Από τι διαβάζω και τα 2 θα ειναι πολυ αθόρυβα
Ναι και τα δύο Xbox θα είναι. Για το PS5 σίγουρα δεν θα είναι τόσο χάλια σαν το ps4 αλλά μην περιμένεις να φτάνει το xbox.
Από τι διαβάζω και τα 2 θα ειναι πολυ αθόρυβα
Ναι και τα δύο Xbox θα είναι. Για το PS5 σίγουρα δεν θα είναι τόσο χάλια σαν το ps4 αλλά μην περιμένεις να φτάνει το xbox.
Πριν απαντήσεις, είχα διορθώσει την ανάρτησή μου, οπότε συμφωνούμε..Τι παραπάνω θα κάνει; Αφού θα παίζεις στο κινητό.
Ποια ανάγκη θα καλύψει; (εκτός της υπερκατανάλωσης)
Εγώ βασικά το αγόρασα το X πρωτίστως για το ultra blu ray disc μετά ανακάλυψα όλα τα υπόλοιπα .Και το βασικό έχει κορυφαίο media player,αρχικά για αυτό το πήρα και μετά ξανάρχισα που και που το gaming.
Μπορεί να ήταν χαμηλής ανάλυσης αλλά η Sony το τόλμησε στο 4. Φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει και στο 5. Υπάρχει κόσμος που "τσιμπάει" με τέτοιες γκατζετιές και δεν ψάχνουν όλοι την τελειότητα.
Ήταν μεγάλη ζαλάδα το Sony VR που έπαιξα 2-3 φορές σε φιλαράκι..Δεν ειναι θεμα τελειοτητας. Εδω μιλαμε για μινιμουμ αποδεκτες καταστασεις για να παιξεις το παιχνιδι σωστα και να μην σου γυρναει το στομαχι. Τωρα αν οι του ps τσιμπησαν απο το αθλιο σε αναλυση VR ειναι αλλο θεμα . Πολυ πιθανο και εγω να το αγοραζα οταν το εβγαλαν σε τιμη χωμα με 5 παιχνιδια πριν μερικους μηνες . Αλλα τωρα μιλαμε και για next gen παιχνιδια. Μπορει το ps VR να εδωσε κακη εμπειρια σε καποιους και να σχηματισαν αρνητικη γνωμη για το vr γενικα , ενω η αιτια δεν ειναι η τεχνολογια αλλα η υλοποιηση.
Σε RPG ήταν υποφερτό..Έπαιξα GTourismo και με έλουσε κρύος ιδρώτας..Ένας φίλος του γιου μου με το PlayStation vr έπαθε επιληπτικό επεισόδιο και μπήκε εισαγωγή σε νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν του βρήκαν τίποτα σοβαρό και δεν το άγγιξε ξανά.
Μια χαρα τα λέει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.