Xbox Series X/S

Επισης για καποιο λογο το χειριστηριο ενω συνδεεται με το Ipad δεν λειτουργει σε κανενα παιχνιδι που λεει οτι υποστηριζει gamepad . Σε samsung και pc ολα καλα στα παιχνιδια.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.Εκανα αντίστοιχη ερώτηση στο νήμα του xbox one αλλά δεν έχω πάρει απάντηση και ως υποψήφιος αγοραστής του series x θα ήθελα τα φώτα σας.Τι latency έχετε στα onile παιχνίδια;Με ενδιαφέρει το warzone και το multiplayer του modern warfare που όπως εξηγώ στο άλλο νήμα είναι υψηλό, πιθανόν λόγω των σέρβερ του xbox live.Μπορειτε να μου πείτε όσοι παίζετε αυτά τα παιχνίδια πόσα ms έχετε latency;

Καλημέρα και χρόνια πολλά.Εκανα αντίστοιχη ερώτηση στο νήμα του xbox one αλλά δεν έχω πάρει απάντηση και ως υποψήφιος αγοραστής του series x θα ήθελα τα φώτα σας.Τι latency έχετε στα onile παιχνίδια;Με ενδιαφέρει το warzone και το multiplayer του modern warfare που όπως εξηγώ στο άλλο νήμα είναι υψηλό, πιθανόν λόγω των σέρβερ του xbox live.Μπορειτε να μου πείτε όσοι παίζετε αυτά τα παιχνίδια πόσα ms έχετε latency;
Πως βλέπεις το ακριβές Latency;

Την ώρα που παίζεις πατάς options πηγαίνεις στο tab account και κάτω δεξιά σου δείχνει live το latency.

Δεν έχει καμία σχέση με τους servers της Microsoft για το XBOX. Στα online παιχνίδια συνδέεσαι στους Servers του κατασκευαστή πχ. για το Fortnite της Epic Games και για το Warzone της Activision.

Πάντως αν θέλεις ενδεικτικά κάποια νούμερα στο Fortnite που παίζει ο γιός μου βλέπω συνήθως 50-60 ms ping. Στο Warzone δεν έχει τόσο καλή σύνδεση και συνήθως είναι μέχρι 80-100 ms.

Ένα πάντως απο τα βασικά που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέεσαι με καλώδιο και όχι wifi. Απο εκεί και πέρα έχει να κάνει και με την περιοχή σου και τον πάροχο internet που χρησιμοποιείς αλλά και τους servers του παιχνιδιού.

Μα για να παιξεις σε αυτά τα παιχνίδια δεν περνάς πρώτα από το Microsoft Live πριν μπεις στους servers του εκάστοτε κατασκευαστή;Επίσης πριν λίγο έκανα δοκιμή σε έναν φίλο που έχει vdsl και ps4.Στο multiplayer το Χbox ,μου είχε 60 με 70 ping την ώρα που το ps4 του είχε 55 με 65 ενώ μεγαλύτερη διαφορά είχαμε στο warzone που στο xbox είχε 75 με 85 και στο ps4 ήταν κολλημένο στα ίδια με το multiplayer 55 με 65 δηλαδή.Σιγουρα παίζει ρόλο και η σύνδεση τελικά αφού στη δική μου αν και fast path (11 d 1 up adsl) στο warzone παίζω 80 με 100ms αλλά όπως αποδείχθηκε το ps 4 στην ίδια σύνδεση έχει σαφώς μικρότερη latency απο to xbox.Μαλλον επειδή η vodadone δεν θα μου βάλει ποτέ vdsl και ας είναι η καμπίνα πιο κοντά σε μένα από το σπίτι του φίλου μου ( μένει δύο πολυκατοικίες πιο δίπλα από μένα) με βλέπω να καταλήγω σε ps5 τελικά για να κερδίσω λίγα milisecond.

Όπως έγραψα και παραπάνω όχι δεν παίζει κανένα ρόλο το XBOX live. Αν πέσουν οι servers της Activision (έχει συμβεί πολλές φορές) δεν μπορείς να συνδεθείς στο Warzone καθόλου παρότι το xbox live λειτουργεί.

Επίσης αν ο φίλος σου έχει vdsl και εσύ adsl αυτός θα έχει καλυτερο ping. Ή αν έχει OTE και εσύ Vodafone ή Wind. Είναι απόλυτα λογικό.

Όπως έγραψα και παραπάνω όχι δεν παίζει κανένα ρόλο το XBOX live. Αν πέσουν οι servers της Activision (έχει συμβεί πολλές φορές) δεν μπορείς να συνδεθείς στο Warzone καθόλου παρότι το xbox live λειτουργεί.

