Xbox Series X/S

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Όχι πολύ...casual gaming.

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Ίσως το one x τότε.
Θα βρεις μτχ παιχνίδια πιο εύκολα και σε δισκάκι.
Λογικα θα παίζει και πολλά παιχνίδια από τα νέα που θα βγουν.

Στο media κομματι ίσως χρειαστεί χρόνος για να παίξει όπως το one x.
Από την αλλη μπορει να έχει περιθώρια για καλύτερα πράγματα επειδή φοραει πιο συγχρονο hardware.

Αν θυμάμαι καλα, το one x δεν περνάει Bitstream από file playback mode. Κανει ένα dolby atmos upmixing... Ελπίζω να θυμάμαι καλά.

Επίσης παίρνει δισκάκι UHD!!Που δεν παίρνει το S!Σημαντικό αν το θέλεις για player!

Ο ήχος δεν με απασχολεί και πολύ μιας και δεν έχω σύγχρονο ενισχυτή.
Μ ενδιαφέρει κυρίως η εικόνα , να παίζει καλά βαριά 4κ hdr κλπ

Ο ήχος δεν με απασχολεί και πολύ μιας και δεν έχω σύγχρονο ενισχυτή.
Μ ενδιαφέρει κυρίως η εικόνα , να παίζει καλά βαριά 4κ hdr κλπ

Media player μέσω USB εννοείς;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Ποτέ δεν θα στηριζόμουν σε κονσόλα για τέτοιες εξειδικευμένες δουλειές. Μια ζωή όλο περιορισμούς για ευνόητους λόγους. Πάρε ένα καθαρόαιμο media player (zidoo, dune κλπ) να κάνεις την δουλειά σου και άσε την κονσόλα για τον λόγο που βγήκε: παιχνίδια.

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Ποτέ δεν θα στηριζόμουν σε κονσόλα για τέτοιες εξειδικευμένες δουλειές. Μια ζωή όλο περιορισμούς για ευνόητους λόγους. Πάρε ένα καθαρόαιμο media player (zidoo, dune κλπ) να κάνεις την δουλειά σου και άσε την κονσόλα για τον λόγο που βγήκε: παιχνίδια.

Και εγω, προφανως :p , πιστεύω το ιδιο.

Δεν ξέρω τι κάνουν τα zidoo, dune σε θέμα εικόνας αλλά σίγουρα η εικόνα από το Χ είναι καλύτερη σε όλες τος περιπτώσεις από ότι στο shield

Και εγώ με 2 Dune είμαι στο σπίτι που σπέρνουν ''τρόμο'', ακριβά μεν άλλα είναι ''διαστημόπλοια'' σε ότι αφορά την εικόνα, για αυτό και δεν χρησιμοποιώ καθόλου το Χ για αυτό το λόγο, λίγο βέβαια που το δοκίμασα το Χ ήταν πολύ καλό σε αυτό το κομμάτι και θεωρώ ότι θα ικανοποιήσει έναν μέσο χρήστη. Το προτείνω και με την λογική να παίζει και παιχνίδια, αν το θέλει μόνο για ταινίες καλύτερα όπως είπες να πάει σε κάτι εξειδικευμένο.

Παιδιά έχω media player , to Nvidia shield και είναι μια χαρά.
Απλά, ρωτάω αν μπορώ να το δώσω και να πάρω το Xbox one x για media player και κάνα παιχνίδι της προκοπής.

Έχω μια πάγια αρχή ...Να δοκιμάζω το σπασμένο αρχείο πάντα στις μεγάλες ίντσες για να βλέπω τις δυνατότυτες του hardware αλλά και να το συγκρίνω με το original δισκάκι αν υπάρχει τόσο στην εικόνα όσο στον ήχο .
Η δυνατότυτες επεξεργασίας φαίνονται όχι μόνο με υλικό 4HDR αλλά και σήμα SD και HD .
Από την άλλη πέρα από το hardware είναι και υλοποίηση του software που για μένα τα κινεζικά media player είναι απαγορευτικά .

Και τα πράγματα είναι απλά .
Αν δεν είχα το Xbox θα μπορούσα άνετα να ζήσω με μια oled της Sony σαν media player .(εξαιρετική περίπτωση )
Από την άλλη όμως αν θέλεις Netflix-kodi-ultra blu Ray player-παιχνίδια με δυνατό hardware και με λογισμικό που δεν δημιουργεί πρόβλημα αλλά και να προβάλεις σε πανί ...Το Xbox X είναι επιλογή που συμφέρει .

Re: Απάντηση: Xbox Series X

Η Microsoft συμφώνησε στην απόκτηση της ZeniMax Media, που συνεπάγεται πως η Bethesda Softworks (και οι ομάδες ανάπτυξής της) προστίθεται στα Xbox Game Studios. Πολύ σημαντική επένδυση.

https://news.xbox.com/en-us/2020/09/21/welcoming-bethesda-to-the-xbox-family/
https://bethesda.net/en/article/1iLtcvwY6Nb1GeKADyDUEX/why-microsoft-is-the-perfect-fit

Σπουδαία κινηση που παιζει να αλλάξει και τις ισορροπίες.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

20 studio είχε πάρει αν θυμάμαι τελευταία αλλά ακόμη δε βλέπουμε κάτι σε καινούργια παιχνίδια.