Xbox Series X/S

Ναι και τα δύο Xbox θα είναι. Για το PS5 σίγουρα δεν θα είναι τόσο χάλια σαν το ps4 αλλά μην περιμένεις να φτάνει το xbox.

Δεν περιμένω να έχει τρελή διαφορά καμμια πλατφόρμα.

Τώρα αν σας πω ότι δεν με συγκινεί κανένα από την λίστα θα είμαι εγκάθετος; 😁😁
Τα flight simulator μπορεί να θεωρούνται κορυφαία αλλά δεν με συγκινεί το θέμα.

Ούτε εμένα με συγκινούν και ας έχω xbox.
Τα αθλητικά και τα multiplatform μου αρέσουν.
Επέλεξα όμως xbox γιατί το πήρα σε τιμή χώμα και γιατί τα βρίσκεις τα παιχνίδια πιο φτηνά και έχει και καλύτερο χειριστήριο.

Και το βασικό έχει κορυφαίο media player,αρχικά για αυτό το πήρα και μετά ξανάρχισα που και που το gaming.

Last edited by a moderator:
Κυκλοφορεί από εχθές αυτή η φωτογραφία στα social..

Δεν γνωρίζω αν είναι fake.. Το πιο πιθανό..

Αν γίνει και αυτό, θα μιλάμε για μεγάλο γλέντι σε αυτή τη γενιά..

Υπάρχουν βέβαια κάποια νέα χειριστήρια που κουμπώνουν κινητά ή tablet με αντάπτορα και το XCloud, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν πάνω κάτω..

a280bd4aa56d37f5ad74380b13e89c63.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Τι παραπάνω θα κάνει; Αφού θα παίζεις στο κινητό.
Ποια ανάγκη θα καλύψει; (εκτός της υπερκατανάλωσης)
Πριν απαντήσεις, είχα διορθώσει την ανάρτησή μου, οπότε συμφωνούμε..

Και το βασικό έχει κορυφαίο media player,αρχικά για αυτό το πήρα και μετά ξανάρχισα που και που το gaming.
Εγώ βασικά το αγόρασα το X πρωτίστως για το ultra blu ray disc μετά ανακάλυψα όλα τα υπόλοιπα .
Πτυχές που ήταν άγνωστες στο ευρύ κοινό,αυτός ήταν και ο σοβαρότερος λόγος που γράψαμε όσα γράψαμε στο νήμα του xbox S/X.

H MS ανακοινωσε τα Minimum spec για να παιξει καποιος στο pc το flight simulator 2020 με VR. Αν κρινω απο τα spec , ειναι οριακα μεσα το xbox

Core i5-8400 ή Ryzen 5 1500X, 16 GB RAM και μία NVIDIA GeForce GTX 1080 ή καλύτερη με 8 GB VRAM.

Δεν ξερω αν θα δουμε VR στο xbox , οχι μονο στο MFS αλλα γενικα σε αυτη τη γενια. Φαινεται οτι για σωστο και ποιοτικο VR αυτη η γενια δεν αντεχει σε hardware ακομη και το series X. Εκτος αν γινουν εκπτωσεις στην αναλυση. Προσωπικα οταν δοκιμασα χαμηλης αναλυσης VR μου γυρισε το στομαχι και με επιασε κρυος ιδρωτας .

Μπορεί να ήταν χαμηλής ανάλυσης αλλά η Sony το τόλμησε στο 4. Φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει και στο 5. Υπάρχει κόσμος που "τσιμπάει" με τέτοιες γκατζετιές και δεν ψάχνουν όλοι την τελειότητα.

Μπορεί να ήταν χαμηλής ανάλυσης αλλά η Sony το τόλμησε στο 4. Φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει και στο 5. Υπάρχει κόσμος που "τσιμπάει" με τέτοιες γκατζετιές και δεν ψάχνουν όλοι την τελειότητα.

Δεν ειναι θεμα τελειοτητας. Εδω μιλαμε για μινιμουμ αποδεκτες καταστασεις για να παιξεις το παιχνιδι σωστα και να μην σου γυρναει το στομαχι. Τωρα αν οι του ps τσιμπησαν απο το αθλιο σε αναλυση VR ειναι αλλο θεμα . Πολυ πιθανο και εγω να το αγοραζα οταν το εβγαλαν σε τιμη χωμα με 5 παιχνιδια πριν μερικους μηνες . Αλλα τωρα μιλαμε και για next gen παιχνιδια. Μπορει το ps VR να εδωσε κακη εμπειρια σε καποιους και να σχηματισαν αρνητικη γνωμη για το vr γενικα , ενω η αιτια δεν ειναι η τεχνολογια αλλα η υλοποιηση.