Επίσης αν ο φίλος σου έχει vdsl και εσύ adsl αυτός θα έχει καλυτερο ping. Ή αν έχει OTE και εσύ Vodafone ή Wind. Είναι απόλυτα λογικό.
Φίλε yperion με όλο το σεβασμό στις γνώσεις σου και την εμπειρία σου στο φόρουμ επιτρεψε μου να διαφωνησω.Προφανώς αν πέσουν οι σέρβερ της activision δεν θα έχεις κάπου να συνδεθείς και ας δουλεύει το live.Πολλες φορες όμως συμβαίνει και το ανάποδο.Να μην συνδέεσαι για κάποιο λόγο στο live και έτσι να μην μπορείς να παίξεις ονλαιν κανένα παιχνίδι.Οσο για τη διαφορά μεταξυ vdsl και adsl την τόνισα μεν αλλά από την άλλη δεν εξηγεί ότι στην ίδια σύνδεση η μια κονσόλα έχει τόση διαφορά από την άλλη.Οπως έγραψα παραπάνω ειδικά στο warzone η διαφορά είναι τεράστια.Σταθερα 20ms πιο γρήγορο το ps4, αριθμός που θεωρώ ότι δεν ειναι τυχαίος η στο όριο του τσατιστικοθ λάθους.

Φίλε yperion με όλο το σεβασμό στις γνώσεις σου και την εμπειρία σου στο φόρουμ επιτρεψε μου να διαφωνησω.Προφανώς αν πέσουν οι σέρβερ της activision δεν θα έχεις κάπου να συνδεθείς και ας δουλεύει το live.Πολλες φορες όμως συμβαίνει και το ανάποδο.Να μην συνδέεσαι για κάποιο λόγο στο live και έτσι να μην μπορείς να παίξεις ονλαιν κανένα παιχνίδι.Οσο για τη διαφορά μεταξυ vdsl και adsl την τόνισα μεν αλλά από την άλλη δεν εξηγεί ότι στην ίδια σύνδεση η μια κονσόλα έχει τόση διαφορά από την άλλη.Οπως έγραψα παραπάνω ειδικά στο warzone η διαφορά είναι τεράστια.Σταθερα 20ms πιο γρήγορο το ps4, αριθμός που θεωρώ ότι δεν ειναι τυχαίος η στο όριο του τσατιστικοθ λάθους.
Το αντίθετο έχω ακούσει για τους servers να σου πω την αλήθεια..

Ότι της MS είναι αρκετά ανώτεροι σε σχέση με εκείνους της Sony..

Εγώ με Series X και σε Cross-platform με PC και 100αρα γραμμή με LG OLED GX, δεν έχω παρατηρήσει μεγάλο input lag..

Παίζω 120FPS βέβαια..

Μιλάω για multi-player COD COLD WAR..

Διαφοροποιήσεις πάντοτε θα υπάρχουν ανάμεσα από ένα Xbox one s vs Xbox one X.
Διαφοροποιήσεις θα υπάρχουν ανάμεσα από ένα Xbox series S με ένα Xbox series X.
Διαφοροποιήσεις θα υπάρχουν από ένα iPhone 6 με ένα iPhone 12 .
Και πάει λέγοντας ...
Πέρα από την ταχύτητα του δικτύου ,εκάστοτε server κτλ κάποια πράγματα είναι ΚΑΙ θέμα για το πως διαχειρίζεται την ταχύτητα και η συσκευή μας .

Το αντίθετο έχω ακούσει για τους servers να σου πω την αλήθεια..

Ότι της MS είναι αρκετά ανώτεροι σε σχέση με εκείνους της Sony..

Εγώ με Series X και σε Cross-platform με PC και 100αρα γραμμή με LG OLED GX, δεν έχω παρατηρήσει μεγάλο input lag..

Παίζω 120FPS βέβαια..

Μιλάω για multi-player COD COLD WAR..

Πιθανόν να φταίει η απόσταση από τον σέρβερ και όχι η "ποιότητα"του.Για να τα λέμε όλα πάντως, πέραν του latency στη μέτρηση του xbox μας έδωσε 51 mbs down και 5.2 up την ώρα που στη μέτρηση του ps4 έδωσε 43 d με 4 u.

Πιθανόν να φταίει η απόσταση από τον σέρβερ και όχι η "ποιότητα"του.Για να τα λέμε όλα πάντως, πέραν του latency στη μέτρηση του xbox μας έδωσε 51 mbs down και 5.2 up την ώρα που στη μέτρηση του ps4 έδωσε 43 d με 4 u.
Τα μέτρησες στην ίδια σύνδεση;

Φυσικά καλό οι δοκιμές μας ...να γίνονται στο ίδιο οικιακό δίκτυο ανεξάρτητα για το που βρίσκονται οι server.
Αλλά έτσι για την ιστορία για τα κατεβάσματα στα παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο στο Xbox one X αυτό εξαρτάται ακόμη για τα πόσα GB είναι ένα παιχνίδι .
Έχω δει ταχύτητες επαναλαμβάνω σε πραγματικό χρόνο που ξεκινάνε από 180 mbs και φτάνουν μέχρι τα 240 mbs σε 200 γραμμή .

