Xbox Series X/S

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Αν όμως έχω ήδη κονσόλα ή πισί που τα παίζει αυτά τα παιχνίδια για ποιo λόγο να μπω στη διαδικασία να σκάσω τη πεντακοσάρα day one και να μην περιμένω τα exclusives?

Λίγο πολύ έτσι είναι, προς το παρών, με την λίστα των games Που ανακοίνωσε η Microsoft δεν αξίζει με την καμία να πάρεις το νέο Xbox, εκτός τι να πω αν έχεις την super τηλεόραση με hdmi 2.1 κλπ....αυτό που κάνει ένας μέσος χρήστης (μιας και είμαστε στο νήμα του Xbox) είναι χτυπάει ένα μεταχειρισμένο Xbox One X στα 150-170 ευρώ και είναι μια χαρά για μια 2ετία ακόμα. Και αν μετά από 2 χρόνια πέσει η τιμή του Serιes X, βγουν παιχνίδια excusives φοβερά ή στο μεταξύ έχεις πάρει τρομερή νέα τηλεόραση, εκει χτυπάς την νέα κονσόλα...λίγο πολύ το ίδιο ισχύει και στο ps5.

Υ.Γ. Φίλος αγόρασε εχτές Xbox One X με 2 γνήσια χειριστήρια 4 μηνών στα 160 ευρώ!!! Οσο πλησιάζουμε στο λανσάρισμα της νέα κονσόλας τόσο θα σκοτώνουν μερικοί τις παλιές για ένα κομμάτι ψωμί, και ειδικά το One X μια χαρά στέκεται για αρκετό καιρό ακόμα.

Υ.Γ. Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που δεν θα πάρω το νέο Xbox day one, δεν υπάρχει ούτε ένα game από την λίστα λανσαρίσματος που να με τρελάνει ή να το θέλω, + ότι όλα παίζουν και στο One X που έχω τώρα, ε αν είναι και λίγο χειρότερα τα γραφικά who cares, επίσης hdmi 2.1 δεν έχω και ούτε πρόκειται να αποκτήσω για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Υπομονή λοιπόν και βλέπουμε.

Υ.Γ. Το ps5 φυσικά το χτύπησα γιατί είναι έρωτας (για μένα) και θέλω να παίξω day one τα Demons souls, Ratchet and Clank, Spiderman Και μάλλον αν είναι καλό και το Godfall.

Δεν ξέρω αν έχει δοκιμαστεί ακόμα από τους reviewers ή απαγορεύεται: αν βάλεις στο Series X ένα παιχνίδι που είναι enhanced for XBOX One X , με την ίδια τηλεόραση, θα δείξει καλύτερο ή το ίδιο ακριβώς;

Από αυτό εξαρτάται αν αξίζει να πάρεις την νεα κονσόλα.

Γνωρίζει κάποιος;

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Από αυτό εξαρτάται αν αξίζει να πάρεις την νεα κονσόλα.

Γνωρίζει κάποιος;

Σιγουρα δεν θα υπαρχει frame rate καπέλο.
Αν θα εχει και καλύτερα γραφικά λογικα εξαρτάται απο τον developer. Θα πρεπει να δωσει next gen update (λογικά)

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Αν όμως έχω ήδη κονσόλα ή πισί που τα παίζει αυτά τα παιχνίδια για ποιo λόγο να μπω στη διαδικασία να σκάσω τη πεντακοσάρα day one και να μην περιμένω τα exclusives?
Αν έχεις xbox one x κάνεις υπομονή 2 χρόνια που θα σταματήσει και η υποστήριξη. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι όλοι οι τίτλοι του series x θα παίζουν στο one x . Αν εχεις pc με κάρτα επιδόσεων 2070 και πάνω επίσης .
Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα exclusives και το pc σου χρειάζεται αναβάθμιση ανάλογου κόστους ή δεν έχεις κονσόλα , πας για αγορά .
Στην τεχνολογία όμως πάντα μπαίνεις στο τριπακι του να περιμένω μήπως πάρω κάτι καλύτερο /φτηνότερα κλπ και στο τέλος δεν παίρνεις τίποτα και έχεις χάσει και χρόνο που θα είχες απολαύσει τα παιχνίδια .

