Xbox Series X/S

Να το ξαναγράψω, δεν αγοράζουμε ποτέ μα ποτέ συσκευή χωρίς drive, και ο λόγος είναι απλός, 1-2 παιχνίδια να πάρουμε μεταχειρισμένα και να τα πουλήσουμε μετά την καλύψαμε την διαφορά..και τέλος...και αυτο δεν αφορά το s αλλά γενικότερα την αγορά των κονσολών, + ότι έχεις το drive για ταινίες, και διαφορά αλλά μικρότερης σημασίας.

Δεν ξέρω αν έχει δοκιμαστεί ακόμα από τους reviewers ή απαγορεύεται: αν βάλεις στο Series X ένα παιχνίδι που είναι enhanced for XBOX One X , με την ίδια τηλεόραση, θα δείξει καλύτερο ή το ίδιο ακριβώς;

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Previews, όχι reviews. Δεν υφίσταται review σε μη τελικό προϊόν (ή διαθέσιμο στο κοινό).

Τελικό είναι το προϊόν ως hardware, περιμένουμε enhanced εκδόσεις των games για reviews της απόδοσής της..

Συμφωνώ στα υπόλοιπα

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικό είναι το προϊόν ως hardware, περιμένουμε enhanced εκδόσεις των games για reviews της απόδοσής της..

Συμφωνώ στα υπόλοιπα

Δεν είναι τελικό προϊόν, εκτός αν το ξεκαθάρισε η Microsoft. Με τελικό software, πέρα από το hardware, δηλαδή. Για να είναι σωστά αυτά που γράφουμε/γράφονται, τα reviews θα γίνουν όταν κυκλοφορήσει η κονσόλα ή μερικές μέρες πριν γίνει διαθέσιμη.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Δεν είναι τελικό προϊόν, εκτός αν το ξεκαθάρισε η Microsoft. Με τελικό software, πέρα από το hardware, δηλαδή. Για να είναι σωστά αυτά που γράφουμε/γράφονται, τα reviews θα γίνουν όταν κυκλοφορήσει η κονσόλα ή μερικές μέρες πριν γίνει διαθέσιμη.
Μιχάλη για το hardware μίλησα ότι είναι τελικό..

Φυσικά όχι το software όπως και τα games που είναι και αυτά software..

802GB ο καθαρός χώρος του Series X

46ce52e75104f8440f58b954331cd5c1.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Μιχάλη για το hardware μίλησα ότι είναι τελικό..

Φυσικά όχι το software όπως και τα games που είναι και αυτά software..

Έγραψα για τελικό προϊόν... Συνεπώς, τεχνικά δεν υφίστανται reviews, αλλά previews. :flipout:

Ναι, στέκομαι σε λεπτομέρειες γιατί τα gaming threads στο AVClub έχουνε γεμίσει ανακρίβειες και "βιασμό" της λογικής. Δεν αναφέρομαι στο θέμα review/preview.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Ναι, στέκομαι σε λεπτομέρειες γιατί τα gaming threads στο AVClub έχουνε γεμίσει ανακρίβειες και "βιασμό" της λογικής. Δεν αναφέρομαι στο θέμα review/preview.

Καλά αυτό εννοείται, τι διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες εδώ μέσα..

Εγώ δεν υπεισέρχομαι σε βαθιά τεχνικές λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να εκτεθώ..

Που πήγαν 130GB με το καλημέρα;

(930-802)

130 GB για το λειτουργικό; Πλάκα μας κάνουν; Υποψιάζομαι ότι υπάρχει κάνα κρυφό partition μήπως κάνει καμία βλακεία κάποιος να μπορεί να κάνει reset (όπως στα laptop) .

Το expansion είναι σωστό που λέει 920GB (κανονικά 930 επρεπε να λέει) αλλά τέλος πάντων.

Last edited by a moderator:
Chromecast with Google TV works just fine with Xbox Game Pass Streaming...Chromecast with Google TV works just fine with Xbox Game Pass Streaming

Με 50 ευρώ έχεις μια φτηνή συσκευή game streaming οπότε μπορείς να παίζεις ακόμη και χωρίς κονσόλα.

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Chromecast with Google TV works just fine with Xbox Game Pass Streaming...Chromecast with Google TV works just fine with Xbox Game Pass Streaming

Με 50 ευρώ έχεις μια φτηνή συσκευή game streaming οπότε μπορείς να παίζεις ακόμη και χωρίς κονσόλα.
O αλλος το εβαλε στην android TV το apk και με χειριστηριο απο playstation επαιζε το Ori...