Xbox Series X/S

Ένα από τα πλεονεκτήματα του χειριστηρίου είναι ότι παίρνει ΑΑ , βάζεις δύο επαναφορτιζόμενες 2100 mah και εχεις 4200 mah ενώ το ps5 έχει μόλις 1600 mah.

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Ένα από τα πλεονεκτήματα του χειριστηρίου είναι ότι παίρνει ΑΑ , βάζεις δύο επαναφορτιζόμενες 2100 mah και εχεις 4200 mah ενώ το ps5 έχει μόλις 1600 mah.

Δεν νομιζω οτι λειτουργουν παραλληλα, αλλα σε σειρα. Δηλαδη 2.4v με 2100mah αντι για το 1.2v 4200 mah που λες.

Ένα από τα πιο θετικά του χειριστηρίου είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις δυο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA.
Δεν επαναφορτίζονται φυσικά από την θύρα usb απλά από εξωτερικό φορτιστή .
Κάνω χρήση δυο 2400 mah μπαταριών και βγάζω άνετα τρεις εβδομάδες με καθημερινό παίξιμο .
Υπάρχουν τώρα ακόμη πιο μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες ...θέλει φυσικά περισσότερη ώρα για να φορτίσουν λογικό ...Σε αποζημιώνουν όμως .
Να πάρετε τέσσερις οι δυο θα είναι ετοιμοπόλεμες .

Ακόμα και με αλκαλικές δεν είναι θέμα, βγάζουν άνετα 40 ωρες παιχνίδι. Ένα πακέτο με 10 μπαταρίες απο ΙΚΕΑ των 2 ευρώ βγάζει άνετα σχεδόν 200 ωρες παιχνίδι...αν δεν παίζει κάποιος ατέλειωτες ωρες του φτάνουν 2 ευρώ για όλο τον χρόνο.

Το επαναφορτιζόμενο κιτ του Xbox είναι πάνω κάτω στα πλαίσια της εσωτερικής μπαταρίας του ps χειριστηριου, ίσως ένα τσικ καλύτερα, να το αποφυγετε καλύτερα, θα έπρεπε να το δίνουν τσάμπα κατά την γνώμη μου μαζί με την κονσόλα.

Αν κάποιος παίζει πολύ αγοράζει απλά καλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και ας έχει και δίπλα του και ένα πακέτο αλκαλικές σε περίπτωση ανάγκης.

Στο 360 είχα πάρει το official κιτ με 2 επαναφορτιζόμενες, οι οποίες κάποια στιγμή βέβαια χάλασαν μετά από χρόνια. Επειδή δεν παίζω καθημερινά τις ξέχναγα μόνιμα πάνω στην φόρτιση. Οπότε στο One έχω βολευτεί με αλκαλικές. Με ένα πακετάκι που έχουν δίπλα στα ταμεία στο public περνάω όλο τον χειμώνα...... Βεβαίως και είναι καλύτερο που σου δίνει αυτή την επιλογή διότι στην δική μου περίπτωση όταν θα ήθελα να παίξω θα ήταν μονίμως αφόρτιστο και θα έπρεπε να παίζω με καλώδιο....

Ένα από τα πιο θετικά του χειριστηρίου είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις δυο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA.

Όπως το δει κανείς! Για μένα είναι το μεγαλύτερο λάθος!!

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Δεν νομιζω οτι λειτουργουν παραλληλα, αλλα σε σειρα. Δηλαδη 2.4v με 2100mah αντι για το 1.2v 4200 mah που λες.

Ναι μάλλον έτσι είναι όπως τα λες. Ευχαριστώ για την διόρθωση.

Για ποιόν λόγο; Το να αλλάζεις τις άδειες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με άλλο φορτισμένο ζευγάρι είναι πανεύκολο και στην ανάγκη αν ξεχάσεις να τις φορτίσεις μπορείς να βάλεις προσωρινά και μιας χρήσης.

Ναι μάλλον έτσι είναι όπως τα λες. Ευχαριστώ για την διόρθωση.

Για ποιόν λόγο; Το να αλλάζεις τις άδειες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με άλλο φορτισμένο ζευγάρι είναι πανεύκολο και στην ανάγκη αν ξεχάσεις να τις φορτίσεις μπορείς να βάλεις προσωρινά και μιας χρήσης.
Εγώ έχω ένα Razer wolverine ultimate με καλώδιο που είναι ανώτερο των elite controllers (κατ'εμέ) και στο 2ο χειριστήριο που έχει μέσα η κονσόλα είχα πάρει από πιο παλιά το play&charge kit από ένα φίλο,οπότε είμαι καλυμμένος και στη νέα γενιά..

Αμφότερα "παίζουν" και στο Series X..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ έχω ένα Razer wolverine ultimate με καλώδιο που είναι ανώτερο των elite controllers (κατ'εμέ) και στο 2ο χειριστήριο που έχει μέσα η κονσόλα είχα πάρει από πιο παλιά το play&charge kit από ένα φίλο,οπότε είμαι καλυμμένος και στη νέα γενιά..

