karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,373
Μαζί σου αλλά εγώ δεν είναι lite gamer είμαι σκληροπυρηνικός και θέλω όλα τα καλά games από όπου και αν προέρχονται day one, και το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι χρήστες για αυτο βλέπεις τις πρώτες μέρες τα καλά παιχνίδια να πουλάνε εκ. Κομμάτια...δεν τι έγινε π.χ. με το last of us 2 τις πρώτες μέρες, πέσανε και τα τσιμέντα από τις πωλήσεις...εδώ και στην Microsoft ακόμα δες τι πωλήσεις είχε κάνει το gears of war 5 τις πρώτες μέρες παρόλο που ήταν στο gamepass....αυτο που θέλω να εξηγήσω είναι ότι δεν κάνει για όλους το gamepass. Σε εμένα προσωπικα με τον τρόπο που δουλεύει τώρα μου είναι κυριολεκτικά άχρηστο και αυτο δεν το γράφω για να το μειώσω.
Υ.Γ. Επίσης μην ξεχνάς ότι μπορείς να τα πουλήσεις μετά τα παιχνίδια η να τα ανταλλάξεις με τους φίλους σου, προσωπικα έχω φτιάξει μια καλή ομάδα (8-10 άτομα ps users) όπου ανταλλάσουμε games και δεν μας στοιχιζει πολύ. Αγοράζω ένα game το τελειώνω και άμεσα το πουλάω στον επόμενο και έχω πάρει πίσω ένα 80% πολλές φορές από αυτά που έδωσα. Στο Xbox δεν μπορώ να το κάνω αυτο καθώς υπάρχει μικρή βάση χρηστών στην Ελλάδα.