Xbox Series X/S

Η μια κονσολα εχει 12 tflops η αλλη εχει 8-9-10 αναλογα πως το βλεπει κανεις , παντως υπαρχει μια διαφορα τουλαχιστον 20-30%.

Αυτα δεν τα λεω εγω αλλα ειναι ανδιαμφισβητητα γεγονοτα. Επισης επειδη τυχαινει και παρακολουθω και πολλα αρθρα , video , αναλυσεις κτλ εχουν γραφει και λεχθει πολακις απο διαφορους δημοσιογραφους , industry insiders , developers κτλ.

Δεν μπορει λοιπον να λεμε οτι οι δυο κονσολες εχουν τις ιδιες δυνατοτητες σε CPU και GPU γιατι ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.

Βαζοντας λοιπον τα παιχνιδια διπλα διπλα και συγκρινοντας θα υπαρχει ξεκαθαρος νικητης ειτε αυτο θα ειναι σε αναλυση ή framerate. Και αυτο ειναι το series X.

Πρέπει να μπορέσεις να καταλάβεις ότι διαφέρει η θεωρία με την πράξη.
Επίσης παίζουν και άλλα ρόλο, όπως οι ισορροπίες που πιθανότατα θα θέλει να κρατήσει ένα third party studio.

Είπαμε ότι το SX εχει δυνατότερη gpu, μην γράφουμε συνεχώς τα ιδια.

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Το series X διαφημίζεται ως 4K 120fps.

Εάν κάτι μεταξύ του Ps5 4k60 και xbox series x 4k120 είναι πιθανότερο να μη γίνεται αυτό είναι το δεύτερο.
Συγνώμη αλλά ήδη έχουν δείξει demo με 4Κ/120 fps στο series x . Όπως το Dirt 5.

Επίσης το ps5 έχει έξω από το κουτί το 8Κ μάντεψε ποσο πιθανο ειναι αυτό από το hardware του ps5... οποτε η sony δεν θα είχε πρόβλημα να πει ψέματα και για το 4k/60

Αναλυτικά, περί RDNA 2 αρχιτεκτονικής και τα οφέλη στα παιχνίδια

https://news.xbox.com/en-us/2020/10...s-xs-integrates-full-amd-rdna-2-architecture/

Αποκαλύφθηκε από τη Microsoft το Xbox Series X ψυγείο... :flipout:

https://news.xbox.com/en-us/2020/10/28/xbox-and-snoop-dogg-unveil-the-xbox-series-x-fridge/

Τέλος, το Halo Infinite έμεινε χωρίς έναν εκ των βασικών συντελεστών για την ανάπτυξή του...

https://twitter.com/jasonschreier/status/1321494790098354177

Συγκεκριμένα, ο Phil Spencer δήλωσε:

Ο μεγάλος μας στόχος σαν ομάδα, όπως εμείς μετράμε την επιτυχία, είναι πόσοι άνθρωποι παίζουν στο Xbox. Όταν όμως εννοούμε “παίζουν στο Xbox”, δεν εννοούμε την κονσόλα Xbox. Αυτό που εννοούμε είναι κάποιος να κάνει είσοδο και να είναι μέρος του οικοσυστήματος μας, είτε για first-party είτε third-party. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα Android smartphone. Μπορεί να είναι σε ένα Switch. Μπορεί να είναι σε ένα PC. Έτσι το σκεφτόμαστε.
Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι δε την ενδιαφέρουν οι πωλήσεις του Xbox Series X
Υ.Σ Χαίρομαι που το γράψαμε πρώτοι στο Av club.gr ...Αφού μπορέσαμε να φιλτράρουμε τις προθέσεις της εταιρίας Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι δε την ενδιαφέρουν οι πωλήσεις του Xbox Series X

Δηλαδή υποστηρίζεις οτι λέει ψέματα η sony και οι εταιρίες παιχνιδιών που μιλάμε για 4K ανάλυση στο PS5. Και θα παίζει στην ανάλυση του ps4pro δηλαδή παρόλο τις τριπλάσιες επιδόσεις του hardware. Τι διαβάζουμε!!Βασικά αφού σου επιτρέπουν οι διαχειριστές να τρολάρεις έτσι διαρκώς αυτά τα νήματα, και δεν σου εξαφανίζουν αυτά τα ποστ στο δευτερόλεπτο, δικαιούσαι να γράφεις ότι σου κατέβει, συνέχισε.

