Xbox Series X/S

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Ένας ιάπωνας τις ανέβασε στο τουίτερ, λέει ότι το footprint του series x έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το footprint του gamecube. Και ήδη άρχισαν να βγαίνουν memes.

Αγαπημένο το Gamecube...η πορτοκαλί γιαπωνέζικη έκδοση είναι από τις ελάχιστες κονσόλες του παρελθόντος που έχω κρατήσει. Αν βγεί πορτοκαλί Series X μπορεί να το πάρω να τα βάλω μαζί :p

Μεγεια σε ολους.

Το δικο μου επειδη μενω σε νησι θα φτασει τελικα αυριο πρωι με την Γενικη.
Δεν έκανες αληθινή ομολογία πίστης στη Microsoft.
Σε πειράζω Γιάννη,με το καλό να το δεχτείς.
Ωστόσο έχω adsl και σέρνεται και το πρωί έχω webex οπότε καλύτερα που δεν έχει έρθει ακόμη το νέο εργαλείο θα ήθελα μέρες για να κατέβουν τα παιχνίδια.

Από εμένα καλός να δεχτείτε την κονσόλα .

Θέλουμε φωτογραφίες αποκλειστικά και μόνο για το avclub.gr
Κάποιοι δε μπορούν άνετα να συγκρίνουν τα ίδια παιχνίδια με το Xbox one S/X.

Υ.Σ Προσωπικά για την ώρα θα μείνω με τοXbox one X για τον απλούστατο λόγο προτεραιότητα για μένα ήταν να αλλάξω το κινητό ,επιτέλους :operator:

Beast Mode!
f66ea593e4d9a231cbfcfeefdfe5a64f.jpg
32fe19bd1dd8d7260df6cb77ca0d5ae3.jpg
043e341d39e32d3b6ad3dc75a5f6ad4e.jpg
bfca182fcdc233f89e67f75a3a5f81ba.jpg
890f72777d27282bfb091c9145af0395.jpg
2c351838541cd530a56c633a274fc382.jpg
2b40a4b3ab5677112ecbe62a80453086.jpg
bf85f0cd1de088baf140cd6e19b46f12.jpg
9fadb781e946d7616fad6f132854929b.jpg
068f51498ae37161bf03c9c49a939b38.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

How To Transfer Your Xbox One Saves And Games To Your Xbox Series X...https://press-start.com.au/news/xbo...-xbox-one-saves-games-onto-xbox-series-x/amp/

Χρήσιμος οδηγός είτε με usb 3.0 ssd/hdd είτε μέσω τοπικού δικτύου.
Εμένα τα πήρε όλα και μόνο που έβαλα το account μου..

Είχε αντίγραφο ασφαλείας

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Πολύ διακριτικός τελικά ο σχεδιασμός. Δένει άριστα σε κάθε σαλόνι και σύνθεση.
Είναι όπως πρέπει το θηρίο..

Εγω αυριο απο amazon Γαλλιας (αγορα χωρις ΦΠΑ)
Και το μπλε gamepad εξτρα

Και εγω χωρίς ΦΠΑ εννοείται..

2ος controller Razer Wolverine Ultimate..καλύτερος κατ'εμέ από Elite 2
1000 συγγνώμη για το off-topic,αλλά δικαιολογείται φορολογικά η αγορά του X-BOX?
Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα η αγορά του.

1000 συγγνώμη για το off-topic,αλλά δικαιολογείται φορολογικά η αγορά του X-BOX?
Ακομη και στην Ελλαδα ο νομος που αφαιρει το ΦΠΑ αφορα laptop, κινητο, tablet και παιχνιδομηχανη!!! Αν μπορεις να δικαιολογησεις την επαγγελματικη της χρηση βεβαια...

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Προφανώς εξαρτάται απο τη χρήση

Αν μπορείς να αποδείξεις ότι το θες για τη δουλειά σου (ένα μικρό lol δεν μπορεί να μη ξεφύγει εδώ), δικαιολογείται.

Ακομη και στην Ελλαδα ο νομος που αφαιρει το ΦΠΑ αφορα laptop, κινητο και παιχνιδομηχανη!!!

