Xbox Series X/S

Πιο αναλυτικά, το πόνημα της Psyonix, εκτός από τους γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης και την βελτιωμένη split-screen σε σχέση με πριν απόδοση, θα υποστηρίζει 4K/60fps στο Xbox Series X, 1080p/60fps στο Xbox Series S και 4K/60fps (checkerboard) στο PS5. Το στούντιο αναφέρει, επίσης, ότι η έκδοση του Series X θα έχει επιπλέον τη δυνατότητα να παίξει σε ανάλυση 2688x1512 στα 120fps, ενώ το Series S η ανάλυση που θα μπορεί να "τρέξει" θα είναι 1344x756 επίσης στα 120fps. Όσο αφορά την PS5 έκδοση δε θα υποστηρίζει τα 120fps στο launch.

Το Rocket League στο PS5 θα υστερεί σε απόδοση framerate έναντι των Xbox Series X|S...https://unboxholics.com/news/gaming...vathmizetai-dorean-gia-ps5-kai-xbox-series-xs

Ένα ενδιαφέρον βίντεο έκανε την εμφάνιση του πριν λίγη ώρα στο Twitter, όπου βλέπουμε ένα Xbox Series X να βγάζει καπνούς
σα να πιάνει φωτιά. Το Tweet ανέβηκε από τον @Arek_Adamowicz, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν απλά στο αρχικό μενού για ένα
με δύο λεπτά, ενώ άρχισε να βγαίνει καπνός από την κονσόλα.​

Το επίμαχο βίντεο βέβαια έχει ήδη 2.1 εκατομμύρια Quote Tweets, οπότε έχει γίνει ήδη viral. Όμως, αρκετοί είναι εκείνοι που δεν
πιστεύουν στην εγκυρότητα του βίντεο, με τον Adamowicz να επιμένει πως είναι πραγματικό. Ένας από αυτούς που δεν πιστεύουν
στην εγκυρότητα του είναι ο λογαριασμός @XboxStudio, ο οποίος μας δείχνει πως μπορεί ο καθένας εύκολα να αναπαράγει το εν
λόγω “πρόβλημα” του Xbox Series X, χωρίς να χρειαστεί να βάλει φωτιά στην κονσόλα του.

Όπως βλέπουμε, ο @XboxStudio εξηγεί πως μπορεί κάποιος με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο να κάνει το Xbox Series X να φαίνεται
πως βγάζει καπνούς. Ο τρόπος είναι να φυσήξει κάποιος τον καπνό στο πίσω μέρος της κονσόλας, όπου και από εκεί μαζεύει
τον αέρα για εξαερισμό και στη συνέχεια ο καπνός θα βγει από το πάνω μέρος, από το fan.

Το περίεργο στο αρχικό βίντεο είναι πως ο καπνός μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα εξαφανίζεται εντελώς, κάνοντας τη θεωρία
του @XboxStudio ακόμα πιο βάσιμη. Επιπλέον, ο δημιουργός φαίνεται ύποπτα ήρεμος ενώ η κονσόλα του, που εξακολουθεί
να είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα και στην τηλεόραση, βγάζει τόσο υπερβολικό καπνό.

[via] . [via]

Ξέρω ποιος το έκανε από εδώ μέσα..

1cf793888bf9131a8be65c42e0888e18.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Κλάμα που πούλησε;

Ειρωνικα το λεω. Εδωσαν 500 στην MS για να αποδειξουν οτι η κονσολα δεν τους αρεσει. Ευχομαι να ειναι πολλα τετοια τζιμανια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Ειρωνικα το λεω. Εδωσαν 500 στην MS για να αποδειξουν οτι η κονσολα δεν τους αρεσει. Ευχομαι να ειναι πολλα τετοια τζιμανια.
Τραγικοί απλά..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Θεωρείς τυχαίο που μπήκαν οι κονσόλες στην συγκεκριμένη παράγραφο;

???
Οι κονσόλες,τα κινητά,τα laptops και τα tablets ομαδοποιήθηκαν και δημιούργησαν την ομάδα απόδοσης του ΦΠΑ από τους αγοραστές γιατί ήταν τα αγαθά εκείνα που κατά κύριο λόγο "δούλευαν" οι απατεώνες έμποροι χωρίς να αποδώσουν τον ΦΠΑ.
Το ότι είναι λοιπόν σε αυτή την ομάδα και μπορείς να τα αγοράσεις με τιμολόγιο και να αποδώσεις εσύ τον ΦΠΑ,δεν σημαίνει ότι είναι και αποδεκτά αγαθά για την λειτουργία της επιχείρησης από την εφορία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

