Xbox Series X/S

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Everyone Is Overlooking A Key Part Of The PS5 Versus Xbox Series X Showdown...https://www.forbes.com/sites/paulta...5-versus-xbox-series-x-showdown/#7cf4ac862014

Συγγνώμη άλλα το άρθρο είναι ότι ναναι, όσα γνωρίζει αυτός που το έγραψε από παιχνιδομηχανές άλλα τόσο ξέρω και εγώ από αεροναυπηγική. Τα Gamepass κλπ. ελάχιστο ρόλο παίζουν στις πωλήσεις μιας κονσόλας, οι πωλήσεις μιας κονσόλας εξαρτιόνται κατά 90% από ένα πράγμα, τα EXCLUSIVES παιχνίδια, όλα τα άλλα απλά μπορεί να δώσουν ένα μικρό boost Και μέχρι εκει. Στα του xbox η microsfot σχεδόν χαρίζει το gamepass και κάπως βοήθησε άλλα δεν μπορεί να σώσει μια κονσόλα που δεν έχει αποκλειστικά παιχνίδια...το ίδιο θα γίνει και στην νέα γενιά, αν η microsoft (που δεν το νομίζω καθώς ελπίζω το πήρε το μάθημά της) επιμένει στην ίδια λογική με τσάμπα gamepas, media players και αδιαφορήσει για πολλά και ποιοτικά exclusives Παιχνίδια πάλι άπατη θα πάει.

Στα τις κονσόλας το νέο Xbox έχει πράγματι ένα μικρό προβάδισμα με πιο ισχυρό Hardware και το φτηνό και καλό Gamepas, άλλα μέχρι εκει, αν το ps5 αρχίσει να πετάει το ένα exclusive Παιχνίδι πίσω από το άλλο (Π.χ. από τα σίγουρα που λίγο πολύ έχουν επιβεβαιωθεί, God Of War 2, Horizon 2, Spiderman 2, νέο Uncharted, νέο Ratchet & Clank, Yakuza 7, godfall, νέο game από το φοβερό studio Bluepoint καθώς και βελτιωμένες εκδώσεις των φρέσκων Last of us 2, Ghost of tsushima, Final Fantasy VII κλπ.) ο τροχός θα γυρίσει άμεσα αν δεν απαντήσει η Microsoft με αντίστοιχα παιχνίδια...τόσο απλά.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Νομιζω @karamela οτι εδω κανεις λαθος. Εμενα ηδη με κερδιζει η ms με το game pass , την πιο ισχυρη κονσολα και τις media δυνατοτητες. Οταν η sony θα ζηταει 60αρια για τα exclusive οσο δηλαδη καποιος μπορει τωρα να αγορασει game pass ultimate για 26 μηνες !!! Τοτε ο τροχος θα γυρισει και στις πωλησεις. Μετα ειναι στο χερι της ms πως θα διαχειριστεί αυτο τον ογκο συνδρομητων . Εγω παντως ακουω τα καμπανακια για την sony απο το 2018 για οτι ειναι πισω απο την ms στον τομεα αυτο και καποια στιγμη θα το πληρωσει. Μπορει η sony να μεινει με τους hardcore που επιζητουν τις συνεχειες στα αποκλειστικα games , αλλα τον νεο αγοραστη δεν τον ελκυει αυτο, αλλα το οτι με 2.5 /μηνα μπορει να εχει προσβαση σε μια βιβλιοθηκη παιχνιδιων που θα ηθελε 5 μηνιατικα για να τα αγορασει....

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Νομιζω @karamela οτι εδω κανεις λαθος. Εμενα ηδη με κερδιζει η ms με το game pass , την πιο ισχυρη κονσολα και τις media δυνατοτητες. Οταν η sony θα ζηταει 60αρια για τα exclusive οσο δηλαδη καποιος μπορει τωρα να αγορασει game pass ultimate για 26 μηνες !!! Τοτε ο τροχος θα γυρισει και στις πωλησεις. Μετα ειναι στο χερι της ms πως θα διαχειριστεί αυτο τον ογκο συνδρομητων . Εγω παντως ακουω τα καμπανακια για την sony απο το 2018 για οτι ειναι πισω απο την ms στον τομεα αυτο και καποια στιγμη θα το πληρωσει. Μπορει η sony να μεινει με τους hardcore που επιζητουν τις συνεχειες στα αποκλειστικα games , αλλα τον νεο αγοραστη δεν τον ελκυει αυτο, αλλα το οτι με 2.5 /μηνα μπορει να εχει προσβαση σε μια βιβλιοθηκη παιχνιδιων που θα ηθελε 5 μηνιατικα για να τα αγορασει....