Εγώ επιμένω αξίζει αυτή τη στιγμή να κάνεις την αλλαγή στρατοπέδου και μόνο.
Αν πας για πρώτη φορά Sony έχει 10+ φοβερά exclusive να παίξεις, το αντίστοιχο αν πας Microsoft με το gamepass.
Για 1-2 ακόμη χρονιά το xbox one και το ps4 θα ζουν και θα βασιλεύουν.
Και πολύ βασικό για να πάρεις το 100% της νέας γενιάς θες tv με hdmi 2.1 που έχουν λίγες ακριβές τηλεοράσεις μέχρι στιγμής.

Εγώ προσωπικά έχω μια tv 8ετιας . Μια χαρά δουλεύει και 3d ειναι . Αν περιμένω να πάρω νέα κονσόλα όταν θα είναι να πάρω και Tv το πιθανότερο είναι να μην αγορασω κονσόλα . Γιατί αλλιώς είναι τα +500 όταν πας να αγοράσεις μια tv στα 1000-1500 . Ετσι κι αλλιώς αυτή η κονσολα θα είναι για μια 5ετια η ίδια . Οι tv αλλάζουν κάθε χρόνο ....

Λειτουργεί με οποιαδήποτε ακουστικά;
Ναι με όλα.
Βέβαια όσο πιο καλά τόσο πιο καλή και η εμπειρία.

Ναι έχουμε κάτι Kwatt ηχοσύστημα και θα ακούμε με ακουστικά......:flipout:
12 το βράδυ έχουν βασιλέψει στη δύση του ύπνου και οι εντός σπιτιού και οι εκτός.
Μια χαρά λοιπόν τα ακουστικά.

Last edited by a moderator:
Στην τεχνολογία όμως πάντα μπαίνεις στο τριπακι του να περιμένω μήπως πάρω κάτι καλύτερο /φτηνότερα κλπ και στο τέλος δεν παίρνεις τίποτα και έχεις χάσει και χρόνο που θα είχες απολαύσει τα παιχνίδια .

Πολυ σωστα.

Γι αυτο και εγω αποφασισα να παρω το series X απο day one. Ετσι και αλλιως θα το αγοραζα οποτε επισπευδοντας την αγορα δεν θα χασω και πολυτιμο χρονο.

Και καποιες μετρησεις θορυβου απο Ιταλικο site:

Xbox Series X: the results of the first noise tests

Room 18-25db
Series X Dashboard: 22-26db
Series X Destiny 2: 26-31db
Series X Disk Installation: 40-44 db
PS4 PRO Dashboard: 58-61db
PS4 PRO Destiny 2: 63-69db
PS4 PRO The Last of Us Part 2: 67-71 db

https://www.everyeye.it/

Πολυ σωστα.

Γι αυτο και εγω αποφασισα να παρω το series X απο day one. Ετσι και αλλιως θα το αγοραζα οποτε επισπευδοντας την αγορα δεν θα χασω και πολυτιμο χρονο.

Και καποιες μετρησεις θορυβου απο Ιταλικο site:

Xbox Series X: the results of the first noise tests

Room 18-25db
Series X Dashboard: 22-26db
Series X Destiny 2: 26-31db
Series X Disk Installation: 40-44 db
PS4 PRO Dashboard: 58-61db
PS4 PRO Destiny 2: 63-69db
PS4 PRO The Last of Us Part 2: 67-71 db

https://www.everyeye.it/

Καλο ειναι η συγκριση να γινει με το PS5, οταν αυτο βγει με το καλο.

Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει διαβάσμιση στον θόρυβο. Δεν μπορεί να ζορίζεται το μηχάνημα το ίδια όταν βλέπεις το menu με το να παίζεις στα 120fps.

Εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει διαβάσμιση στον θόρυβο. Δεν μπορεί να ζορίζεται το μηχάνημα το ίδια όταν βλέπεις το menu με το να παίζεις στα 120fps.

Το γραφει παραπανω. Μεχρι 31db πηγε στο Destiny 2. Απο 22-26 που ειναι στο dashboard....