Xbox Series X/S

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε δει τα ενδότερα στην κονσόλα της sony...πλακέτα ,σύστημα ψύξης κτλ.
Τι διά@@@ γουρούνι στο σακί αγοράζεις ;
Εκτός αν μιλάμε για επτασφράγιστο μυστικό που σίγουρα θα αποκαλυφθεί όταν κυκλοφορήσει επίσημα .

Και να δεις φωτογραφίες, θα μπορεσεις πχ να κρινεις την αποδοση της ψυκτρας και του ανεμιστήρα με το ματι?
Οχι οτι δεν θα ηταν καλό να βλέπαμε τα εντόσθια, αλλα σοβαρα συμπεράσματα δεν θα βγαζαμε.

Απλά βλέπεις την υλοποίηση του hardware.
Και είναι κάποιοι που αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα .
Αυτό σίγουρα μπορεί να μην λέει κάτι ειδικότερα δε όταν σίγουρα θα αρχίζουν οι μετρήσεις κατά πόσο θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα κοινά και δύσκολα παιχνίδια ...
Αλλά αν έχεις και μια κακή προϊστορία με το pro (άσχετα αν πούλησε ) θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός .

Απλά βλέπεις την υλοποίηση του hardware.
Και είναι κάποιοι που αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα .
Αυτό σίγουρα μπορεί να μην λέει κάτι ειδικότερα δε όταν σίγουρα θα αρχίζουν οι μετρήσεις κατά πόσο θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα κοινά και δύσκολα παιχνίδια ...
Αλλά αν έχεις και μια κακή προϊστορία με το pro (άσχετα αν πούλησε ) θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός .

Πολύ σωστά τα λες.

Η αγορά PS5 είναι ρίσκο. Υπάρχει πχ περίπτωση γνωστού youtuber που παίζει επαγγελματικά σε PC αλλά έχει και PS4 στον οποίο έχουν καεί τρία PS4 Pro. Κανένα δεν άντεξε πάνω απο χρόνο δηλαδή.

Κανείς δεν εξασφαλίζει ότι το "πουσαρισμένο" PS5 με GPU που στην καλύτερη περίπτωση θα έβγαζε 8-9 TFLOPS και το ανέβασαν για λόγους markting με αλχημείες στα 10 δεν θα αρχίσει να βγάζει προβλήματα αξιοπιστίας παρότι το έβαλαν σε γιγαντιαίο κουτί με γρίλιες σε όλες τις πλευρές.

Και μία είδηση που πέρασε λίγο στα ψιλά λόγω της ανακοίνωσης για Bethesda...

Το Xbox Game Pass ξεπέρασε τους 15 εκατομμύρια συνδρομητές...https://unboxholics.com/news/gaming/79033-to-xbox-game-pass-xeperase-tous-15-ekatommyria-syndromites

Πολύ σωστά τα λες.

Η αγορά PS5 είναι ρίσκο. Υπάρχει πχ περίπτωση γνωστού youtuber που παίζει επαγγελματικά σε PC αλλά έχει και PS4 στον οποίο έχουν καεί τρία PS4 Pro. Κανένα δεν άντεξε πάνω απο χρόνο δηλαδή.

Κανείς δεν εξασφαλίζει ότι το "πουσαρισμένο" PS5 με GPU που στην καλύτερη περίπτωση θα έβγαζε 8-9 TFLOPS και το ανέβασαν για λόγους markting με αλχημείες στα 10 δεν θα αρχίσει να βγάζει προβλήματα αξιοπιστίας παρότι το έβαλαν σε γιγαντιαίο κουτί με γρίλιες σε όλες τις πλευρές.

Το Xbox Game Pass ξεπέρασε τους 15 εκατομμύρια συνδρομητές...https://unboxholics.com/news/gaming/79033-to-xbox-game-pass-xeperase-tous-15-ekatommyria-syndromites
Μπα, ακόμη δεν καταργήθηκε αυτό?

Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Ειχε 5 εκατ. περσυ, τους διπλασιασε μεσα στην πανδημια και ηρθαν αλλοι 5 εκατ. πριν ακομη λανσαρουν νεες κονσολες και πριν την συμφωνια με bethesda. Οι εκτιμήσεις μιλανε για 25 εκατ συνδρομητες μεχρι τελος του 2021. Δηλαδη μονο απο τις συνδρομες η ms θα εχει 2-3 δις εσοδα το χρονο.

Πολύ σωστά τα λες.

Και το δικό μου xbox one (το πρωτο) παρέδωσε πνεύμα χωρίς να έχει κλείσει 50 ώρες χρήσης όντας επανω σε ups.
Πρέπει να μου λέει και εμένα κάτι αυτό για τις νέες κονσόλες? Η πρεπει ακόμα να σκεφτόμαστε τα rings of death της πλειονότητας των xbox 360?

Δεν είναι λογική αυτή.

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Νέα μόδα αυτό το στυλάκι με 1 χρόνο εγγύηση; Την είδε SONY ;

Που το είδες αυτό? Το one S και το Χ έχουν δυο χρόνια

Attachments

• ΓŽβ€ΊΓŽΒΏΓŽΒ³ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓŽΒ±ΓΖ’ΓŽΒΌΓΕ’Γβ€š Microsoft  ΓŽΒ£Γβ€¦ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ΅Γβ€¦ΓŽΒ­Γβ€š.jpg
    ΓŽβ€ΊΓŽΒΏΓŽΒ³ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓŽΒ±ΓΖ’ΓŽΒΌΓΕ’Γβ€š Microsoft ΓŽΒ£Γβ€¦ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ΅Γβ€¦ΓŽΒ­Γβ€š.jpg
    61.6 KB · Views: 71

https://www.youtube.com/watch?v=6S0w1aRpAVQ

Όλα τα λεφτά το σχόλιο απο κάτω...

Everyone: "Microsoft doesn't have any exclusives"

Microsoft: "Hold my wallet..."

Θα στείλω email στον Phil Spencer και θα προτείνω η MS να αγοράσει και την Sony να τελειώνει το θέμα μια και καλή. :flipout:

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Βλέπω τώρα τα παιχνίδια στο Game Pass. Ούτε ένα δεν έχω παίξει. Ολο κοτσάνες. Λείπουν όλα τα hot (Assassins Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Forza 7 κλπ) που βεβαίως τα έχω αγοράσει σε δισκάκια.

Αυτό είναι το περίφημο game pass ;

https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass/games#

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Red Dead Redemption 2
GTA 5
Gear of War 5
Rocket League
Sea of thieves
The Outer Worlds
Outer Wilds
Batman: Arkham Knight
Ori and the Will of the Wisps
The Witcher 3: Wild Hunt
Dishonored 2
Quantum Break
Life Is Strange 2
State of Decay 2
No Man's Sky
PlayerUnknown's Battlegrounds
Forza Horizon 4

Αυτά θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο που έχω Game Pass Ultimate , μπορεί να ξεχνάω και κανένα.

Το game pass σίγουρα δεν είναι πανάκεια. Έχω παρατηρήσει ότι προσθέτουν ένα ΑΑΑ παιχνίδι κάθε μερικούς μήνες, ενώ περιέχει και αρκετή σαβούρα μέσα (παιχνίδια δευτεροτρίτης διαλογής).

Για κάποιον που δεν παίζει πολύ (όπως εγώ πλέον - που αγοράζω 2-3 το πολύ παιχνίδια το χρόνο) είναι ουσιαστικά περιττό (καθώς υπάρχουν και τα τζαμπέ παιχνίδια κάθε μήνα, που κλείνουν κάποιες τρύπες).