???
Οι κονσόλες,τα κινητά,τα laptops και τα tablets ομαδοποιήθηκαν και δημιούργησαν την ομάδα απόδοσης του ΦΠΑ από τους αγοραστές γιατί ήταν τα αγαθά εκείνα που κατά κύριο λόγο "δούλευαν" οι απατεώνες έμποροι χωρίς να αποδώσουν τον ΦΠΑ.
Το ότι είναι λοιπόν σε αυτή την ομάδα και μπορείς να τα αγοράσεις με τιμολόγιο και να αποδώσεις εσύ τον ΦΠΑ,δεν σημαίνει ότι είναι και αποδεκτά αγαθά για την λειτουργία της επιχείρησης από την εφορία.
Γνωρίζω πάνω από 20 περιπτώσεις αγοράς κονσόλας με αποφορολόγηση τα τελευταία 3 χρόνια από οικεία μου προσωπα δίχως να έχουν πρόβλημα..

5-6 περιπτώσεις μάλιστα έχουν περάσει και από έλεγχο..

Για να μη παρεξηγηθώ καλό είναι να επικοινωνήσετε με τον λογιστή σας όποιος ενδιαφέρεται..

Σίγουρα ένας από τους λόγους που θεσπίστηκε αυτός ο νόμος αποτελεί ότι κάποια σκρουτζομάγαζα που εισέπραταν ΦΠΑ, δεν τον απέδιδαν στο κράτος..

Υπάρχει σοβαρά άτομο που πίστεψε το βίντεο με τον καπνό ? ( που δεν γίνεται να το κάνεις πιο ψεύτικο, ανάθεμα αν το βούρλο που ήθελε και έγινε και viral έχει δει ποτέ να καίγεται παρόμοιος ηλεκτρονικός εξοπλισμός :D )

Υπάρχει σοβαρά άτομο που πίστεψε το βίντεο με τον καπνό ? ( που δεν γίνεται να το κάνεις πιο ψεύτικο, ανάθεμα αν το βούρλο που ήθελε και έγινε και viral έχει δει ποτέ να καίγεται παρόμοιος ηλεκτρονικός εξοπλισμός :D )
Βασίλη θεωρείς ότι το gamma issue στο VRR μπορεί να διορθωθεί με καλιμπράρισμα ;

Να διορθωθεί σωστά όχι.
Να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση ναι.

Βεβαίως το ζουμί είναι να γίνει το calibration με πηγή την κονσόλα και όχι pattern generator γιατί δεν είμαστε και τόσο σίγουροι για το πόσο καθαρή ή μάλλον... βρώμικη είναι η έξοδος των PS5/Xbox.

Έχει ζουμί το πράγμα ακόμα.... και περιμένουμε λύση και με τους ενισχυτές ( άλλο φιάσκο και αυτό! )

Το Series X δεν υποστηρίζει 3D στο UHD BLU-RAY player..

Τα One X και S υποστήριζαν κανονικά..

Κάποιους θα τους κακοφάνηκε και η απουσία οπτικής από τις νέες κονσόλες..

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Το Series X δεν υποστηρίζει 3D στο UHD BLU-RAY player..

Τα One X και S υποστήριζαν κανονικά..

Κάποιους θα τους κακοφάνηκε και η απουσία οπτικής από τις νέες κονσόλες..

Ασχημο αυτο. Πολυ ασχημο... Με βαζει σε σκεψεις αυτο για την αγορα του καθως θα αντικαθιστουσε και ενα 3D Blu Ray για χωρο...

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Ασχημο αυτο. Πολυ ασχημο... Με βαζει σε σκεψεις αυτο για την αγορα του καθως θα αντικαθιστουσε και ενα 3D Blu Ray για χωρο...

Ειλικρινά τώρα πόσες ταινίες Blu Ray 3D έχεις και πόσες φορές θέλεις να τις δεις? Αδιάφορο χαρακτηριστικό εντελώς και πραγματικά πόσοι έχουν γενικά δισκάκια (ταινίες) ακόμα, και κυρίως πόσοι έχουν UHD BLU-RAY ταινίες???, έχω ένα σκασμό γνωστούς με κονσόλες και πέρα από εμένα κανείς άλλος δεν έχει πιάσει καν στα χέρια του UHD Blu-Ray ταινία. Οτι παίζει η κονσόλα Dvd Και Blu Ray αρκεί, το 3D ειδικά είναι πεθαμένο, τα πιο πεταμένα λεφτά που είχα δώσει για να πάρω 3 ζευγάρια γυαλιά για τον Βιντεοπροβολέα.