Xbox Series X/S

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Συμφωνώ 400 είναι πολλά για το S.
Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το μπαμ η Microsoft και να το δώσω το Χ ένα 50ρικο κάτω από τη Sony αν και συχνά το φτηνό στη σκέψη του κόσμου δε σημαίνει και καλό.
Ρεαλιστικό σενάριο να τα έχουν κάνει πλακάκια οι δύο τους και να δούμε τις 2 κονσόλες με 600+ ευρώ κόστος.

Μου φαίνεται κοροιδευομαστε τώρα με το κατοσταρικο...

Εγώ πιστεύω ότι ο gamer (δεν λέω καταναλωτης, λέω gamer) αυτός που θα βγει έξω αποφασισμένος να πάρει κονσόλα δεν του λένε τίποτα τα 100 ευρώ....τι 500, τι 600......(αυτά τα έχει δώσει μόνο για κάρτα γραφικών παλιότερα) . Εκατό ευρώ φεύγουν αέρα σε χαζομάρες τις περισσότερες φορές χωρίς να το καταλάβουμε.

Αυτή την διαφορά θα την υπολογίσει κάποιος που θα πάει να πάρει ένα κινητό ένα τάμπλετ και θα δει την στίβα τα νέα Xbox/ps5 και θα του φανεί ακριβά το 600 σε σχέση αν δει το 499.

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Και όμως όλοι θυμόμαστε (πιστεύω) τι έγινε όταν το XBOX 360 είχε πλεονέκτημα $100 έναντι του PS3 (για ορισμένες εκδοσεις ήταν έως και $200) και για ένα διάστημα 3-4 ετών πουλούσε σχεδόν διπλάσιες κονσόλες.

Πιστευω πάντως ότι αν το XBOX series Χ είναι $599 τόσο θα έχει και το PS5 με 499 το PS5 Digital. Γενικά το PS5 δεν θα έχει $399 με τίποτα.

2 μήνες πριν την κυκλοφορία της νέας κονσόλας και δεν υπάρχει πληροφόρηση για την τιμή.
Στα ίδια χάλια και η Sony.

2 μήνες πριν την κυκλοφορία της νέας κονσόλας και δεν υπάρχει πληροφόρηση για την τιμή.
Στα ίδια χάλια και η Sony.
Νοέμβριο κυκλοφορεί . Κάτσε να έχουν να πουν κάτι στο event Οκτωβρίου...

Πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Δυο μήνες ακριβώς έχουμε.
Αλήθεια το Xbox Series S που είναι, γιατί βιάστηκαν να αποσύρουν το Χ;
Καλά μιλάμε τα ονόματα τραγωδία S, X και χάνεται η μπάλα.

Πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Δυο μήνες ακριβώς έχουμε.
Αλήθεια το Xbox Series S που είναι, γιατί βιάστηκαν να αποσύρουν το Χ;
Καλά μιλάμε τα ονόματα τραγωδία S, X και χάνεται η μπάλα.
Δηλαδή τι διαφορά στην απόφαση αγοράς θα είχε αν ήξερες ότι θα έχει 500 τώρα και τρεις εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει; Στον προγραμματισμό; Μαζεύεις τα 500 έτσι κι αλλιώς και 50 πάνω 50 κάτω θα είναι .

Δεν ξέρω αν θα γίνουν δύο event ή ενα ακόμη αλλά σε κάποιο από αυτά θα παρουσιαστεί και το s επίσημα .

Το Χ εμένα μου αρέσει σαν όνομα . X-men , πλανήτης X κλπ . Τραγωδία θα ήταν να έβγαζαν S (digital) , E (S με drive) και Χ ...

Από αυτή την άποψη έχεις ένα δίκιο .
Αλλά έχουμε δει εταιρείες να αλλάζουν όνομα σε προϊόντα ή να παραλείπουν νούμερα . Πχ πότε δεν βγήκε iPhone 9 ούτε windows 9 . Επίσης η apple άλλαξε το αραβικό 10 με το λατινικό x και μετά το γύρισε ξανά στο 11 . Από τη άλλη πολλές εταιρείες θέλουν με κάτι τέτοιες αλλαγές χωρίς συνέχεια να διαλύσουν συνειρμούς με κάποιο κακό προϊόν ή να κρατήσουν θετικούς . Οπότε η ms σε αυτή την περίπτωση θέλει να διώξει το one από το Xbox και επειδή στοχεύει σε πολλές κονσόλες ταυτόχρονα κράτησε τα s και x που υποδηλώνει ποια είναι αδύναμη και ποια ισχυρή κονσόλα γιατί δεν είναι ίδιες συσκευές όπως τα δύο ps5 που θα βγουν .

Απάντηση: Xbox Series X

"Διέρρευσε" το Xbox Series S...

https://www.gematsu.com/2020/09/rumor-first-look-at-xbox-series-s-priced-at-299
https://www.windowscentral.com/xbox...ies-s-release-date-and-price-finally-revealed

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1303165123104661504/pu/vid/1280x720/t6Q5IYAt78Q6ZLvZ.mp4

Xbox-Series-S-Leak_09-07-20.jpg

xbox-series-s-and-x-together.jpg

299 ευρώ/δολάρια το Series S, 499 ευρώ/δολάρια το Xbox Series X, με διάθεση στις 10 Νοεμβρίου 2020. Μια χαρά φαίνονται για φήμες...

Αύριο ακούγεται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα η τιμή του PS5 οπότε καθόλου τυχαία η διαρροή από τη Microsoft.