Χωρίς παρεξήγηση είναι ακριβώς το αντίθετο από ότι λες, η μάζα θέλει exclusive games και καλά κάνει και τα θέλει, κάνεις επίσης λάθος που βάζεις στην εξίσωση τα χρήματα, μιλάμε για Gaming που σημαίνει θέλουμε τα καλύτερα παιχνίδια και ας τα πληρώσουμε, δεν θέλουμε το πιο φτηνό θέλουμε το πιο καλό και ας είναι πιο ακριβό (εσύ ειδικά που παίζεις σε pc Και σκας ένα σωρό χρήματα σε κάρτες γραφικών κλπ. θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό!!) , αυτό που περιγράφεις είναι και το λάθος της Microsoft, και αυτό πίστευε ότι θα καταφέρει με το φτηνό gamepass Και θα τραβήξει τον κόσμο, το κατάλαβε ότι δεν είναι έτσι για αυτό επενδύει σε αγορές studio, κατάλαβε ότι χωρίς exclusive Παιχνίδια δεν πας πουθενά....στο κάτω κάτω ότι και να λέμε εμείς οι πωλήσεις μιλάνε από μόνες τους, το xbox που είναι πράγματι καλύτερη σαν κονσόλα, με καλές media δυνατότητες, Με τσάμπα gamepass, αθόρυβο, με καλύτερους server και και και...και δεν πουλάει???Γιατί?? Ξεκολλήστε λίγο και σκεφτείτε το δεν είναι πρόβατα ο κόσμος ούτε αγοράζει ότι τους πασάρουν. Με λίγα λόγια αυτό που περιγράφεις δεν αποδεικνύεται από πουθενά και κυρίως οι πωλήσεις δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Προσωπικά μακάρι να αλλάξει η κατάσταση και να βγάλει παιχνιδάρες η Microsoft, έτσι και αλλιώς θα την πάρω την κονσόλα της, άλλα όπως είπα δεν έχω μετοχές σε καμιά εταιρία και βλέπω σφαιρικά τα πράγματα, όποιος μου δώσει τα καλύτερα και ποιοτικότερα παιχνίδια αυτός θα πάρει τον οβολό μου και αυτό κάνει από ότι έχει δείξει η αγορά και ο περισσότερος κόσμος,

Υ.Γ. Επίσης μην μπλέκουμε τα προσωπικά μας γούστα με το τι θέλει ο κόσμος γενικά, επειδή σε κέρδισε εσένα δεν σημαίνει ότι αυτό θέλει και ο υπόλοιπος κόσμος, και εγώ π.χ. το Zelda Breath of the Wild το θεωρώ καλύτερο από όλη την βιβλιοθήκη παιχνιδιών που έχει βγάλει η microsoft Την τελευταία δεκαετία άλλα δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι συμμερίζονται την άποψη μου.

H μάζα θέλει Fortnite, τουλάχιστον αυτό παίζουν οι 10/10 πιτσιρικάδες που ρωτάω και όπως σωστά είπε ο φίλος παραπάνω παίρνουν την κονσόλα που δεν ζει ο φίλος τους.
Μετά fifa 20 και nba 2K20, τα οποία είναι και multiplatform.
Το gamepass και οι τύπου Netflix υπηρεσίες είναι το μέλλον παντού, όποιος δεν το πάρει χαμπάρι θα μείνει με τα δισκάκια στο χέρι όσο exclusive και να είναι.

Επίσης ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό, όταν βγει ένας καλός multiplatform τίτλος οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να το παίξουν εδώ και τώρα και όχι να περιμένουν πότε θα μπει στο gamepass, playnow. Κλπ. τα σκάνε και το παίρνουν τόσο απλά....οι χρήστες που απλά παίζουν ότι τους δώσει το gamepass και τέλος είναι ζημιογόνοι για τις εταιρίες και δεν περιμένουν να βγάλουν λεφτά από αυτούς, η microsoft και κάθε microsoft θέλει να σου πουλήσει την κονσόλα και να σκας 50-60 ευρώ για να αγοράζεις τα παιχνίδια day one....έτσι βγάζουν λεφτά, το Gamepass απλά είναι κερασάκι για να σου φτιάξει πιο ωραίο το πακέτο και να παίξεις και κανένα παιχνιδάκι που δεν θα το αγόραζες έτσι και αλλιώς. Ετσι και αλλιώς οι περισσότεροι Multiplatform τίτλοι όταν μπαίνουν στο gamepass έχουν ήδη καταρρεύσει σε τιμή και τους βρίσκεις σε τιμές χώμα και τους πουλάς μετά μόλις τελειώσεις και δεν σου στοιχίζει και τίποτα...

