Xbox Series X/S

Μαζί σου αλλά εγώ δεν είναι lite gamer είμαι σκληροπυρηνικός και θέλω όλα τα καλά games από όπου και αν προέρχονται day one, και το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι χρήστες για αυτο βλέπεις τις πρώτες μέρες τα καλά παιχνίδια να πουλάνε εκ. Κομμάτια...δεν τι έγινε π.χ. με το last of us 2 τις πρώτες μέρες, πέσανε και τα τσιμέντα από τις πωλήσεις...εδώ και στην Microsoft ακόμα δες τι πωλήσεις είχε κάνει το gears of war 5 τις πρώτες μέρες παρόλο που ήταν στο gamepass....αυτο που θέλω να εξηγήσω είναι ότι δεν κάνει για όλους το gamepass. Σε εμένα προσωπικα με τον τρόπο που δουλεύει τώρα μου είναι κυριολεκτικά άχρηστο και αυτο δεν το γράφω για να το μειώσω.

Υ.Γ. Επίσης μην ξεχνάς ότι μπορείς να τα πουλήσεις μετά τα παιχνίδια η να τα ανταλλάξεις με τους φίλους σου, προσωπικα έχω φτιάξει μια καλή ομάδα (8-10 άτομα ps users) όπου ανταλλάσουμε games και δεν μας στοιχιζει πολύ. Αγοράζω ένα game το τελειώνω και άμεσα το πουλάω στον επόμενο και έχω πάρει πίσω ένα 80% πολλές φορές από αυτά που έδωσα. Στο Xbox δεν μπορώ να το κάνω αυτο καθώς υπάρχει μικρή βάση χρηστών στην Ελλάδα.

Σε πληροφορώ ότι είχα όλα τα iphone έως το 5..

Από εκεί και μετά μόνο σε Galaxy Note..

Δεν θα διαφωνήσουμε και σε αυτό όμως..

Δεν είπα ποτέ ότι είχα σκονισμένα τα PS, απλά από την αλλαγή μου σε One X και μετά τις προσπάθειες που κάνει η Microsoft τα τελευταία χρόνια, δεν θα πάω σε ps5 αλλά σε series X, γιά τους λόγους που έχω τεκμηριώσει σε προηγούμενα post μου.

Αν στο μέλλον δω τη Sony να βελτιώνεται εκ νέου, δεν έχω θέμα να ξαναγυρίσω.

Δεν είμαι κολλημένος

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

E ναι προς θεου όχι άλλες διαφωνίες! :)

Χαιρομαι που δεν ειμαστε κολλημενοι. Απλά εγω δεν μπορώ να πάρω microsoft προιον ...ενταξει αστειευομαι. Ας φτιαχτεί ενα game που να θέλω να το πάρω και ας το πάρω το xbox.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η microsoft θα βγάλει και vr στην νέα γενιά. Έχει ήδη εξελίξει σε συνεργασία με τη HP/Valve τα HP Reverb G2, και εδώ: https://www.microsoft.com/en-us/p/h...activetab=pivot:regionofsystemrequirementstab στα system requirements φαίνεται να συμπεριλαμβάνει και το xbox one. Επίσης το flight simulator ήδη υποστηρίζει μόνο το συγκεκριμένο headset, και προβλέπω να είναι και το πρώτο vr παιχνίδι στο xbox όταν κυκλοφορήσει κανονικά το headset τον Νοέμβριο.

Μακάρι! Ενα ακρως ποιοτικο VR ειναι το μέλλον! Θα κυριαρχησει στην σχετική αγορά και όλοι θα θέλουν να πάρουν και τις 2 κονσολες (μια για το VR και την αλλη για τα υπολόιπα)....εχουμε πολυ δρομο....

Last edited by a moderator:

Χαιρομαι που δεν ειμαστε κολλημενοι. Απλά εγω δεν μπορώ να πάρω microsoft προιον ...ενταξει αστειευομαι. Ας φτιαχτεί ενα game που να θέλω να το πάρω και ας το πάρω το xbox.
Το μόνο που με χαλάει στο Xbox είναι που δεν μπορώ να βάλω patch στο Pro..

Αγόρασε με το καλό XBOX και θα δεις..

Εγώ θα το πάρω το Xbox αλλά ακόμα περιμένω αυτο το game από την Microsoft που θα πω ουαου, όπως είχα πει π.χ. Στο Alan awake πριν πολλά χρόνια...από τότε λογά πράγματα που είτε δεν ήταν του γούστου μου είτε ήταν αδιάφορα.

Το μόνο που με χαλάει στο Xbox είναι που δεν μπορώ να βάλω patch στο Pro..

Αγόρασε με το καλό XBOX και θα δεις..

