Xbox Series X/S

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Καλησπέρα

Σήμερα παρέλαβα την Lg Oled 65GX και στα display settings του XBOX ONE X δεν είναι τικαρισμενο το Dolby Vision.. Γνωρίζει κανείς αν έχω κάνει κάτι λάθος; Στην Ε8 το υποστήριζε κανονικά..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρησιμοποιείς game mode (λειτουργία παιχνιδιού);
Ναι..οπότε γι'αυτό είναι ε;

Δες αυτό το video μήπως βοηθήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=Edt_SP5DszE

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω είναι εκτός των γνώσεων μου η συγκεκριμένη TV.
Ευχαριστώ..πιθανολογώ ότι είναι το Game Mode..

Φαίνεται πολύ καλή τηλεόραση , μεγειά και καλές θεάσεις.
Ευχαριστώ φίλε..Μόνα μειονέκτηματα για εμένα στη φετινή σειρά, είναι η μη υποστήριξη DOLBY True HD και τα κλειδωμένα 40Gbbs στις θύρες HDMI 2.1

Ευχαριστώ φίλε..Μόνα μειονέκτηματα για εμένα στη φετινή σειρά, είναι η μη υποστήριξη DOLBY True HD και τα κλειδωμένα 40Gbbs στις θύρες HDMI 2.1

DTS:X εννοούσα..

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

The Medium ray tracing feature is missing

κάτι δεν πάει καλά......
Ίσως τα 120 fps χωρίς rt να αποδίδουν καλύτερα από τα 30 με rt . Τι να πουν και κονσόλες που δεν θα σηκώνουν rt ούτε στα 30 fps ( για να τρολλαρω λίγο ... ) .

Re: Απάντηση: Xbox Series X

Επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι η κονσόλα θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά εντός Νοεμβρίου 2020, ενώ το Halo Infinite πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021.

https://news.xbox.com/en-us/2020/08/11/xbox-series-x-launching-with-thousands-of-games/

Καλά νέα για την κονσόλα, σύντομα θα την έχουμε...τιμούλα ακόμα επίσημα δεν, θα την μάθουμε μόλις πάμε στο κατάστημα για αγορά.. χαχα

Υ.Γ. Καλά για το Halo το περίμενα να πω την αλήθεια, μετά το χαλι που μας έδειξαν και το κράξιμο που έφαγαν λογικό είναι να πέσει και άλλη δουλειά, μετά από κανένα 6μηνο στην καλύτερη θα το ξαναδούμε...σωστή κίνηση κατά την γνώμη μου, καλύτερα να το αργήσουν και να βγει καλο.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Βλέπω όσοι πάρουν τη νέα γενιά κονσολών να μάθουν την τιμή στον αναλυτικό λογαριασμό της πιστωτικής τους κάρτας.
Αυτή τη φορά το ξεφτίλισαν και η Sony και η Microsoft με το κρυφτό των τιμών.

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Βλέπω όσοι πάρουν τη νέα γενιά κονσολών να μάθουν την τιμή στον αναλυτικό λογαριασμό της πιστωτικής τους κάρτας.
Αυτή τη φορά το ξεφτίλισαν και η Sony και η Microsoft με το κρυφτό των τιμών.

Φοβούνται και οι 2, καθώς όποιος ανακοινώσει πρώτος επίσημη τιμή, ο άλλος θα έχει πλεονέκτημα, την βάζει 50 ευρώ κάτω και φαίνεται και μάγκας!!! Οπότε το τρενάρουν όσο μπορούν, βέβαια σε παρόμοιες τιμές θα βγουν στο τέλος πάνω κάτω οι καλές εκδόσεις, 50 ευρώ πάνω κάτω διαφορά μέχρι εκεί. Γεμίσαμε φήμες άλλα επίσημες τιμές πουθενά ακόμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Φοβούνται και οι 2, καθώς όποιος ανακοινώσει πρώτος επίσημη τιμή, ο άλλος θα έχει πλεονέκτημα, την βάζει 50 ευρώ κάτω και φαίνεται και μάγκας!!! Οπότε το τρενάρουν όσο μπορούν, βέβαια σε παρόμοιες τιμές θα βγουν στο τέλος πάνω κάτω οι καλές εκδόσεις, 50 ευρώ πάνω κάτω διαφορά μέχρι εκεί. Γεμίσαμε φήμες άλλα επίσημες τιμές πουθενά ακόμα.
Δηλαδή αν βάλει η Ms 499 θα βάλει η sony 449; Με τίποτα . Την κόβω την sony με χασουρα και με 499.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Δηλαδή αν βάλει η Ms 499 θα βάλει η sony 449; Με τίποτα . Την κόβω την sony με χασουρα και με 499.

Χασούρα θα έχει σίγουρα στην αρχή, άλλα για αυτό έχει τα παιχνίδια, από εκει βγάζει χρήμα, στήνεις μεγάλη βάση χρηστών και μετά αρμέγεις, γενικά είναι συνηθισμένο με το που βγαίνει μια κονσόλα στην αρχή η εταιρία να μην βγάζει κέρδος από τις κονσόλες, απλά επενδύει για το μέλλον. Ίδιες τιμές θα έχουν πάνω κάτω στο λανσάρισμα τα μεγάλα μοντέλα, ίσως με μια απόκλιση μέχρι 50 ευρώ το πολύ. Αν υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά θα υπάρχει θέμα για αυτόν που θα πουλάει πιο ακριβά..