H μάζα θέλει Fortnite, τουλάχιστον αυτό παίζουν οι 10/10 πιτσιρικάδες που ρωτάω και όπως σωστά είπε ο φίλος παραπάνω παίρνουν την κονσόλα που δεν ζει ο φίλος τους.
Μετά fifa 20 και nba 2K20, τα οποία είναι και multiplatform.
Το gamepass και οι τύπου Netflix υπηρεσίες είναι το μέλλον παντού, όποιος δεν το πάρει χαμπάρι θα μείνει με τα δισκάκια στο χέρι όσο exclusive και να είναι.

Περίεργο τότε πως πάει άκλαυτο το Xbox με το gamepass, και το έχει ξεβρακώσει ακόμα και τo switch που ζητάει 60αρια για τα παιχνίδια και δεν παίζει καν Youtube, δεν θα έπρεπε να είναι είναι πρώτο σε πωλήσεις και όχι τελευταίο και καταϊδρωμένο???!!! τι όχι??? Άλλα ξέχασα το ps πουλάει επειδή το έχουν οι φίλοι μας και λόγω μαρκετινγκ, πρόβατα ο κόσμος, την ξέρεις την παροιμία ''όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''???.

@karamela το βλεπεις πολυ οπαδικα. Εγω ως ουδετερος κοιτουσα και τις δυο κονσολες και εχοντας και αδυναμια τις Tv και φωτογραφικες της sony εχω μια συμπάθεια παραπανω για το ps , αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη. Οσοι μαθητες μου εχουν ps4 το εχουν γιατι παιζουν ολοι fortnite και minecraft... Ολοι οι φιλοι στην ηλικια μου ~40, ειμαστε pcαδες. Και δυστυχως περα απο τα καλυτερα γραφικα στα pc κυριαρχει και μια κακη συνηθεια. Η πειρατεια. Οταν λενε σε εναν pc user οτι με 2-3 μπορει να τα εχει νομιμα ολα και οχι μονο παλιατζουρες , παιχνιδια που επαιζε και στο pc και με μια κονσολα θα κανει αυτο που το λειτουργικο της sony δεν το επιτρεπει, να παιζει καποια παιχνιδια οπου θελει , ειναι γκολ απο τα αποδυτήρια για προσελευση νεων αγοραστων. Το gamepass ειναι το τυρακι. Το ειπα και παραπανω . Αυτο τον ογκο χρηστων η ms θα βρει τροπο να τον εκμεταλλευτει. Χτιζει εδω και δυο χρονια ενα οικοσυστημα που η sony θα το κοιταει με τα κυαλια . Αν ηταν μονο τα αποκλειστικα games τωρα η Nintedo θα ειχε σβησει τους παντες απο το gaming. Και αν δεις τα δεδομενα του 2020 το switch πουλαει πιο πολυ απο ps4 και xbox μαζι. ΑΛλα αυτο εχει να κανει με οτι ειναι η χρονια νεων κονσολων για τους αλλους και δεν υπαρχει συγκριση με τις κονσολες. Ειναι αλλο πραγμα και σαν συσκευη και σαν Gameplay.

ΥΓ Αν το δουμε προσωπικα, πιο πολυ με εντυπωσιαζει το οικοσυστημα της ms παρα οι αποκλειστικοτητες που κατα 80% δεν θα παιξω στο ps5 .

ΥΓ2 Χτες εντυπωσιαστηκα με το νεο Ori. ( γενικα με εντυπωσιαζουν τετοια 2D καλογραμμενα παιχνιδια , οπως με ειχε εντυπωσιασει και το Limbo )