Προσωπικα ραλακια ποδοσφαιράκια μπάσκετακια κλπ. ούτε για πλάκα πλέον ....που να με πληρώνουν δεν τα παίζω, άντε ένα wipeout που μου αρέσει και το soundtrack...μέχρι εκεί.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Δεν ξέρω, μετά από αυτό το screenshot που είδα, επιβεβαιώνω μέσα μου ότι τα τεραφλοπς δεν παιζουν κανένα ρόλο, σημασία έχει το software και πως αυτό εκμεταλεύεται το εκάστοτε hardware.
Τώρα πως γίνεται κάποιοι να ενθουσιάζονται με αυτές τις συγκρίσεις που στην ουσία υπονομέυουν το νέο xbox, δεν μπορώ να το καταλάβω, ειλικρινά...
Να σου κάνω μια άλλη ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό βλέποντας αυτές τις δοκιμές?Το ΧΒΟΧ Χ, που ακούω καιρό τώρα ότι είναι γνήσιο 4Κ, η μοναδική κονσόλα που παίζει 4Κ, κ.τ.λ, έτσι παίζει 4Κ?Με 26 frames??
Απο οσα εχω δει παιζει απο 30 εως 60 σε 4κ. Το hitman ειναι τιτλος benchmark . Κατι αντιστοιχο με το crysis στα pc . Φανταζομαι στο ps4 δεν εχει καν 4k στις ρυθμισεις. Το οτι πιανει 52-60 fps(περιορισμος απο το παιχνιδι. Ακομη και χωρις Limit στα frames οι προγραμματιστες εχουν βαλει cap οπως φαινεται στα 60 ) χωρις να κανει χρηση της δυναμης της καρτας γραφικων δειχνει οτι αυτη η γενια εχει τουλαχιστον διπλασια δυναμη απο την προηγουμενη.

Το Xbox Series X μπορεί να έχει μέχρι και 12 παιχνίδια σε αναμονή (ΒΙΝΤΕΟ)
Εντυπωσιάζει η τεχνολογία του Quick Resumehttps://unboxholics.com/news/gaming/79272-to-xbox-series-x-borei-na-echei-mechri-kai-12-paichnidia-se-anamoni-vinteo
Xbox Series X και S: Έτσι θα λειτουργούν οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοιhttps://techblog.gr/videogames/xbox-series-x-s-pos-tha-leitoyrgoyn-oi-exoterikoi-skliroi-diskoi/

Σε video που ειδα παντως η πραγματικη διαθεσιμη χωρητικοτητα του εσωτερικου δισκου ειναι 800gb ενω της επεκτασης εχει κατι παραπανω απο 900gb . Αρα για το series S να περιμενουμε 350GB ελευθερα. Με τα next gen να τρεχουν μονο απο τον εσωτερικο ειναι προβλημα για το S.

Εξ ορισμού το 1ΤΒ είναι 930GB πραγματικά διαθέσιμα. Οπότε με το λειτουργικό και μερικά προεγκαταστημένα app, λογικό είναι τα 800. Ούτε για ζήτω δεν θα φτάνουν..... προβλέπω όλοι expansion storage 250 ευρώ!!

Εξ ορισμού το 1ΤΒ είναι 930GB πραγματικά διαθέσιμα. Οπότε με το λειτουργικό και μερικά προεγκαταστημένα app, λογικό είναι τα 800. Ούτε για ζήτω δεν θα φτάνουν..... προβλέπω όλοι expansion storage 250 ευρώ!!
Ακομη και απλοι usb ssd αναλογης χωρητικοτητας και ταχυτητας τοσο κανουν. Απλα εκεινουν μπορεις να τους χρησιμοποιησεις και αλλου αν δεν τους θες πλεον για παιχνιδια. Ο proprietary ομως ειναι μονο για την κονσολα. Παντως με εναν φτηνο βολευεσαι για τα παλια παιχνιδια και δυστυχως για τα Next gen θα ζησουμε με τα copy paste στην εσωτερικη μνημη μεχρι ο σκληρος να πεσει στα 100

Τελικα Series X και PS5 εχουν την ιδια διαθεσιμη χωρητικοτητα στους δισκους τους?
Ειχα διαβασει καπου οτι στο PS5 τα 820 ειναι τα διαθέσιμα.

Τελικα Series X και PS5 εχουν την ιδια διαθεσιμη χωρητικοτητα στους δισκους τους?
Ειχα διαβασει καπου οτι στο PS5 τα 820 ειναι τα διαθέσιμα.

Ναι το PS5 διαφήμιζει οτι θα εχει 835G. Ωστόσο πίστευω οτι αυτα ειναι τα user ωφέλημα. Δηλατή ο σκληρός ειναι 1Τ αλλά τελικα μένουν 835G.

Και στην προηγούμενη γενιά το λειτουργικό έπιανε χώρο .
Τι θα έκανα στην νέα γενιά προσωπικά καθαρά από οικονομικής πλευράς .
Σύμφωνα πάντα με την Microsoft μόνο τα καινούργια παιχνίδια θα χρειαστούν τον καινούργιο SSD καθαρά λόγω 120fps στο 4Κ η ακόμη υψηλότερης ανάλυσης .
Κάποιοι ίσως έχουν αποθηκεύσει τα παιχνίδια τους σε ssd προηγούμενης γενιάς η σε HDD μεγάλης χωρητικότητας .
Θα μετέφερα μόνο το καινούργιο παιχνίδι -παιχνίδια θα τα έπαιζα και μετά θα τα διέγραφα για ευνόητους λόγους .
Έτσι και αλλιώς το παιχνίδι δεν το χάνεις παραμένει στον λογαριασμό σου στο store .

