Xbox Series X/S

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Red Dead Redemption 2
GTA 5
Gear of War 5
Rocket League
Sea of thieves
The Outer Worlds
Outer Wilds
Batman: Arkham Knight
Ori and the Will of the Wisps
The Witcher 3: Wild Hunt
Dishonored 2
Quantum Break
Life Is Strange 2
State of Decay 2
No Man's Sky
PlayerUnknown's Battlegrounds
Forza Horizon 4

Αυτά θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο που έχω Game Pass Ultimate , μπορεί να ξεχνάω και κανένα.

Και τα δύο Wolfenstein όπως και το metro

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Το game pass σίγουρα δεν είναι πανάκεια. Έχω παρατηρήσει ότι προσθέτουν ένα ΑΑΑ παιχνίδι κάθε μερικούς μήνες, ενώ περιέχει και αρκετή σαβούρα μέσα (παιχνίδια δευτεροτρίτης διαλογής).

Για κάποιον που δεν παίζει πολύ (όπως εγώ πλέον - που αγοράζω 2-3 το πολύ παιχνίδια το χρόνο) είναι ουσιαστικά περιττό (καθώς υπάρχουν και τα τζαμπέ παιχνίδια κάθε μήνα, που κλείνουν κάποιες τρύπες).

Εννοείται ότι κανείς στην ηλικία μας δεν παίζει 20 παιχνίδια το χρόνο. Όχι ότι δεν υπάρχουν όμως σούπερ επιλογές για όποιον έχει παιδιά στην εφηβεία.

Πχ κατέβασα το Rocket League έπαιξε ο γιος μου 2-3 εβδομάδες το βαρέθηκε και πήγε παρακάτω. Έβγαλα τα λεφτά της συνδρομής ενός μήνα. Κάπως έτσι πάει.

Τα λεφτά της συνδρομής σίγουρα βγαίνουν, εφόσον γίνεται κάποια χρήση (όπως π.χ. ανάφερες από παιδιά στο σπίτι).
Απλά για κάποιον που θα παίξει μόνο 2-3 ώρες μες στο Σ/Κ, καθώς τις καθημερινές είναι λίγος ο ελεύθερος χρόνος, θεωρώ ότι δεν αξίζει.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Βάζει και κάθε Δεκέμβρη το PES, για εμένα αξιόλογη προσθήκη.
Αξίζει αν έχεις παιδιά που θέλουν πολλά παιχνίδια και τα βαριούνται εύκολα.
Δεν έχει τα πάντα αλλά έχει ποικιλία.

https://www.gamesradar.com/xbox-series-x-pre-orders-are-sold-out-except-for-these-uk-stores/

Σε πολλες χωρες sold out το Series X (pre-orders)
Το Series S υπάρχει παντού διαθέσιμο.

Νομιζω καλά τα εγραφα σχετικά με τη ζητηση του μικρου.
Αν σφαχτούνε ομως οι δυο μεγάλες κονσόλες λογικα θα ειναι καλο νεο για τους απανταχού gamers.

Λέτε να έκανε καμία παγαποντιά σαν την Sony και να έδωσε λίγα κομμάτια για να ακουστεί το sold out ;

Λέτε να έκανε καμία παγαποντιά σαν την Sony και να έδωσε λίγα κομμάτια για να ακουστεί το sold out ;

Ολα ειναι πιθανα αλλα δεν ειναι δα και δυσκολο να κανεις sold out οταν εχεις την πιο δυνατή κονσόλα.
Θα δειξει.
Σιγουρα το series X θα πουλησει καλα εξαρχής.

Εγώ το βρήκα πολύ άνετα σε αρκετά καταστήματα και τελικά διάλεξα να το πάρω απο το πλαίσιο επειδή δεν μου ζητούσε να χρεώσω κάρτα σε δόσεις.

Εγώ το βρήκα πολύ άνετα σε αρκετά καταστήματα και τελικά διάλεξα να το πάρω απο το πλαίσιο επειδή δεν μου ζητούσε να χρεώσω κάρτα σε δόσεις.

To X φανταζομαι9, ετσι?
Καλοριζικο!

Αν δεν ξέρω τον αριθμό των διαθέσιμων κομματιών δεν πιστεύω σε τίποτα.
Λεφτά υπάρχουν για κονσόλες αν δεν είχαν φροντίσει να έχουν τη σωστή παραγωγή κακό του κεφαλιού τους.
Έρχεται και νέο lockdown οπότε θα κάτσει κουτί.

Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Ούτε συννενοημένοι να ήσασταν με το Νίκο (karamela) και την ίδια μέρα πατήσατε το κουμπί, άλλος για Χίο και άλλος για Μυτιλήνη αλλά και οι δύο στον προορισμό της next gen κονσόλας,

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Ούτε συννενοημένοι να ήσασταν με το Νίκο (karamela) και την ίδια μέρα πατήσατε το κουμπί, άλλος για Χίο και άλλος για Μυτιλήνη αλλά και οι δύο στον προορισμό της next gen κονσόλας,

Αφού θα το αγόραζα έτσι και αλλιώς Παναγιώτη δεν έχει νόημα να περιμένω.

O Νίκος θα πάρει και το X , απλά δεν το ξέρει ακόμη.:p

To X φανταζομαι9, ετσι?
Καλοριζικο!

Ναι το Χ , ευχαριστώ.

Αντε με το καλό να σου έρθει.
Τωρα ψάχνεις για tv με hdmi 2.1.
Δεν μπορείς να έχεις Ferrari με κινέζικα λάστιχα,πως θα την τρέξεις.

Εγώ που παίζω 3 παιχνίδια τον χρόνο δεν συμφερει το game pass.

Έτσι όπως έχει διαφημιστει νόμιζα ότι υπάρχουν όλα τα top.

Πολύ σαβουρα για 12χρονα κυρίως.

Ερώτηση: αν βάλουν ένα hot παιχνίδι στο game pass, γραφτείς με το 1 ευρώ τον πρώτο μήνα, το κατεβάσεις και μετά κόψεις την συνδρομή γίνεται δικό σου, ή όχι;

Όχι, από ότι ξέρω μόλις τελειώσει η συνδρομή, το παιχνίδι δεν παίζει πλέον.
No money no honey! :damnyou:

Πανέμορφο και το νέο μπλε controller...

XboxAcc_Gen9-XDL_Wire_ShockBlue.png

H Microsoft αποκάλυψε το μπλε Xbox Series X Controller και άλλα περιφερειακά ...https://www.enternity.gr/Article/Ga...X-Controller-και-άλλα-περιφερειακά/62235.html

Γενικά στα χειριστήρια η MS δεν παίζεται.

Αντε με το καλό να σου έρθει.
Τωρα ψάχνεις για tv με hdmi 2.1.
Δεν μπορείς να έχεις Ferrari με κινέζικα λάστιχα,πως θα την τρέξεις.

Έχω τηλεόραση Samsung 4K στο game room. Σε μερικούς μήνες βλέπουμε , ούτε δυο χρόνια δεν έχει κλείσει η τηλεόραση δεν βιάζομαι.