songless_bird
AVClub Fanatic
Επισης για καποιο λογο το χειριστηριο ενω συνδεεται με το Ipad δεν λειτουργει σε κανενα παιχνιδι που λεει οτι υποστηριζει gamepad . Σε samsung και pc ολα καλα στα παιχνιδια.
Πως βλέπεις το ακριβές Latency;Καλημέρα και χρόνια πολλά.Εκανα αντίστοιχη ερώτηση στο νήμα του xbox one αλλά δεν έχω πάρει απάντηση και ως υποψήφιος αγοραστής του series x θα ήθελα τα φώτα σας.Τι latency έχετε στα onile παιχνίδια;Με ενδιαφέρει το warzone και το multiplayer του modern warfare που όπως εξηγώ στο άλλο νήμα είναι υψηλό, πιθανόν λόγω των σέρβερ του xbox live.Μπορειτε να μου πείτε όσοι παίζετε αυτά τα παιχνίδια πόσα ms έχετε latency;
Καλημέρα και χρόνια πολλά.Εκανα αντίστοιχη ερώτηση στο νήμα του xbox one αλλά δεν έχω πάρει απάντηση και ως υποψήφιος αγοραστής του series x θα ήθελα τα φώτα σας.Τι latency έχετε στα onile παιχνίδια;Με ενδιαφέρει το warzone και το multiplayer του modern warfare που όπως εξηγώ στο άλλο νήμα είναι υψηλό, πιθανόν λόγω των σέρβερ του xbox live.Μπορειτε να μου πείτε όσοι παίζετε αυτά τα παιχνίδια πόσα ms έχετε latency;
Φίλε yperion με όλο το σεβασμό στις γνώσεις σου και την εμπειρία σου στο φόρουμ επιτρεψε μου να διαφωνησω.Προφανώς αν πέσουν οι σέρβερ της activision δεν θα έχεις κάπου να συνδεθείς και ας δουλεύει το live.Πολλες φορες όμως συμβαίνει και το ανάποδο.Να μην συνδέεσαι για κάποιο λόγο στο live και έτσι να μην μπορείς να παίξεις ονλαιν κανένα παιχνίδι.Οσο για τη διαφορά μεταξυ vdsl και adsl την τόνισα μεν αλλά από την άλλη δεν εξηγεί ότι στην ίδια σύνδεση η μια κονσόλα έχει τόση διαφορά από την άλλη.Οπως έγραψα παραπάνω ειδικά στο warzone η διαφορά είναι τεράστια.Σταθερα 20ms πιο γρήγορο το ps4, αριθμός που θεωρώ ότι δεν ειναι τυχαίος η στο όριο του τσατιστικοθ λάθους.Όπως έγραψα και παραπάνω όχι δεν παίζει κανένα ρόλο το XBOX live. Αν πέσουν οι servers της Activision (έχει συμβεί πολλές φορές) δεν μπορείς να συνδεθείς στο Warzone καθόλου παρότι το xbox live λειτουργεί.
Επίσης αν ο φίλος σου έχει vdsl και εσύ adsl αυτός θα έχει καλυτερο ping. Ή αν έχει OTE και εσύ Vodafone ή Wind. Είναι απόλυτα λογικό.
Το αντίθετο έχω ακούσει για τους servers να σου πω την αλήθεια..Φίλε yperion με όλο το σεβασμό στις γνώσεις σου και την εμπειρία σου στο φόρουμ επιτρεψε μου να διαφωνησω.Προφανώς αν πέσουν οι σέρβερ της activision δεν θα έχεις κάπου να συνδεθείς και ας δουλεύει το live.Πολλες φορες όμως συμβαίνει και το ανάποδο.Να μην συνδέεσαι για κάποιο λόγο στο live και έτσι να μην μπορείς να παίξεις ονλαιν κανένα παιχνίδι.Οσο για τη διαφορά μεταξυ vdsl και adsl την τόνισα μεν αλλά από την άλλη δεν εξηγεί ότι στην ίδια σύνδεση η μια κονσόλα έχει τόση διαφορά από την άλλη.Οπως έγραψα παραπάνω ειδικά στο warzone η διαφορά είναι τεράστια.Σταθερα 20ms πιο γρήγορο το ps4, αριθμός που θεωρώ ότι δεν ειναι τυχαίος η στο όριο του τσατιστικοθ λάθους.
Το αντίθετο έχω ακούσει για τους servers να σου πω την αλήθεια..
Ότι της MS είναι αρκετά ανώτεροι σε σχέση με εκείνους της Sony..
Εγώ με Series X και σε Cross-platform με PC και 100αρα γραμμή με LG OLED GX, δεν έχω παρατηρήσει μεγάλο input lag..
Παίζω 120FPS βέβαια..
Μιλάω για multi-player COD COLD WAR..
Τα μέτρησες στην ίδια σύνδεση;Πιθανόν να φταίει η απόσταση από τον σέρβερ και όχι η "ποιότητα"του.Για να τα λέμε όλα πάντως, πέραν του latency στη μέτρηση του xbox μας έδωσε 51 mbs down και 5.2 up την ώρα που στη μέτρηση του ps4 έδωσε 43 d με 4 u.
Απαντάω στο δικό μου μήνυμα καθώς βρήκα ότι το BT δεν περνάει ηχο με κανενα αξεσουάρ. Ο μόνος τρόπος να έχεις ασύρματο ηχο απο το jack ειναι να συνδέσεις τον controller στο pc με τον ανταπτορα της ms και οχι με BT . Προφανώς στις κονσόλες η σύνδεση γίνεται με τέτοιο τρόπο και οχι με BT για αυτό δεν υπαρχει θεμα.Ναι , το πηρα για χρηση σε pc και κινητο . Με BT δεν περναει ηχο το jack πουθενα. Αν το συνδεσω με usb καλωδιο στο Pc τοτε λειτουργουν τα παντα. Οποτε δεν μπορω να καταλαβω αν η λειτουργια αυτη ειναι μονο για xbox και οχι για συνδεση με αλλες συσκευες.
Επανέρχομαι για τα θέματα με τα ακουστικά και το elite v2..Απαντάω στο δικό μου μήνυμα καθώς βρήκα ότι το BT δεν περνάει ηχο με κανενα αξεσουάρ. Ο μόνος τρόπος να έχεις ασύρματο ηχο απο το jack ειναι να συνδέσεις τον controller στο pc με τον ανταπτορα της ms και οχι με BT . Προφανώς στις κονσόλες η σύνδεση γίνεται με τέτοιο τρόπο και οχι με BT για αυτό δεν υπαρχει θεμα.
"When your controller is connected via Bluetooth, audio devices are not supported. To use a headset, connect your controller directly to your PC by using a USB cable or the Xbox Wireless Adapter for Windows 10, or connect your audio device directly to your PC."
Μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού..Μόνο που δεν είναι μόνο ο controller. Πρέπει να το υποστηρίζουν και τα παιχνίδια. ΠΟΣΑ παιχνίδια στο PS5 υποστηρίζουν πλήρως τις νέες λειτουργίες του νέου controller ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.