσκο) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως media player?Για όσους πάλι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν σαν media player η εφαρμογή της Microsoft ταινίες και τηλεόραση ,περνάει κανονικά όλα τα codec του ήχου ,το HDR ανεξάρτητα πόσα GB είναι και φυσικά τους Ελληνικούς υπότιτλους .
Τότε να του κουμπώσεις έναν σκληρό δίσκο .Αν θέλεις πάλι να χρησιμοποιήσεις το kodi και αυτό περνάει όλα τα codec του ήχου ,θέλει όμως παραμετροποίηση ,πρόσφατα αναβαθμίστηκε και αυτό .ποιά εφαρμογή είναι αυτή που υποστηρίζει το x box(εγώ έχω αυτό χωρίς σκληρό δίσκο) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως media player?
Η εφαρμογή της Microsoft το ξαναγράφω .Τότε να του κουμπώσεις έναν σκληρό δίσκο .Αν θέλεις πάλι να χρησιμοποιήσεις το kodi και αυτό περνάει όλα τα codec του ήχου ,θέλει όμως παραμετροποίηση ,πρόσφατα αναβαθμίστηκε και αυτό .

Θα μπορούσες να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία ;θα εκτιμουσα πολυ αν ειχες την ευγενη καλοσυνη
MakisM να με πληροφορησεις, αν γινεται κατ΄αρχην,και πως μεταφερονται οι υποτιτλοι της εφαρμογης της Microsoft για αναπαραγωγη αρχειων ως media player απο το αριστερο τμημα της ορατης επιφανειας της εικονας του καδρου στο κατω μερος.....Κατοχος του x box one s .....Eυχαριστω.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.