Αμφότερα "παίζουν" και στο Series X..

ωωω για πες για το χειριστήριο το Razer εντυπώσεις?? είμαι σε αναζήτηση νέου χειριστηρίου, είτε θα έπαιρνα το Elite είτε θα περίμενα το νέο χειριστήριο της Microsoft για το Series X. Παρόλο που υπάρχει η γενική εικόνα ότι είναι καλό του χειριστήριο του Xbox εγώ δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος να πω την αλήθεια, ίσως είμαι και γκαντέμης γιατί μου έχουν χαλάσει/βγάλει προβλήματα 2 μέχρι τώρα χωρίς ιδιαίτερη χρήση (πρόβλημα το αριστερό joystick, πρόβλημα οι σκανδάλες, τριγμούς, θέμα με την δόνηση κλπ.) ενώ και γενικά κάτι με χαλάει στην όλη χρήση του, δεν μπορώ να το διευκρινίσω. Για πες???

ωωω για πες για το χειριστήριο το Razer εντυπώσεις?? είμαι σε αναζήτηση νέου χειριστηρίου, είτε θα έπαιρνα το Elite είτε θα περίμενα το νέο χειριστήριο της Microsoft για το Series X. Παρόλο που υπάρχει η γενική εικόνα ότι είναι καλό του χειριστήριο του Xbox εγώ δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος να πω την αλήθεια, ίσως είμαι και γκαντέμης γιατί μου έχουν χαλάσει/βγάλει προβλήματα 2 μέχρι τώρα χωρίς ιδιαίτερη χρήση (πρόβλημα το αριστερό joystick, πρόβλημα οι σκανδάλες, τριγμούς, θέμα με την δόνηση κλπ.) ενώ και γενικά κάτι με χαλάει στην όλη χρήση του, δεν μπορώ να το διευκρινίσω. Για πες???
Ρίξε μια ματιά..Είναι απίστευτος controller..

Εμένα μου κάθισε πολύ καλύτερα στα χέρια..

Μηχανικά κουμπιά σαν mouse..

Δεν υπάρχει..

Απλά είναι ενσύρματο
b02d15a48ed0b0a080ebfba12dc42e3c.jpg
22279ebd84e4417b2d85947081d7927e.jpg

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου .
Σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μπαταρίες AA 2400 mah η ακόμη μεγαλύτερης χωρητικότητας .
Μάλιστα κάποιες από αυτές πυκνά συχνά τις βρίσκεις σε προσφορά μαζί με τον φορτιστή .
Βγάζουν άνετα μήνα με καθημερινό παίξιμο μάλιστα τέσσερις που έχω από αυτές εδώ και δυο χρόνια δεν έχω πρόβλημα .
Έχω και οικολογική συνείδηση από το να αλλάζω συνέχεια απλές AA:flipout:

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου .
Σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μπαταρίες AA 2400 mah η ακόμη μεγαλύτερης χωρητικότητας .
Μάλιστα κάποιες από αυτές πυκνά συχνά τις βρίσκεις σε προσφορά μαζί με τον φορτιστή .
Βγάζουν άνετα μήνα με καθημερινό παίξιμο μάλιστα τέσσερις που έχω από αυτές εδώ και δυο χρόνια δεν έχω πρόβλημα .
Έχω και οικολογική συνείδηση από το να αλλάζω συνέχεια απλές AA:flipout:

Δηλαδή το να έβαζαν μία καλή μεγάλη λιθίου και να ξεμπερδεύαμε δεν παίζει ως σενάριο, γιατί τότε θα έπρεπε να κατηγορήσουμε την microsoft γιατί δεν το έκανε, και δεν κάνει ε?Τι AA ρεα παιδιά λέτε εν έτη 2020, δηλαδή τι άλλο θα διαβάσουμε. Λιθίου μπαταρία, ασύρματες φορτίσεις, μεγάλες αυτονομίες, αυτά θέλουμε ,τι ΑΑ και ΑΑΑ λέτε?Ούτε game gear να παίζαμε...

H Sony σου φορτώνει την ενσωματωμένη μπαταρία και δεν έχεις καμία ευελιξία. Η MS σου δίνει επιλογές (1) βάζεις μιας χρήσης (2) βάζεις επαναφορτιζόμενες (3) βάζεις battery pack.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αντικειμενικά κάποιος διαλέγει να μην έχει επιλογές με εσωτερική μάλιστα μπαταρία που δεν αλλάζει εύκολα (πρέπει να ανοίξεις το χειριστήριο) ως το βέλτιστο δυνατό ειδικά όταν δεν έχει κανένα επιχείρημα εκτός απο το αστείο "στο 2020 δεν ταιριάζουν οι ΑΑ μπαταρίες".