@karamela το βλεπεις πολυ οπαδικα. Εγω ως ουδετερος κοιτουσα και τις δυο κονσολες και εχοντας και αδυναμια τις Tv και φωτογραφικες της sony εχω μια συμπάθεια παραπανω για το ps , αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη. Οσοι μαθητες μου εχουν ps4 το εχουν γιατι παιζουν ολοι fortnite και minecraft... Ολοι οι φιλοι στην ηλικια μου ~40, ειμαστε pcαδες. Και δυστυχως περα απο τα καλυτερα γραφικα στα pc κυριαρχει και μια κακη συνηθεια. Η πειρατεια. Οταν λενε σε εναν pc user οτι με 2-3 μπορει να τα εχει νομιμα ολα και οχι μονο παλιατζουρες , παιχνιδια που επαιζε και στο pc και με μια κονσολα θα κανει αυτο που το λειτουργικο της sony δεν το επιτρεπει, να παιζει καποια παιχνιδια οπου θελει , ειναι γκολ απο τα αποδυτήρια για προσελευση νεων αγοραστων. Το gamepass ειναι το τυρακι. Το ειπα και παραπανω . Αυτο τον ογκο χρηστων η ms θα βρει τροπο να τον εκμεταλλευτει. Χτιζει εδω και δυο χρονια ενα οικοσυστημα που η sony θα το κοιταει με τα κυαλια . Αν ηταν μονο τα αποκλειστικα games τωρα η Nintedo θα ειχε σβησει τους παντες απο το gaming. Και αν δεις τα δεδομενα του 2020 το switch πουλαει πιο πολυ απο ps4 και xbox μαζι. ΑΛλα αυτο εχει να κανει με οτι ειναι η χρονια νεων κονσολων για τους αλλους και δεν υπαρχει συγκριση με τις κονσολες. Ειναι αλλο πραγμα και σαν συσκευη και σαν Gameplay.

ΥΓ Αν το δουμε προσωπικα, πιο πολυ με εντυπωσιαζει το οικοσυστημα της ms παρα οι αποκλειστικοτητες που κατα 80% δεν θα παιξω στο ps5 .

ΥΓ2 Χτες εντυπωσιαστηκα με το νεο Ori. ( γενικα με εντυπωσιαζουν τετοια 2D καλογραμμενα παιχνιδια , οπως με ειχε εντυπωσιασει και το Limbo )

Επειδή το κουράσαμε θα σου πω το απλό... Ξέρεις πόσα λεφτά στοιχίζει ένα καλό παιχνίδι;;; εκατομμύρια... Πως ακριβώς θα τα βγάλει η εταιρία τα λεφτά με συνδρομές 2-3 ευρώ το μήνα;;; οπότε καταλαβαίνεις αν επικρατήσει αυτό το μοντέλο τι παιχνίδια θα βλέπουμε στο μέλλον.. Σαβούρες..Γιατί σαβούρες βγάζει η μικροσφτ και ελάχιστα καλά. Δες και τι γίνεται στα κινητά ούτε ένα παιχνίδι καλό. Προσωπικά δεν θα πάρω. Αν θες να έχεις παιχνίδια όπως το RDR και GOW πρέπει να τα πληρώσεις. ... Αν καταντήσει συνδρομητικό το Gaming καήκαμε... Θα μείνουμε με fortnite, fifa και call of duty... Κλαφτα. Δεν πρόκειται να γίνει αλλά και να γίνει θα παω όπως και αρκετοί ακόμα στην Nintendo. Απλά τα πράγματα.. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε.

Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Επειδή το κουράσαμε θα σου πω το απλό... Ξέρεις πόσα λεφτά στοιχίζει ένα καλό παιχνίδι;;; εκατομμύρια... Πως ακριβώς θα τα βγάλει η εταιρία τα λεφτά με συνδρομές 2-3 ευρώ το μήνα;;; οπότε καταλαβαίνεις αν επικρατήσει αυτό το μοντέλο τι παιχνίδια θα βλέπουμε στο μέλλον.. Σαβούρες..Γιατί σαβούρες βγάζει η μικροσφτ και ελάχιστα καλά. Δες και τι γίνεται στα κινητά ούτε ένα παιχνίδι καλό. Προσωπικά δεν θα πάρω. Αν θες να έχεις παιχνίδια όπως το RDR και GOW πρέπει να τα πληρώσεις. ... Αν καταντήσει συνδρομητικό το Gaming καήκαμε... Θα μείνουμε με fortnite, fifa και call of duty... Κλαφτα. Δεν πρόκειται να γίνει αλλά και να γίνει θα παω όπως και αρκετοί ακόμα στην Nintendo. Απλά τα πράγματα.. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε.

Δεν βλεπεις την "φακα" λεμε. ΑΝ μου αρεσει ενα παιχνιδι που παιζω στο game pass καποια στιγμη θα βγαλει expansions που δεν θα ειναι μεσα στο pass ή ακομη και το ιδιο το παιχνιδι θα βγει απο την λιστα διαθεσιμοτητας. Τι θα κανω; Θα το αγορασω! Και με αυτο τον τροπο η Ms δειχνει και τις προθεσεις της για το alldigital και την καταργηση των φυσικων μεσων οπου μπορει που μπορουν να μεταπωληθουν. Ενα digital παιχνιδι στον λογαριασμο σου δεν πουλιεται. Επισης κοστιζει λιγοτερο για τις εταιρειες απο τα ομορφα κουτια που βγαζουν τωρα με τυρακι καποιο extra ή φιγουρα για να φιλοτιμηθουμε να τις αγορασουμε στα 70 και 100 ...

