Xbox Series X/S

Last edited by a moderator:
Πολυ καλα τα παει ο ssd του series X συγκριτικα με το One X

Αντιγράφω απο αλλού.

Gamespot:
Red Dead Redemption II
38 seconds on Series X
2 minutes, 8 seconds on One X

Control
10 seconds on Series X
58 seconds on One X

FINAL FANTASY XV
13 seconds on Series X
1 minute, 11 seconds on One X

The Outer Worlds
11 seconds on Series X
43 seconds on One X

These are games with significant load times on current-gen systems so it's great to see this.

The Verge:
Destiny 2
43 seconds on Series X
1 minute, 52 seconds on One X

Sea of Thieves
20 seconds on Series X
1 minute, 21 seconds on One X

Warframe
25 seconds on Series X
1 minute, 21 seconds on One X

No Man's Sky
1 minute, 27 seconds on Series X
2 minutes, 13 seconds on One X

δηλαδή πως περίμενες ακριβώς να τα πάει ένας ssd σε σχέση με έναν μηχανικό?Δεν έχει τύχει να αλλάξεις στο pc σου από μηχανικό σε ssd ποτέ?Αλήθεια σε εκπλήσσουν αυτές οι διαφορές σε χρόνους?

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τα Gold και φοβάμαι μην είναι πάλι μάπα γιατί δίνει τον Οκτώβρη καλά παιχνίδια στο gamepass.
Το pro 21 Παναγιώτη το αγόρασες ;

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Το πήρα εγώ..

VeteranLobo10 κάνε με αδδ, είμαι πλοκ..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για λέγε ...
Παρεπιπτόντως να πω ότι το pro του 20 ...Ήταν φανταστικό για μένα ήταν η καλύτερη έκδοση που έπαιξα .
Τα γραφικά σε άλλο πλανήτη μαζί με το HDR που δεν ήταν fake.

Το βρίσκω στα 15-20 ευρώ αλλά με έχει πιάσει τσιγκουνιά και λέω να περιμένω το Δεκέμβριο να το βάλουν στο gamepass.
Το 20 ήταν μακράν το καλύτερο που βγήκε ποτέ σε όλα τα ποδόσφαιράκια,η καλύτερη εμπειρία ever.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Το βρίσκω στα 15-20 ευρώ αλλά με έχει πιάσει τσιγκουνιά και λέω να περιμένω το Δεκέμβριο να το βάλουν στο gamepass.
Το 20 ήταν μακράν το καλύτερο που βγήκε ποτέ σε όλα τα ποδόσφαιράκια,η καλύτερη εμπειρία ever.
Όντως η καλύτερη εμπειρία και γραφικά που είδα για διάβασε για το καινούργιο https://www.xbox365.gr/reviews/efootball-pes-2021-season-update-review/

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Καλά εντάξει....για 15χρονα. Και ούτε.

Γιά 15χρονα το xCloud; Θα αστειεύεσαι προφανώς.. όλα τα games της Ultimate στο κινητό.. εδώ παίζουν απλά mobile games τόσος κόσμος.

Εντυπωσιακό χωρίς patch, χωρίς update διπλάσια απόδοση!

Δηλαδή τι μας λέει το άρθρο, βαριά παιχνίδια που ζορίζονται στην προηγούμενη γενιά με την νέα παίζουν καλύτερα... Σωστα? Εμένα γιατι μου φαίνεται λογικό εφόσον η νέα γενιά έχει καλύτερο hardware(πιο γρηγορο cpu etc) όπερ και σημαίνει ότι θα παίζει καλύτερα τα "παλιά" παιχνίδια.? Δηλαδή εάν δεν τα έπαιζε καλύτερα τι θα λέγαμε... Μαπα το νέο Xbox?

Είναι να σαν να έχω ένα παλιό Android κινητό που κολλάνε οι εφαρμογές και αγοράζω καινούργιο με καλυτερο hardware και πάνε όλα σφαίρα.

Δηλαδή τι μας λέει το άρθρο, βαριά παιχνίδια που ζορίζονται στην προηγούμενη γενιά με την νέα παίζουν καλύτερα... Σωστα? Εμένα γιατι μου φαίνεται λογικό εφόσον η νέα γενιά έχει καλύτερο hardware(πιο γρηγορο cpu etc) όπερ και σημαίνει ότι θα παίζει καλύτερα τα "παλιά" παιχνίδια.? Δηλαδή εάν δεν τα έπαιζε καλύτερα τι θα λέγαμε... Μαπα το νέο Xbox?

Είναι να σαν να έχω ένα παλιό Android κινητό που κολλάνε οι εφαρμογές και αγοράζω καινούργιο με καλυτερο hardware και πάνε όλα σφαίρα.

Σωστός...μην γράφουμε τα αυτονόητα...στην τελική who cares, νέο πράγμα θελουμε, δεν καταλαβαίνω το κάψιμο που τρώνε κάποιοι με τα παλιά παιχνίδια κλπ. Τα παίζουμε στην ώρα τους όταν βγουν και πάμε παρακάτω, με τις νέες κονσόλες δεν θέλω και ούτε με νοιάζει να παίξω κάποιο παλιό παιχνίδι, όσα ήθελα τα έχω παίζει....νέα παιχνίδια θελουμε και όχι αναμάσημα, εκτός και αν είναι κάποιο ποιοτικό remastered.

Σωστός...μην γράφουμε τα αυτονόητα...στην τελική who cares, νέο πράγμα θελουμε, δεν καταλαβαίνω το κάψιμο που τρώνε κάποιοι με τα παλιά παιχνίδια κλπ. Τα παίζουμε στην ώρα τους όταν βγουν και πάμε παρακάτω, με τις νέες κονσόλες δεν θέλω και ούτε με νοιάζει να παίξω κάποιο παλιό παιχνίδι, όσα ήθελα τα έχω παίζει....νέα παιχνίδια θελουμε και όχι αναμάσημα, εκτός και αν είναι κάποιο ποιοτικό remastered.

Α μπράβο! Βγάλε ένα remaster rdr2 (που είμαι σίγουρος θα βγει) να το ξαναπαίξω από την αρχή!

Όταν το πληρώνεις ειδικά το remaster είναι πιο γλυκό.. αφού το πληρώνεις θα είναι σούπερ..

Ας βγουν με το καλό οι 2 κονσόλες και θα δούμε στην πράξη..

Όπως είδαμε και τις διαφορές του Xbox One X με το PS4 Pro..

Δεν είναι έτσι τα πράγματα .
Την υλοποίηση του Hardware επεξεργασία δηλαδή την κοιτάζεις πρωτίστως και με παλιό υλικό .
Άλλωστε όλα τα τεστ στις τηλεοράσεις ,blu-Ray γίνεται ακόμη με υλικό 1080p -720p.
Είναι το γνωστό δυνατότητα του upscale που γίνεται -test ακόμη και στα γραφικά .
Με το καινούργιο υλικό ...Είναι τελείως διαφορετικό θέμα αν και εκεί η Microsoft έχει δώσει μέχρι στιγμής κάποιους τίτλους native που θα τρέχουν τα 120fps .
Υ.Σ Αν είχαν τα review άσχημα σχόλια θα ήταν πρώτη είδηση από τους fan της Sony ενώ τώρα που είναι θετικά σαν πρώτο δείγμα είναι Παρασκευή .
Το συγκεκριμένο κανάλι που βρίσκεται στο You Tube είναι ένα από τα πιο έγκυρα .