Μάλλον δεν διαβάζεις ούτε προσέχεις ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που γράφονται και λέγονται. Πχ παραπάνω γράφτηκε το εξής...

"Η υλοποίηση της Capcom φαίνεται να είναι εξαιρετικά απαιτητική ωστόσο, αφού και στο PlayStation 5 για να παίξει κάποιος με ray-tracing πρέπει να συμβιβαστεί είτε με τα 30FPS σε 4K είτε με 1080p ανάλυση (60FPS)."

Όσο για το PS4 Pro νόμιζα ότι όλοι γνώριζαν ότι ποτέ δεν είχε ικανότητες 4k:

PlayStation 4 Pro is not a real 4K console..https://venturebeat.com/2016/09/08/ps4-pro-isnt-4k-that-doesnt-matter/

Τουλάχιστον με το PS5 ίσως δεις 4k/30fps σε κάποια παιχνίδια , μπορεί να δεις και "4k" με 60 fps αλλά το 4k σε εισαγωγικά (upscaled).

Σβηστηκαν καποια posts με σχόλια προς χρήστη.
Απο την αλλη, να αναφέρω οτι πλεον δεν θα υπάρχει η ιδια ανοχή σε posts και σχόλια εντος αυτών που ειναι στα ορια του flame/fake news. Εχουν ηδη παραμείνει και αρκετά που τα εχουν ξεπεράσει.

Παρακαλώ συνεχιστε με μεγάλη προσοχή.

https://www.xbox365.gr/news/ta-xbox...-ypostiriksi-olon-ton-rdna-2-xaraktiristikon/

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο τα XBOX series X και S υποστηρίζουν RDNA 2.

Βέβαια αυτό το έχω γράψει εδώ και μήνες. Σιγά σιγά όλες οι πληροφορίες που έχουν βγει στην δημοσιότητα και αφορούν στην σαφή τεχνολογίκη υπεροχή της Microsoft σε αυτή την γενιά θα φανούν ότι ηταν αξιόπιστες.

Εγώ έπαθα πλάκα με το πόσο νοικοκυρεμένα η MS φρόντισε την συσκευασία των Series σε σχέση με τη Sony..

Το μόνο που με έχει στεναχωρήσει τρόπον τινά, είναι ότι δεν έβγαλαν αυτή τη φορά μία limited edition για εμάς που κάναμε προπαραγγελία..

Όπως με την Scorpio Edition..

Και εγώ θα ήθελα μια ειδική έκδοση η έστω κάποιο δωράκι αλλά δεν πειράζει.

Λογικά σχεδόν ταυτόχρονα θα παραλάβουμε το Series X. Δεν ξέρω αν το έχει προπαραγγείλει και κανένας άλλος στο φόρουμ.

Από τα unboxing ούτε ultimate συνδρομή βλέπω να έχουν μέσα..

Είχε βγει αρχικά φήμη ότι θα είχαν μια 6μηνη αλλά χλωμό το κόβω..

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Και εγώ θα ήθελα μια ειδική έκδοση η έστω κάποιο δωράκι αλλά δεν πειράζει.

Λογικά σχεδόν ταυτόχρονα θα παραλάβουμε το Series X. Δεν ξέρω αν το έχει προπαραγγείλει και κανένας άλλος στο φόρουμ.

To S μια και δεν ειμαι αυτο που λεμε φανατικος gamer και ουτε και εχω και 4Κ tv ακομα...

ASSASSIN'S CREED VALHALLA

Native 4K 60fps στο SERIES X
Upscaled 4K 60 fps στο PS5
165085581e262c3ea85e06899a791997.jpg

Δεν αναφερει κατι τετοιο.
Απαντάει σε σχολιο οτι τους ειπαν οτι στο ps5 ειναι upscaled.

Δεν επιβεβαιωσε και εδωσε κοινη απαντηση και για τις δυο κονσόλες.

Πρέπει να αναμένουμε μετρήσεις απο κάποιο εξειδικευμένο site όπως το Digital Foundry.

Πάντως όλες οι άλλες πληροφορίες που μετέφερα κατά καιρούς έως τώρα βγήκαν αξιόπιστες. Απο το ότι το XBOX series Χ έχει 12 TFLOPS (που είχε διαρρεύσει πριν κάνα χρόνο) , ότι είναι αθόρυβο και συμπεριφέρεται πολύ καλά στην απαγωγή θερμότητας μέχρι το ότι είναι μαζί με το S οι μονές κονσόλες που υποστηρίζουν πλήρως RDNA 2.0.