Νικόλα έχεις μείνει λίγο πίσω στο marketing.
Διάβασα πριν λίγες μέρες κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Ενώ το Gears of War 5 είναι στο gamepass από την πρώτη μέρα και free έχει πουλήσει παρόλα αυτά πολλά αντίτυπα όπως και το forza 4.
Κάτι ξέρουν στην Microsoft και προωθούν το netflix των video games.
Επισης φίλοι με PC για games έχουν βάλει gamepass γιατί το θεωρούν πολύ τίμιο vfm για pc games.
Switch είχα και πουλήθηκε γρήγορα σχετικά γιατί ήταν άκρως διασκεδαστικο αλλά πολύ ιδιαίτερο.
Το ps5 έχει το όνομα αλλά αυτή τη φορά η Microsoft νομίζω ότι θα μπει φουλ επίθεση και δε θα χάσει εύκολα όπως παλιότερα.

Υπάρχει κι ένας ακόμα παράγοντας.
ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

Εγώ που έχω σκάσει ένα σεβαστό ποσό για τιμονιέρα thrustmaster για Xbox One και είμαι μια χαρά με Forza Motorsport δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρω PS και να την πετάξω.

Εκτός αν τον πιούμε μαζικά και δεν είναι συμβατή με καμία από τις νέες κονσολες. Τους έχω ικανούς.

Υπάρχει κι ένας ακόμα παράγοντας.
ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

Εγώ που έχω σκάσει ένα σεβαστό ποσό για τιμονιέρα thrustmaster για Xbox One και είμαι μια χαρά με Forza Motorsport δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρω PS και να την πετάξω.

Εκτός αν τον πιούμε μαζικά και δεν είναι συμβατή με καμία από τις νέες κονσολες. Τους έχω ικανούς.
Την πουλάς πολύ εύκολα . Συνέχεια κοιταω τις αγγελίες για μια τέτοια . Αλλά κατά 99% η επόμενη κονσόλα θα είναι συμβατή με όλα τα αξεσουάρ της σειράς one .

Επειδή κουράστηκα και τα λόγια είναι φτωχιά. Ας δούμε τις πωλήσεις. π.χ. το Switch σε μικρότερο χρονικό διάστημα ξεπέρασε το xbox, με παιχνίδια του 60-70 ευρώ, με συνδρομιτικές υπηρεσίες ανύπαρκτες που δεν έχει καν youtube player...τι να λέμε τώρα....
https://www.vgchartz.com/

Καθίστε και σκεφτείτε αυτά και μετά ξαναμιλάμε, γράφουμε με αποδείξεις και με νούμερα και όχι με θεωρίες και αμπελοφυλοσοφίες, με συνδρομιτικές υπηρεσίες των 2-3 ευρώ σαβούρα παιχνίδια θα παίρνεις και πάει καταστράφηκε το gaming....τόσο απλά αν δεν θέλετε να το καταλάβετε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Νικόλα έχεις μείνει λίγο πίσω στο marketing.
Διάβασα πριν λίγες μέρες κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Ενώ το Gears of War 5 είναι στο gamepass από την πρώτη μέρα και free έχει πουλήσει παρόλα αυτά πολλά αντίτυπα όπως και το forza 4.
Κάτι ξέρουν στην Microsoft και προωθούν το netflix των video games.
Επισης φίλοι με PC για games έχουν βάλει gamepass γιατί το θεωρούν πολύ τίμιο vfm για pc games.
Switch είχα και πουλήθηκε γρήγορα σχετικά γιατί ήταν άκρως διασκεδαστικο αλλά πολύ ιδιαίτερο.
Το ps5 έχει το όνομα αλλά αυτή τη φορά η Microsoft νομίζω ότι θα μπει φουλ επίθεση και δε θα χάσει εύκολα όπως παλιότερα.