Καταρχήν, κανένας νόμος δεν αφαιρεί κανένα ΦΠΑ. Απλά υπόχρεος καταβολής του ΦΠΑ είναι ο αγοραστής. Ο νόμος βγήκε για προστασία των εσόδων του κράτους από εταιρίες που εισέπρατταν το ΦΠΑ από πελάτες και δεν το απέδιδαν ποτε στο κράτος.

Κατά δεύτερον, ο ΦΠΑ δεν έχει καμία σχέση με το αν δικαιολογείται κάτι για εταιρική χρήση. Αν δλδ δεν μπορείς να αποδείξεις ότι χρειάζεσαι το Xbox για τη δουλειά σου, έχεις ή δεν έχεις πληρώσει ΦΠΑ θα κληθείς (μεταξύ άλλων) να το κανεις στο τέλος.

Τέλος, η «απαλλαγή ΦΠΑ» (όπως λέγεται και έχει παρερμηνευτεί) αφορά κινητά, tablet και laptop (και νομίζω όχι παιχνιδομηχανές).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Προφανώς εξαρτάται απο τη χρήση

Αν μπορείς να αποδείξεις ότι το θες για τη δουλειά σου (ένα μικρό lol δεν μπορεί να μη ξεφύγει εδώ), δικαιολογείται.

Καταρχήν, κανένας νόμος δεν αφαιρεί κανένα ΦΠΑ. Απλά υπόχρεος καταβολής του ΦΠΑ είναι ο αγοραστής. Ο νόμος βγήκε για προστασία των εσόδων του κράτους από εταιρίες που εισέπρατταν το ΦΠΑ από πελάτες και δεν το απέδιδαν ποτε στο κράτος.

Κατά δεύτερον, ο ΦΠΑ δεν έχει καμία σχέση με το αν δικαιολογείται κάτι για εταιρική χρήση. Αν δλδ δεν μπορείς να αποδείξεις ότι χρειάζεσαι το Xbox για τη δουλειά σου, έχεις ή δεν έχεις πληρώσει ΦΠΑ θα κληθείς (μεταξύ άλλων) να το κανεις στο τέλος.

Τέλος, η «απαλλαγή ΦΠΑ» (όπως λέγεται και έχει παρερμηνευτεί) αφορά κινητά, tablet και laptop (και νομίζω όχι παιχνιδομηχανές).

Αυτό γνωρίζω κι εγώ.
Αλλά αγοράζοντας με τιμολόγιο κάτι,εννοείται ότι αναγκαστικά θα το βάλεις στα έξοδά σου.
Βάζοντάς το στα έξοδά σου,σε περίπτωση ελέγχου,αν δεν δικαιολογείται η χρήση του από το είδος της επιχείρησής σου,θα αφαιρεθεί και θα πληρώσεις πρόστιμο.
Ή όχι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Αυτό γνωρίζω κι εγώ.
Αλλά αγοράζοντας με τιμολόγιο κάτι,εννοείται ότι αναγκαστικά θα το βάλεις στα έξοδά σου.
Βάζοντάς το στα έξοδά σου,σε περίπτωση ελέγχου,αν δεν δικαιολογείται η χρήση του από το είδος της επιχείρησής σου,θα αφαιρεθεί και θα πληρώσεις πρόστιμο.
Ή όχι;

Έτσι είναι (θα αφαιρεθεί από τα έξοδα, θα κληθείς να πληρώσεις τον ΦΠΑ που έχεις εκπέσει (ή αυτόν που δεν πλήρωσες καθόλου (περίπτωση «απαλλαγής» (κινητά, tablet, laptops)) και θα πληρώσεις και πρόστιμο.

Αν βέβαια έχεις καλό λογιστή θα προλάβει όλα τα παραπάνω και θα το «αφαιρέσει» μόνος του από την αρχή (ακόμα και αφού έχει κοπεί το τιμολόγιο) για να μη ρισκάρεις (και επειδή έτσι υποχρεούται) / μιλάμε φυσικά πάντα για την περίπτωση που δεν δικαιολογείται το έξοδο.

Αλλά ας σταματήσουμε το ΟΤ (απλά το ανεφερα για να προσέχουν όσοι πιθανώς δεν γνωρίζουν)

Το έχεις συνδέσει απευθείας στην TV (και όχι μέσω AVR) ;
Ναι κατευθείαν..

Η jbl 9.1 είναι πάνω στο eArc