Δεν ειναι θεμα τελειοτητας. Εδω μιλαμε για μινιμουμ αποδεκτες καταστασεις για να παιξεις το παιχνιδι σωστα και να μην σου γυρναει το στομαχι. Τωρα αν οι του ps τσιμπησαν απο το αθλιο σε αναλυση VR ειναι αλλο θεμα . Πολυ πιθανο και εγω να το αγοραζα οταν το εβγαλαν σε τιμη χωμα με 5 παιχνιδια πριν μερικους μηνες . Αλλα τωρα μιλαμε και για next gen παιχνιδια. Μπορει το ps VR να εδωσε κακη εμπειρια σε καποιους και να σχηματισαν αρνητικη γνωμη για το vr γενικα , ενω η αιτια δεν ειναι η τεχνολογια αλλα η υλοποιηση.
Ήταν μεγάλη ζαλάδα το Sony VR που έπαιξα 2-3 φορές σε φιλαράκι..

Δεν γνωρίζω αν φταίει η ανάλυση ή εγώ που δεν την πάλεψα, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής..

Ένας φίλος του γιου μου με το PlayStation vr έπαθε επιληπτικό επεισόδιο και μπήκε εισαγωγή σε νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν του βρήκαν τίποτα σοβαρό και δεν το άγγιξε ξανά.

emoji23.png
emoji23.png

5f208613148136c40589b62cd574b500.jpg

Ένας φίλος του γιου μου με το PlayStation vr έπαθε επιληπτικό επεισόδιο και μπήκε εισαγωγή σε νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν του βρήκαν τίποτα σοβαρό και δεν το άγγιξε ξανά.
Σε RPG ήταν υποφερτό..Έπαιξα GTourismo και με έλουσε κρύος ιδρώτας..

Έκανα μία ώρα να συνέλθω..

Θεωρώ ότι εάν δε βγει κάποιο πολύ δυνατό VR μέσα στην επόμενη διετία, αυτή η τεχνολογία θα έχει την ίδια τύχη με το 3D στο Home Entertainment..

Last edited by a moderator:
Συνέντευξη από τον Phil Spencer (επικεφαλής στο Xbox τμήμα της Microsoft) και τις Liz Hamren (επικεφαλής στο gaming engineering κομμάτι) και Sarah Bond (επικεφαλής στο gaming ecosystem τμήμα):

https://www.wired.com/story/future-of-xbox-game-pass-xcloud-strategy/

Μερικά ενδιαφέροντα σημεία, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Xbox:

Η (παραδοσιακή) κονσόλα δεν αποτελεί πλέον το βασικό μέσο πρόσβασης σε ένα παιχνίδι, αλλά αποτελεί στόχο για τη Microsoft η εμπειρία αυτή να είναι διαθέσιμη σε ποικίλες συσκευές (διαφορετικών δυνατοτήτων).

Το Xbox One είναι/ήταν ένα "κουτί χωρίς ισορροπία". Μάλλον ισχύει για όλες τις εκδόσεις του (Xbox One, Xbox One S, Xbox One X).

Οι επιδόσεις και η ανάλυση είναι "απαραίτητα συστατικά, όχι όμως αρκετά" για μια σπουδαία gaming εμπειρία.

Η επιδίωξη της εταιρείας είναι να νιώθουν άνετα στο (υφιστάμενο και μελλοντικό) οικοσύστημα της Microsoft τόσο οι hardcore gamers όσο και οι casual παίκτες.

Δεν πρόκειται να καταστεί, στο σύντομο μέλλον, συνήθεια το gaming σε 8K ανάλυση, αφού τα (προσεχώς διαθέσιμα) "μηχανήματα στερούνται τις δυνατότητες" για να πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο.

Περί Game Pass: Αυξήθηκε κατά 20 % η ενασχόληση (σε χρόνο) με παιχνίδια, ο κόσμος δοκιμάζει 30 % περισσότερες κατηγορίες τίτλων, ενώ αυξήθηκε κατά 40 % ο αριθμός των παιχνιδιών με τους οποίους ασχολείται το κοινό, στα οποία περιλαμβάνονται και τίτλοι μη διαθέσιμοι εντός της υπηρεσίας.