Φαντάζομαι αστειεύεσαι Παναγιώτη σωστά?? Το Gears of war 5 πέρα ότι ήταν μια μετριότητα έβαλε μέσα το studio από τις χαμηλές πωλήσεις και σκέψου ότι ήταν ο τίτλος που πούλησε πιο πολύ στο xbox, σκέψου τα άλλα πόσο πούλησαν, τίποτα...
δες π.χ. εδώ https://www.pcgamesn.com/gears-5/gears-5-sales

Επειδή μάλλον δεν ξέρεις τι γράφεις, και επειδή ξέρω κάποια πράγματα εσωτερικά λόγω ότι δουλευω τον πελάτη Microsoft πολλά χρόνια μας έχουν πει ότι έχουν μπει πολλά εκατομμύρια μέσα από το Xbox και αν δεν υπήρχε η μαμά microsoft με το ατελείωτο χρήμα θα είχαν κλείσει το project X εδώ και καιρό. Στα τις νέας κονσόλας πιστεύουν ότι είναι η τελευταία προσπάθεια, έχουν αναθεωρήσει πάρα πολλά, και φοβούνται ιδιαίτερα το ps5, η εικόνα που έχουν είναι ότι δύσκολα θα μπορέσουν να πιάσουν το ps5 σε πωλήσεις καθώς έχει φύγει πολύ μπροστά με τα studio που έχει και την δυναμική του στην αγορά, θέλουν απλός να το χτυπήσουν όσο μπορούν και να χάσουν ηρωικά βάζοντας νέες βάσεις για το επόμενο xbox ύστερα από χρόνια. Για το gamepass δεν είναι τόσο σίγουροι και έχω ακούσει διάφορα περίεργα σενάρια που δεν θέλω να τα αναπαράγω τώρα, ειδικά η τεράστια επιτυχία του Switch τους έχει βάλει σε πολλές σκέψεις και έχουν αναθεωρήσει πολλά.

Και για να γίνω κακός όταν γράφεις ότι το Gears of war 5 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια ever, αγοράζεις κονσόλα σύμφωνα με το πια είναι πιο φτηνή και έχει media player (πραγματικά WTF???) και κυρίως δεν έχεις παίξει και ασχοληθεί με τα παιχνίδια του ps4, συγγνώμη άλλα δεν μπορείς να μου κάνεις μαθήματα marketing όσον αφορά τα παιχνίδια, για αντικείμενο που από όσο δείχνεις δεν το γνωρίζεις και έχεις μηδαμινή εμπειρία. Και κανένα ''όνομα'' δεν έχει το ps4 έχει απλά ΚΑΛΥΤΕΡΑ παιχνίδια, πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε για να το καταλάβετε??? Το ps3 που δεν είχε τόσο καλά παιχνίδια (ειδικά στην αρχή) το έφτασε άνετα το xbox, παρόλο το hype τoυ ps2 ο κόσμος στράφηκε στην αρχή φανατικά στο xbox, μα γιατί αφού το ps2 είχε τεράστιο όνομα και είναι η καλύτερη πουλημένη κονσόλα ever?? το παλιό xbox γιατί πούλησε παραπάνω από το τωρινό που έχει και gamepass?? 86 εκ. vs 47 εκ.
https://www.vgchartz.com/#last-generation
Κάτι δεν στέκει στην θεωρία σας, έχω διαβάσει ένα σκασμό αμπελοφιλοσοφίες εδώ μέσα άλλα ΤΙΠΟΤΑ που να στηρίζεται σε νούμερα και με αποδείξεις. θεωρίες και πάλι θεωρίες. Με συνδρομές των 2-3 ευρώ πάλι κανένα gears of war θα πάρεις και θα λες και ευχαριστώ. Τόσο απλά. Σκεφτείτε λίγο πριν γράφετε.

Επειδή κουράστηκα και τα λόγια είναι φτωχιά. Ας δούμε τις πωλήσεις. π.χ. το Switch σε μικρότερο χρονικό διάστημα ξεπέρασε το xbox, με παιχνίδια του 60-70 ευρώ, με συνδρομιτικές υπηρεσίες ανύπαρκτες που δεν έχει καν youtube player...τι να λέμε τώρα....
https://www.vgchartz.com/

Καθίστε και σκεφτείτε αυτά και μετά ξαναμιλάμε, γράφουμε με αποδείξεις και με νούμερα και όχι με θεωρίες και αμπελοφυλοσοφίες, με συνδρομιτικές υπηρεσίες των 2-3 ευρώ σαβούρα παιχνίδια θα παίρνεις και πάει καταστράφηκε το gaming....τόσο απλά αν δεν θέλετε να το καταλάβετε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Πριν έγραψες ότι αγόρασες το Χ για το rdr2 τώρα έγινε σαβούρα? Το game pass ultimate κοστίζει 13 ευρώ μηνιαίος. Διαβάζοντας και σε αλλά σου ποστ ότι το 90% των εφαρμογών στο Android είναι τραγικές δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά, μάλλον τρολαρεις

Πριν έγραψες ότι αγόρασες το Χ για το rdr2 τώρα έγινε σαβούρα? Το game pass ultimate κοστίζει 13 ευρώ μηνιαίος.

