Xbox Series X/S

Re: Απάντηση: Xbox Series X

Καλά νέα για την κονσόλα, σύντομα θα την έχουμε...τιμούλα ακόμα επίσημα δεν, θα την μάθουμε μόλις πάμε στο κατάστημα για αγορά.. χαχα

Υ.Γ. Καλά για το Halo το περίμενα να πω την αλήθεια, μετά το χαλι που μας έδειξαν και το κράξιμο που έφαγαν λογικό είναι να πέσει και άλλη δουλειά, μετά από κανένα 6μηνο στην καλύτερη θα το ξαναδούμε...σωστή κίνηση κατά την γνώμη μου, καλύτερα να το αργήσουν και να βγει καλο.

έτσι ακριβώς, είναι προφανές ότι θα καθυστερήσουν το halo γι'αυτό το λόγο

το ερώτημα είναι με τι ακριβώς θα κάνουν το launch

θα έπρεπε να είχαν 3-4 ουαου παιχνίδια, που να δείχνουν τις ικανότητες του νέου hardware

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X

έτσι ακριβώς, είναι προφανές ότι θα καθυστερήσουν το halo γι'αυτό το λόγο

το ερώτημα είναι με τι ακριβώς θα κάνουν το launch

θα έπρεπε να είχαν 3-4 ουαου παιχνίδια, που να δείχνουν τις ικανότητες του νέου hardware
Cyberpunk εικάζω ότι θα ειναι τίτλος bundle για το Xbox . Από εκεί και πέρα δεν περίμενα να είναι το halo σε καμία περίπτωση μετά από το event . Ας δούμε τι θα παρουσιάσουν και τον Αύγουστο.

Re: Απάντηση: Xbox Series X

Επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι η κονσόλα θα γίνει διαθέσιμη στην αγορά εντός Νοεμβρίου 2020, ενώ το Halo Infinite πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2021.

https://news.xbox.com/en-us/2020/08/11/xbox-series-x-launching-with-thousands-of-games/

Θα είναι η πρώτη φορά στην συνολική ιστορία τον κονσολών που θα αγοράσει κάποιος καινούργια κονσόλα και δεν θα έχει παιχνίδι να παίξει..:flipout:
Πρέπει πάση θυσία να βγάλει η microsoft αλλα 5-10 teraflops παραπάνω ισχύ, μπας και την αγοράσουμε για PC τουλάχιστον...

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

είναι τρελό πάντως να έχεις τους πόρους της MS και να μη μπορείς να βγάλεις έστω 2,3 αποκλειστικά παιχνίδια να υποστηρίξεις μια αγορά δισεκατομμυρίων

μιλάμε για epic fail

Η MS μόνο στο πρόσφατο event ανακοίνωσε 20 exclusive games. Χωρίς να υπολογίζονται αλλά που κυκλοφορούν ήδη πχ όπως το Gears Tactics και το Grounded.

Οπότε καλό είναι πριν μιλήσουμε να ψάχνουμε και λίγο.

Η MS μόνο στο πρόσφατο event ανακοίνωσε 20 exclusive games. Χωρίς να υπολογίζονται αλλά που κυκλοφορούν ήδη πχ όπως το Gears Tactics και το Grounded.

Οπότε καλό είναι πριν μιλήσουμε να ψάχνουμε και λίγο.
Σωστός ο Yperion.. Το ps5 θα φέρει το 2021 4k 60fps , ενώ η MS το έφερε τέλη του 2017 με το One X..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

προφανώς εγώ αναφέρομαι σε AAA τίτλους που θα πουλήσουν κονσόλες

θα δούμε πόσα από τα 20 αποκλειστικά παιχνίδια είναι αυτού του επιπέδου και κυρίως θα δούμε αν θα είναι διαθέσιμα το Νοέμβριο

κοντός ψαλμός...

προφανώς εγώ αναφέρομαι σε AAA τίτλους που θα πουλήσουν κονσόλες

θα δούμε πόσα από τα 20 αποκλειστικά παιχνίδια είναι αυτού του επιπέδου και κυρίως θα δούμε αν θα είναι διαθέσιμα το Νοέμβριο

κοντός ψαλμός...
Η Microsoft έχει την υπηρεσία Game Pass Ultimate που δίνει δωρεάν όλα τα exclusive day one με ελάχιστο κόστος για τον καταναλωτή..

Θα δούμε νωρίς είναι ακόμα, το θέμα είναι ότι δεν μας τα λέει και πολύ καλά η Κυρία Microsoft, θέλω να δω με τι παιχνίδια ΑΑΑ exclusives θα λανσαριστεί η κονσόλα γιατί το μεγάλο χαρτί που λεγόταν Halo μισό κάηκε και πάει για του χρόνου και βλέπουμε...

Η Sony μας τα λέει καλά;

Για αρχή Spider-Man, ratchet and clank, gran tourismο 7 και Godfall, βασικά 4 ΑΑΑ παιχνίδια με το καλημέρα αν ισχύουν οι φήμες...είπαμε νωρίς είναι ακόμα αλλά χάνοντας το Halo με το λανσάρισμα δημιουργείτε τεράστιο θέμα που πρέπει να καλυφθεί άμεσα με ΑΑΑ games exclusives στο λανσάρισμα....θα δούμε....κρατήστε μικρό καλάθι πάντως και για τους 2 κατασκευαστές.