Σε πιάνω αδιάβαστο .
Η ενσωματωμένη μπαταρία του ps4 δεν πιάνει την αυτονομία με την παρακάτω original μπαταρία του Xbox.
https://www.xbox.com/el-GR/accessories/batteries-chargers/play-and-charge-kit
2) Σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ακόμη μεγάλης χωρητικότητας ναι με απλές AA επαναφορτιζόμενες και οι χρόνοι αυτονομίας δεν πιάνουν ούτε το original του Xbox μα ούτε του χειριστήριου του ps.Για το σήμερα δεν μιλάμε ;
Κάτσε λοιπόν και πέταξε το χειριστήριο του ps που την έχει σφραγισμένη όταν οι χρόνοι μειωθούν .
Ενώ στο Xbox θα αλλάξεις απλά μπαταρία ...Τόσο απλά .

Προσωπικα δεν με χαλάει που παίρνει απλές μπαταρίες αλλά όφειλε και έπρεπε να σου δίνει και μπαταρία λιθιου στο πακέτο με φορτιστή μαζί...το θεωρώ μέγα λάθος να αγοράζεις κονσόλα το 2020 και να ψάχνεις μπαταρίες για να δουλέψεις το χειριστήριο. Δεν στοιχίζουν τίποτα μεν, απλά ως κίνηση είναι λάθος όπως και να το κάνουμε. Στην τελική πολύ κακο για το τίποτα, όλοι λίγο πολύ έχουμε πολλές μπαταρίες σπίτι.

Υ.Γ. Βέβαια εδώ η Αpple θα πουλάει τα νέα iPhone χωρίς φορτιστή μέσα, όποτε τι να λεμε τώρα....

H Sony σου φορτώνει την ενσωματωμένη μπαταρία και δεν έχεις καμία ευελιξία. Η MS σου δίνει επιλογές (1) βάζεις μιας χρήσης (2) βάζεις επαναφορτιζόμενες (3) βάζεις battery pack.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αντικειμενικά κάποιος διαλέγει να μην έχει επιλογές με εσωτερική μάλιστα μπαταρία που δεν αλλάζει εύκολα (πρέπει να ανοίξεις το χειριστήριο) ως το βέλτιστο δυνατό ειδικά όταν δεν έχει κανένα επιχείρημα εκτός απο το αστείο "στο 2020 δεν ταιριάζουν οι ΑΑ μπαταρίες".

Δηλαδή στο να μπαίνει κάποιος στον κόπο να φορτίζει και να αλλάζει μπαταρίες είναι καλύτερο ; οκ... Δηλαδή στα ps που η μπαταρία είναι ενσωματώμενη είναι μπελάς? Σορρυ αλλά δεν θα πάρω ΑΑ μπαταρίες οπως είπαν και πιο πάνω είμαστε στο 2020...μου φαίνεται ότι η ms θέλει να γλυτώσει αυτό το έξοδο και το φορτώνει στον τελικό χρήστη με την μια μορφή η την άλλη.

Στα λεφτά περίπου του battery pack (για 2 χειριστήρια) παίρνεις 2ο χειριστήριο στο ps και το έχεις εναλλάξ. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ.

Σε αυτό δεν διαφωνώ ότι θα έπρεπε να είχε επαναφορτιζόμενη μπαταρία και όχι απλές AA.
Από την άλλη όμως η ευελιξία που σου δίνει όταν μιλάμε για χρόνους αυτονομίας που μπορεί να βγάλει μήνα με καθημερινό παιχνίδι χωρίς φόρτιση είναι ένα σημαντικό προσόν που δίνει το χειριστήριο του Xbox.

Δηλαδή στο να μπαίνει κάποιος στον κόπο να φορτίζει και να αλλάζει μπαταρίες είναι καλύτερο ; οκ... Δηλαδή στα ps που η μπαταρία είναι ενσωματώμενη είναι μπελάς? Σορρυ αλλά δεν θα πάρω ΑΑ μπαταρίες οπως είπαν και πιο πάνω είμαστε στο 2020...μου φαίνεται ότι η ms θέλει να γλυτώσει αυτό το έξοδο και το φορτώνει στον τελικό χρήστη με την μια μορφή η την άλλη.

Στα λεφτά περίπου του battery pack (για 2 χειριστήρια) παίρνεις 2ο χειριστήριο στο ps και το έχεις εναλλάξ. Τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ.
Παιρνεις δεύτερο χειριστήριο PS με ένα 20ρικο;

Παιρνεις δεύτερο χειριστήριο PS με ένα 20ρικο;

Φυσικά και όχι, στα λεφτά περίπου των 2 battery pack παίρνεις το 2ο χειριστηριο (να μην υπολογίσω επαναφορτιζομενες κλπ) τεσπα ο καθενας όπως βολευετε

Φυσικά και όχι, στα λεφτά περίπου των 2 battery pack παίρνεις το 2ο χειριστηριο (να μην υπολογίσω επαναφορτιζομενες κλπ) τεσπα ο καθενας όπως βολευετε
Στο Ps4 μπορεί να έπαιρνες με 45 ..

Τώρα άλλαξαν τα πράγματα..

Ειναι πολύ ποιοτικό και με τρομερή αυτονομία το MS play and charge kit..

Καμία σχέση με την αυτονομία του dualshock controller..