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις, το RDR 2 το αγόρασα day one στο Xbox Χ στα 70 ευρώ, με αυτά τα λεφτά συντηρείτε η εταιρία και εκδίδει τέτοια παιχνίδια, αν έβγαινε κατευθείαν στο pass με συνδρομές των 2-3 ευρώ δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιρνες ποτέ των ποτών τέτοιο παιχνίδι...πόσο πιο απλά να το γράψω για να το καταλάβετε??? Για ψάξε λίγο να δεις τι πόσο ποσοστό από τους συνδρομητές έχουν utimate και μετά έλα να το συζητήσουμε....

Υ.Γ. Το 90% είναι σαβούρες εφαρμογές στο Android, η αλήθεια πειράζει. Ούτε εγώ μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά όταν δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα και ειδικά όταν μου λες ότι έπαιξες το RDR 2 ύστερα από ένα χρόνο που στο χάρισε η microsoft Και μάλιστα στο σαπάκι S που σου φαίνεται ότι παίζει και καλά, ή δεν έχεις ιδέα από gaming/framerates Κλπ. ή έχεις χαμηλά στάνταρντ ή απλά είσαι Lite user και βρήκες χώρος και είπες να σχολιάσεις και εσύ, αφού όλοι το κάνουν....

Υ.Γ. Αν περιμένετε να βλέπετε παιχνίδια του στυλ GOW Και RDR με συνδρομές των 2-3 ευρώ και χωρίς να έχουν αρχικές κυκλοφορίες στα 60-70 ευρώ είστε πολύ γελασμένοι και μάλλον ονειρεύεστε.

Έχω τερματίσει και God of war και Uncharted στο ps3 και έχω παίξει και uncharted στο ps4 και παλιότερα πέταγα πολλές ώρες στα video games.
Πάντως πολύ δύσκολα θα παραδεχτείς τη διαφορετική άποψη Νικόλα, μου θυμίζεις κάποιους γνωστούς που κάνουν λες και ξέρουν την απόλυτη αλήθεια.
Το Xbox το πήρα σίγουρα λόγω τιμής και λόγω του gamepass και των προσφορών που βρίσκω από διάφορα store και κλειδάδικα ώστε να παίξω περιστασιακά
κανένα ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να αφοσιωθώ όπως παλιά, ένα χρόνο και παραπάνω έχω το odyssey και δεν το έχω ακόμη εγκαταστήσει.
Επίσης σαν media player είναι σούπερ και μπορείς να βάλεις και kodi και iptv.
To Gears of War 5 δεν ήταν σαν τα προηγούμενα αλλά και πάλι η εμπειρία Gears ήταν απολαυστική.

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις, το RDR 2 το αγόρασα day one στο Xbox Χ στα 70 ευρώ, με αυτά τα λεφτά συντηρείτε η εταιρία και εκδίδει τέτοια παιχνίδια, αν έβγαινε κατευθείαν στο pass με συνδρομές των 2-3 ευρώ δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιρνες ποτέ των ποτών τέτοιο παιχνίδι...πόσο πιο απλά να το γράψω για να το καταλάβετε??? Για ψάξε λίγο να δεις τι πόσο ποσοστό από τους συνδρομητές έχουν utimate και μετά έλα να το συζητήσουμε....

Υ.Γ. Το 90% είναι σαβούρες εφαρμογές στο Android, η αλήθεια πειράζει. Ούτε εγώ μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά όταν δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα και ειδικά όταν μου λες ότι έπαιξες το RDR 2 ύστερα από ένα χρόνο που στο χάρισε η microsoft Και μάλιστα στο σαπάκι S που σου φαίνεται ότι παίζει και καλά, ή δεν έχεις ιδέα από gaming/framerates Κλπ. ή έχεις χαμηλά στάνταρντ ή απλά είσαι Lite user και βρήκες χώρος και είπες να σχολιάσεις και εσύ, αφού όλοι το κάνουν....