Ναι το PS5 διαφήμιζει οτι θα εχει 835G. Ωστόσο πίστευω οτι αυτα ειναι τα user ωφέλημα. Δηλατή ο σκληρός ειναι 1Τ αλλά τελικα μένουν 835G.

Εγώ παλι είμαι σίγουρος ότι από τα 825 GB του PS5 θα μένουν διαθέσιμα γύρω στα 650 GB.

Εγώ νομίζω λέει 825 gb και θα έχει διαθέσιμα 900 gb..

Σοβαρά τώρα..

Η κάθε εταιρεία ανακοινώνει την ονομαστική χωρητικότητα του δίσκου, όχι την ωφέλιμη..

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Οχι. Για τα ωφελιμα υπολογιζε καμια 200gb πιο κατω. Θα πεσει κλαμα με το ps5 digital και τα next gen παιχνιδια.

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Οχι. Για τα ωφελιμα υπολογιζε καμια 200gb πιο κατω. Θα πεσει κλαμα με το ps5 digital και τα next gen παιχνιδια.

Νομιζω οτι το OS του One X ηθελε περισσοτερο χωρο απο αυτον του PS4.
Δεν νομιζω να θελει 200 για το PS5.

Σε καθε περιπτωση, τα ~700 ειναι λιγο περιοριστικα. Οχι οτι τα +100 του Series X θα δωσουν και αλλη ανεση.

Θα δείξει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Νομιζω οτι το OS του One X ηθελε περισσοτερο χωρο απο αυτον του PS4.
Δεν νομιζω να θελει 200 για το PS5.

Σε καθε περιπτωση, τα ~700 ειναι λιγο περιοριστικα. Οχι οτι τα +100 του Series X θα δωσουν και αλλη ανεση.

Θα δείξει.
Ξεχνας τα GB απο την διαμορφωση. Ουτε στο Xbox OS πιανει 200GB . Τα 80GB χανονται απο την διαμορφωση. Αντε να χασει 150GB το λιγοτερο το Ps5. Οποτε σιγουρα κατω απο τα 700 για ps5. Τουλαχιστον ενα παιχνιδι λιγοτερο. Για μια συσκευη που δεν εχει drive .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Ξεχνας τα GB απο την διαμορφωση. Ουτε στο Xbox OS πιανει 200GB . Τα 80GB χανονται απο την διαμορφωση. Αντε να χασει 150GB το λιγοτερο το Ps5. Οποτε σιγουρα κατω απο τα 700 για ps5. Τουλαχιστον ενα παιχνιδι λιγοτερο. Για μια συσκευη που δεν εχει drive .

Ακομα χειροτερα και για το Series S δηλαδή που ερχεται με 512 και ειναι digital.

Εμενα με απασχολουν μονο εκδοσεις με drive.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Ακομα χειροτερα και για το Series S δηλαδή που ερχεται με 512 και ειναι digital.

Εμενα με απασχολουν μονο εκδοσεις με drive.
Ναι το σχολιασα πιο πανω. Εκει ισως το σωζει οτι δεν θα τρεχει 4k και ισως τα παιχνιδια να ειναι μικροτερα σε μεγεθος. Πολλα Ισως ομως.

Έχουμε ήδη τα πρώτα reviews του Series X με πολύ καλές κριτικές 1,5 μήνα πριν την κυκλοφορία

Previews, όχι reviews. Δεν υφίσταται review σε μη τελικό προϊόν (ή διαθέσιμο στο κοινό).

Το μόνο που με χαλάει στο Xbox είναι που δεν μπορώ να βάλω Option File(s) στο Pro

Η Microsoft φταίει για αυτό. Ιδανικά, θα αλλάξει πολιτική στις καινούργιες κονσόλες της.

Έτσι και αλλιώς το παιχνίδι δεν το χάνεις παραμένει στον λογαριασμό σου στο store

Για όσο υπάρχει στους servers της εταιρείας...

Εκει ισως το σωζει οτι δεν θα τρεχει 4k και ισως τα παιχνιδια να ειναι μικροτερα σε μεγεθος.

Σε περίπτωση που δεν αναφέρθηκε προηγουμένως, σύμφωνα με τη Microsoft, περίπου 30 % μικρότεροι σε μέγεθος θα είναι οι τίτλοι στο Xbox Series S, σε σύγκριση με το μέγεθός τους στο Xbox Series X. 44.4 % είναι η επιφάνεια στη 1440p ανάλυση σε σχέση με την 4Κ.

https://www.ign.com/articles/xbox-series-s-game-sizes-will-be-smaller-than-on-series-x