Ένα από τα πλεονεκτήματα του χειριστηρίου είναι ότι παίρνει ΑΑ , βάζεις δύο επαναφορτιζόμενες 2100 mah και εχεις 4200 mah ενώ το ps5 έχει μόλις 1600 mah.
Ένα από τα πλεονεκτήματα του χειριστηρίου είναι ότι παίρνει ΑΑ , βάζεις δύο επαναφορτιζόμενες 2100 mah και εχεις 4200 mah ενώ το ps5 έχει μόλις 1600 mah.
Ένα από τα πιο θετικά του χειριστηρίου είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις δυο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA.
Δεν νομιζω οτι λειτουργουν παραλληλα, αλλα σε σειρα. Δηλαδη 2.4v με 2100mah αντι για το 1.2v 4200 mah που λες.
Όπως το δει κανείς! Για μένα είναι το μεγαλύτερο λάθος!!
Εγώ έχω ένα Razer wolverine ultimate με καλώδιο που είναι ανώτερο των elite controllers (κατ'εμέ) και στο 2ο χειριστήριο που έχει μέσα η κονσόλα είχα πάρει από πιο παλιά το play&charge kit από ένα φίλο,οπότε είμαι καλυμμένος και στη νέα γενιά..Ναι μάλλον έτσι είναι όπως τα λες. Ευχαριστώ για την διόρθωση.
Για ποιόν λόγο; Το να αλλάζεις τις άδειες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με άλλο φορτισμένο ζευγάρι είναι πανεύκολο και στην ανάγκη αν ξεχάσεις να τις φορτίσεις μπορείς να βάλεις προσωρινά και μιας χρήσης.
Εγώ έχω ένα Razer wolverine ultimate με καλώδιο που είναι ανώτερο των elite controllers (κατ'εμέ) και στο 2ο χειριστήριο που έχει μέσα η κονσόλα είχα πάρει από πιο παλιά το play&charge kit από ένα φίλο,οπότε είμαι καλυμμένος και στη νέα γενιά..
Αμφότερα "παίζουν" και στο Series X..
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρίξε μια ματιά..Είναι απίστευτος controller..ωωω για πες για το χειριστήριο το Razer εντυπώσεις?? είμαι σε αναζήτηση νέου χειριστηρίου, είτε θα έπαιρνα το Elite είτε θα περίμενα το νέο χειριστήριο της Microsoft για το Series X. Παρόλο που υπάρχει η γενική εικόνα ότι είναι καλό του χειριστήριο του Xbox εγώ δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος να πω την αλήθεια, ίσως είμαι και γκαντέμης γιατί μου έχουν χαλάσει/βγάλει προβλήματα 2 μέχρι τώρα χωρίς ιδιαίτερη χρήση (πρόβλημα το αριστερό joystick, πρόβλημα οι σκανδάλες, τριγμούς, θέμα με την δόνηση κλπ.) ενώ και γενικά κάτι με χαλάει στην όλη χρήση του, δεν μπορώ να το διευκρινίσω. Για πες???
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου .Όπως το δει κανείς! Για μένα είναι το μεγαλύτερο λάθος!!
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου .
Σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μπαταρίες AA 2400 mah η ακόμη μεγαλύτερης χωρητικότητας .
Μάλιστα κάποιες από αυτές πυκνά συχνά τις βρίσκεις σε προσφορά μαζί με τον φορτιστή .
Βγάζουν άνετα μήνα με καθημερινό παίξιμο μάλιστα τέσσερις που έχω από αυτές εδώ και δυο χρόνια δεν έχω πρόβλημα .
Έχω και οικολογική συνείδηση από το να αλλάζω συνέχεια απλές AA![]()
H Sony σου φορτώνει την ενσωματωμένη μπαταρία και δεν έχεις καμία ευελιξία. Η MS σου δίνει επιλογές (1) βάζεις μιας χρήσης (2) βάζεις επαναφορτιζόμενες (3) βάζεις battery pack.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αντικειμενικά κάποιος διαλέγει να μην έχει επιλογές με εσωτερική μάλιστα μπαταρία που δεν αλλάζει εύκολα (πρέπει να ανοίξεις το χειριστήριο) ως το βέλτιστο δυνατό ειδικά όταν δεν έχει κανένα επιχείρημα εκτός απο το αστείο "στο 2020 δεν ταιριάζουν οι ΑΑ μπαταρίες".
Παιρνεις δεύτερο χειριστήριο PS με ένα 20ρικο;Δηλαδή στο να μπαίνει κάποιος στον κόπο να φορτίζει και να αλλάζει μπαταρίες είναι καλύτερο ; οκ... Δηλαδή στα ps που η μπαταρία είναι ενσωματώμενη είναι μπελάς? Σορρυ αλλά δεν θα πάρω ΑΑ μπαταρίες οπως είπαν και πιο πάνω είμαστε στο 2020...μου φαίνεται ότι η ms θέλει να γλυτώσει αυτό το έξοδο και το φορτώνει στον τελικό χρήστη με την μια μορφή η την άλλη.
Στα λεφτά περίπου του battery pack (για 2 χειριστήρια) παίρνεις 2ο χειριστήριο στο ps και το έχεις εναλλάξ. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ.
Παιρνεις δεύτερο χειριστήριο PS με ένα 20ρικο;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο Ps4 μπορεί να έπαιρνες με 45 ..Φυσικά και όχι, στα λεφτά περίπου των 2 battery pack παίρνεις το 2ο χειριστηριο (να μην υπολογίσω επαναφορτιζομενες κλπ) τεσπα ο καθενας όπως βολευετε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.