Υ.Γ. Αν περιμένετε να βλέπετε παιχνίδια του στυλ GOW Και RDR με συνδρομές των 2-3 ευρώ και χωρίς να έχουν αρχικές κυκλοφορίες στα 60-70 ευρώ είστε πολύ γελασμένοι και μάλλον ονειρεύεστε.
Επειδή εσυ το αγόρασες 70 ευρώ τότε ήταν οκ, τώρα που είναι στο pass είναι σαβούρα, οκ μας έπεισες. Το pass κοστίζει 10 ευρώ το μήνα. Και εννοείται ότι είμαι lite user διαφορετικά θα είχα pc για gaming
Αν διάβαζες αυτά που γράφεις ούτε εσυ θα σε έσπερνες στα σοβαρά

Καλά με την αλλαγή από gold σε ultimate πήραμε 1 χρόνο και βάλε με 40 ευρώ.
Το λες και τζάμπα.

Έχω τερματίσει και God of war και Uncharted στο ps3 και έχω παίξει και uncharted στο ps4 και παλιότερα πέταγα πολλές ώρες στα video games.
Πάντως πολύ δύσκολα θα παραδεχτείς τη διαφορετική άποψη Νικόλα, μου θυμίζεις κάποιους γνωστούς που κάνουν λες και ξέρουν την απόλυτη αλήθεια.
Το Xbox το πήρα σίγουρα λόγω τιμής και λόγω του gamepass και των προσφορών που βρίσκω από διάφορα store και κλειδάδικα ώστε να παίξω περιστασιακά
κανένα ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να αφοσιωθώ όπως παλιά, ένα χρόνο και παραπάνω έχω το odyssey και δεν το έχω ακόμη εγκαταστήσει.
Επίσης σαν media player είναι σούπερ και μπορείς να βάλεις και kodi και iptv.
To Gears of War 5 δεν ήταν σαν τα προηγούμενα αλλά και πάλι η εμπειρία Gears ήταν απολαυστική.

Ποια διαφορετική άποψη Παναγιώτη??, οι πωλήσεις μιλάνε και το xbox με όλα τα gamepass, media player Κλπ. πάτωσε... μέχρι και το switch που χρεώνει 60αρια το ισοπέδωσε....τι άλλο να πούμε?? Που ακριβώς στηρίζεται η άποψή σου ότι το xbox θα πετύχει?? Σε τι?? Ακόμα και μέσα από την Microsoft ούτε αυτοί δεν πιστεύουν ότι θα φτάσουν το ps5 και απλά περιμένουν να το κοντράρουν και μέχρι εκει. Οταν έχεις φάει τέτοια σφαλιάρα και από τους 2 ανταγωνιστές σου κρατάς χαμηλούς τόνους και περιμένεις..τόσο απλά

Υ.Γ. Άλλο απολαυστική εμπειρία άλλο από τα καλύτερα παιχνίδια ever, απέχει πάρα πολύ το ένα από το άλλο. Το gears 5 δεν ήταν κακό άλλα μέχρι εκει, βέβαια με τα ανύπαρκτα παιχνίδια που έδωσε η microsoft σε αυτή την γενιά ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Αυτά παθαίνεις όταν τα έσοδά σου είναι 2ευρα και 3ευρα από συνδρομές. Μάλιστα έχω διαβάσει και ένα άρθρο που ανέφερε ότι το 80%-85% των εσόδων των παιχνιδιών multiplatforms ήρθαν από το ps4 και αυτό έσπρωξε/πλήρωσε και τα παιχνίδια αυτά να βγουν και στο xbox, χοντρικά έλεγε ότι αν δεν υπήρχε το ps4 δύσκολα θα έβλεπες ποιοτικά multiplatforms στο xbox...θα το βρω και θα στο στείλω. Για να στο γράψω αλλιώς τα 60-70αρια που δίνουμε αρκετοί πληρώνουν τα παιχνίδια που έχεις στο gamepass και αν πάψουν οι χρήστες να δίνουν αυτά τα 60αρια θα πάψεις να έχεις και καλά παιχνίδια....απλά μαθηματικά είναι. Ειλικρινά τώρα έχεις την εντύπωση ότι θα μπορείς να έχεις στην κονσόλα σου ακριβά σε παραγωγή παιχνίδια όπως το Odyssey πληρώνοντας 200 ευρώ την κονσόλα και με συνδρομές 2-3 ευρώ??? Ξέρεις πόσο στοιχίζει η παραγωγή ενός ΑΑΑ παιχνιδιού?? Πολλές φορές πιο πολλά και από τις ακριβότερες παραγωγές του Χόλιγουντ...κάνε τα μαθηματικά και δες αν βγαίνει.