Αν καταλαβαίνω σωστά, κάνεις μια ετήσια Gold συνδρομή που είναι φθηνή, και με 1 ευρώ την μετατρέπεις σε Game pass ;
στο βημα 4) του οδηγου στο ινσομνια , λεει οτι πρεπει να κανεις εγγραφη στο site... ποιο site εννοει ?
Εγώ με Live Gold Europe μου βγήκε περίπου σε αυτα τα χρήματα.. κάποια στιγμή θα καταργησουν τις ετήσιες gold, εκεί θα γίνει η ουσιαστική αλλαγή δηλαδή που δεν θα μπορείς να την μετατρέψεις σε ultimate..Ναι . Και μερικοι το κανουν αυτο αγοραζοντας συνδρομες απο βραζιλια που ειναι μεν "παρανομο" αλλα προς το παρον η ms κανει τα στραβα ματια. Αυτο βγαζει με ενα κοστος 61 αυη τη στιγμη μεχρι και 27 μηνες gamepass ultimate... Χωρις "παρανομιες" αγοραζοντας φτηνες συνδρομες Live και gold για αρκετους μηνες μετα αγοραζεις την ultimate και σου μετατρεπει τους μηνες 1/1 σε ultimate . Για νεους λογαριασμους αυτη τη στιγμη ειναι 1 δοκιμαστικος μηνας ultimate. Οποτε με 1 μετατρεπεις μια συνδρομη που κοστιζει 6 /μηνα σε μια που κοστιζει 13/μηνα.... Νομιμα. Αργοτερα οταν ληξει η συνδρομη σου κανεις το ιδιο απλα θα πρεπει να πληρωσεις , ως παλιος, 13 για να γινει η μετατροπη. Και λεω οταν ληξει , γιατι αν εχεις ενεργη ultimate συνδρομη και βαλεις επιπλεον συνδρομες gold και Live (δεν ξερω αν υπαρχει ακομη Live) τις μεταρεπει ναι μεν σε ultimate αλλα οχι 1/1 αλλα σε μερες/μηνες αναλογα την τιμη ultimate . Πχ 1 μηνα gold των 10 στο κανει 20 μερες ultimate . Ολα αυτα μπορει να αλλαξουν με τον ερχομο των νεων κονσολων. Οι τιμες να παρουν τα πανω τους, οι μεταροπες να μην συμφερουν κλπ. Ή με 15 το μηνα να σου δινει υπηρεσιες που πριν θα επρεπε να πληρωσεις πανω απο 20 για αν εχεις ταυτοχρονα.
Πολλοί λέει παρήγγειλαν το Χ αντί το Series X αν κατάλαβα καλά.
Τα έχει κάνει μπάχαλο η Microsoft με τα ονόματα αλλά και ο κόσμος έχει γεμίσει από ζόμπι.
Οχι ζομπι. Αλλα bots.Πολλοί λέει παρήγγειλαν το Χ αντί το Series X αν κατάλαβα καλά.
Τα έχει κάνει μπάχαλο η Microsoft με τα ονόματα αλλά και ο κόσμος έχει γεμίσει από ζόμπι.
a high number of these mistaken One X orders were likely placed by bots having a hard time as Amazon’s pre-orders were an hour late, and the One X came up when searching for the Series X prior to pre-orders going live.
We also hope that bots pre-ordered the wrong console, and scalpers are crying over the inability to deplete stock and jack up prices in order to make a profit.
No matter what happened today, the one thing we can all agree on is that scalpers suck, especially ones that use bots, and they deserve to suffer the pain of receiving dozens of One X consoles in the mail.
Και με τις νέες κάρτες της Nvidia έμπλεξαν με τις παραγγελίες των bots..Οχι ζομπι. Αλλα bots.
Οποτε καλα να παθουν. Η MS εχει το καλυτερο αντι-Bot συστημα με τα ονοματα της τελικα. Για αυτο την πατησαν οι του Ps5 και εξαντληθηκαν νωρις![]()
Επίσης στο cdkeys έχει την τρίμηνη ultimate στα 20 ευρώ
Ακριβώς..απλά δεν πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει ποτέ στο παρελθόν ultimate με 1 στο account σου για να γίνει οικονομικά η μετατροπή..Ναι αλλά αυτό βγαίνει 80 ευρώ τον χρόνο.
Με την Gold συνδρομή (EU) βγαίνει 44 τον χρόνο.
Ναι αλλά αυτό βγαίνει 80 ευρώ τον χρόνο.
Με την Gold συνδρομή (EU) βγαίνει 44 τον χρόνο.
Οχι ποτέ δεν έχω ενεργοποιήσει το game pass ultimate.
Οχι ποτέ δεν έχω ενεργοποιήσει το game pass ultimate.
Ποιά παιχνίδια παίζεις;Κοιτάω και ξανακοιτάω τα παιχνίδια στο game pass με το σκεπτικό ποιό θα αγόραζα αν είχα αυτή την στιγμή Game pass. Παιδιά ούτε ένα. Πολύ σαβούρα. Οχι μόνο να αγοράσω αλλά ούτε καν να παίξω δεν μου κάνουν αίσθηση.
Και μην μου πείτε για Red Dead Redemtion 2...σιγά μην περιμένω ένα χρόνο....
Βασικά η όλη φάση μου θυμίζει την τακτική τα πακέτα με τις βιντεοκασέτες που πούλαγαν παλιά οι εταιρείες στα videoclub. Επρεπε αναγκαστικά να αγοράσεις 20 σαβούρες για μία καλή.
Εγώ και μόνο το fh4 να είχε πάλι θα τα έδινα, δεν έχω παίξει ξανά παιχνίδι συνεχόμενα από τότε που κυκλοφόρησε, δυο χρόνια σχεδόν και ακόμη παίζω. Αλλά που έχω παίξει είναι τα gears, halo, tomb raider, rdr2, Wolfenstein (και τα δύο), metro, GTA και αρκετά ακόμη που δεν θυμάμαιΚοιτάω και ξανακοιτάω τα παιχνίδια στο game pass με το σκεπτικό ποιό θα αγόραζα αν είχα αυτή την στιγμή Game pass. Παιδιά ούτε ένα. Πολύ σαβούρα. Οχι μόνο να αγοράσω αλλά ούτε καν να παίξω δεν μου κάνουν αίσθηση.
Και μην μου πείτε για Red Dead Redemtion 2...σιγά μην περιμένω ένα χρόνο....
Βασικά η όλη φάση μου θυμίζει την τακτική τα πακέτα με τις βιντεοκασέτες που πούλαγαν παλιά οι εταιρείες στα videoclub. Επρεπε αναγκαστικά να αγοράσεις 20 σαβούρες για μία καλή.
Ποιά παιχνίδια παίζεις;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.