Προς το παρών πάντως δεν έχει διαρρεύσει ούτε ένα ΑΑΑ game για το λανσάρισμα της κονσόλας της Microsoft που είναι αρκετά έως πολύ ανησυχιτικο....ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι...

Για αρχή Spider-Man, ratchet and clank, gran tourismο 7 και Godfall, βασικά 4 ΑΑΑ παιχνίδια με το καλημέρα αν ισχύουν οι φήμες...είπαμε νωρίς είναι ακόμα αλλά χάνοντας το Halo με το λανσάρισμα δημιουργείτε τεράστιο θέμα που πρέπει να καλυφθεί άμεσα με ΑΑΑ games exclusives στο λανσάρισμα....θα δούμε....κρατήστε μικρό καλάθι πάντως και για τους 2 κατασκευαστές.

Προς το παρών πάντως δεν έχει διαρρεύσει ούτε ένα ΑΑΑ game για το λανσάρισμα της κονσόλας της Microsoft που είναι αρκετά έως πολύ ανησυχιτικο....ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι...
https://www.eurogamer.net/articles/xbox-series-x-games-confirmed-exclusives-6400

Το θέμα είναι πιο από αυτά θα βγει με το λανσάρισμα της κονσόλας και θα είναι ΑΑΑ game? Το fable ας πούμε δεν πρόκειται να το δούμε πριν το τέλος του 2022 και αν...

Xbox Series X: All Games Available At Launch

Games Coming To Xbox Series X At Launch

• Marvel's Avengers
  • Watch Dogs Legion
  • FIFA 21
  • NBA 2K21
  • Yakuza: Like a Dragon
  • Assassin's Creed: Valhalla
  • WRC 9
  • Fortnite
  • Cyberpunk 2077
  • DIRT

Games Coming To Xbox Series X At Or Around Launch

• Everwild
  • Tetris Effect: Connected
  • The Medium
  • CrossfireX
  • 12 Minutes
  • Dead Static Drive
  • Exo One
  • Lake
  • Last Stop
  • Mad Streets
  • Sable
  • Shredders
  • Song of Iron
  • The Artful Escape
  • The Ascent
  • The Big Con
  • The Falconeer
  • Tunic
  • Unexplored 2: The Wayfarer's Legacy
  • Overcooked: All You Can Eat
  • Recompile
  • Planet Coaster: Console Edition
  • The Ascent
  • Call of the Sea
  • Observer: System Redux
  • Outriders
  • Gears Tactics
  • Scorn

https://www.gamespot.com/articles/xbox-series-x-all-games-available-at-launch/1100-6480841/

Στο λανσάρισμα από ότι βλέπω σχεδόν κανένα exclusive game Προς το παρών, μόνο 3d party που τα βρίσκεις παντού...άσχημο αυτό για λανσάρισμα κονσόλας, ελπίζω να μην ισχύει και να δούμε τίποτα AAA exclusive games με το λανσάρισμα, θεωρώ αδύνατο να βγει η κονσόλα χωρίς ούτε ένα ΑΑΑ game δικό της, θα μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία, και δεν θέλω να το πιστέψω...
Πάντως ειλικρινά δεν μπορώ να την καταλάβω την Microsoft, έχει ένα βουνό λεφτά, έφαγε τα μούτρα της πανηγυρικά σε αυτή την γενιά από το μαγαζάκι την Sony και δεν είναι ικανή ούτε ένα ΑΑΑ δικό της Game να βγάλει με το λανσάρισμα της κονσόλας που τόσο μας έχει τρελάνει με τα tflops, τα 4Κ κλπ...δεν ξέρω τόσο δύσκολο είναι??? Πως ο αντίπαλος με πολύ μικρότερη οικονομική δύναμη τα καταφέρνει?? Εκτός και αν δεν την νοιάζει και βγάζει την κονσόλα απλά έτσι για να την βγάλει και ότι κάτσει, αυτό μου δείχνουν οι κινήσεις της μέχρι τώρα.

Βασικά ένα Halo Περιμέναμε και αυτό ήταν άστα να πάνε με αυτό που έδειξαν και δυστυχώς (αν και για καλό για εμάς τους χρήστες) θα καθυστερήσει και θα βγει του χρόνου.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Δεν έχω παίξει ούτε λεπτό Halo αλλά και να έβγαινε αυτή τη στιγμή καμία από τις next gen κονσόλες δε μου κλείνει το μάτι.

Προσωπικά μου αρεσαν τα Halo αλλά δεν ήμουν σούπερ φαν προτιμώ την σειρά Kilzone και την σειρά Resistance του ps. Από εκεί και πέρα συμφωνώ είναι νωρίς ακόμα και προς το παρών όλο θεωρίες και τίποτα επι της ουσίας που θα μας κάνει να τρέξουμε να αγοράσουμε τις κονσόλες. Αυτό ισχύει και για τους 2.