Ναι ρε παιδιά προφανώς μιλάω για την ίδια σύνδεση.Αυτο είναι και το νόημα.Οπως είπα και παραπάνω πήρα το xbox παραμασχαλα και πήγα στο φίλο μου που έχει 50αρα vdsl.Κουμπωσα στο ethernet το xbox κοίταξα όσες μετρήσεις σας είπα και μετά έβγαλα το Xbox και ξαναεβαλα το ps4.Παντως πιο πολύ νόημα θα βγάλουμε αν όσοι παίζουν τουλάχιστον αυτά τα παιχνίδια μας πουν τόσο στο xbox one kai series x όσο και στο ps4 ps5 πόσα milisecond τους λέει μέσα στο παιχνίδι.Φιλε lobo κάνε έναν κοπο και δες το latency με τον τρόπο που ανέφερα πιο πάνω.

Ναι , το πηρα για χρηση σε pc και κινητο . Με BT δεν περναει ηχο το jack πουθενα. Αν το συνδεσω με usb καλωδιο στο Pc τοτε λειτουργουν τα παντα. Οποτε δεν μπορω να καταλαβω αν η λειτουργια αυτη ειναι μονο για xbox και οχι για συνδεση με αλλες συσκευες.
Απαντάω στο δικό μου μήνυμα καθώς βρήκα ότι το BT δεν περνάει ηχο με κανενα αξεσουάρ. Ο μόνος τρόπος να έχεις ασύρματο ηχο απο το jack ειναι να συνδέσεις τον controller στο pc με τον ανταπτορα της ms και οχι με BT . Προφανώς στις κονσόλες η σύνδεση γίνεται με τέτοιο τρόπο και οχι με BT για αυτό δεν υπαρχει θεμα.

"When your controller is connected via Bluetooth, audio devices are not supported. To use a headset, connect your controller directly to your PC by using a USB cable or the Xbox Wireless Adapter for Windows 10, or connect your audio device directly to your PC."

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Απαντάω στο δικό μου μήνυμα καθώς βρήκα ότι το BT δεν περνάει ηχο με κανενα αξεσουάρ. Ο μόνος τρόπος να έχεις ασύρματο ηχο απο το jack ειναι να συνδέσεις τον controller στο pc με τον ανταπτορα της ms και οχι με BT . Προφανώς στις κονσόλες η σύνδεση γίνεται με τέτοιο τρόπο και οχι με BT για αυτό δεν υπαρχει θεμα.

"When your controller is connected via Bluetooth, audio devices are not supported. To use a headset, connect your controller directly to your PC by using a USB cable or the Xbox Wireless Adapter for Windows 10, or connect your audio device directly to your PC."
Επανέρχομαι για τα θέματα με τα ακουστικά και το elite v2..

Το soundbar (jbl 9.1) προφανώς κάνει παρεμβολές και δημιουργεί προβλήματα με τις αποσυνδέσεις και τις διακοπές ήχου..

Όταν είναι ανενεργή όλα καλά..

https://www.youtube.com/watch?v=5-dXDPehoEI

Το video απαντάει στο ερώτημα ποια είναι η συνολικά καλύτερη κονσόλα μεταξύ XBOX one X και Series S.

https://www.youtube.com/watch?v=Kg8bgOtRg50

Και σε αυτό το video βλέπουμε την διαφορά που κάνει η ανώτερη GPU και CPU του XBOX series X σε σχέση με το PS5 όσο αφορά το Fortnite.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.

Η Microsoft ρωτά κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5

Μέσω μίας νέας έρευνας η Microsoft ρωτά άμεσα κατόχους Xbox Series X αν θέλουν χειριστήριο τύπου PlayStation 5.
Το ερωτηματολόγιο της εταιρείας ξεκινά με το πως νιώθουν οι κάτοχοι για τη νέα κονσόλα, αν τους αρέσει η ποιότητα,
αν είναι επιθυμητή και αν όντως δίνει την αίσθηση next-gen.​

Το άκρως ενδιαφέρον σημείο της έρευνας όμως είναι το οι ερωτήσεις σχετικά με το χειριστήριο του Xbox Series X.
Οι πρώτες ερωτήσεις αφορούν το πλήκτρο κοινοποίησης, ενώ υπάρχει και ερώτηση για το αν ο χρήστης έχει εμπειρία
με τη χρήση χειριστηρίου κονσόλας. Επιπλέον, ρωτά ευθέως τους χρήστες αν γνωρίζουν για τις νέες λειτουργίες του
χειριστηρίου DualSense του PlayStation 5 και αν εύχονται τις είχαν και αυτοί.

Το περίεργο είναι το πόσο ευθέως ρωτάει η Microsoft τους χρήστες, αν και η εταιρεία ήδη γνωρίζει πως οι περισσότεροι
κριτικοί επαινούν το νέο DualSense. Από την άλλη, ίσως αυτό μας δίνει μία ματιά στο μέλλον του Xbox Series X, με
κάποια νέα έκδοση του χειριστηρίου που θα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως adaptive triggers και haptic feedback.

Το μέλλον φαίνεται ενδιαφέρον.

f8LefdR37mfuFdQgMZsrnf-970-80.jpg

3r5giifNDUpkaSSuv8MgYX-970-80.jpg

[via] . [via]

Μόνο που δεν είναι μόνο ο controller. Πρέπει να το υποστηρίζουν και τα παιχνίδια. ΠΟΣΑ παιχνίδια στο PS5 υποστηρίζουν πλήρως τις νέες λειτουργίες του νέου controller ;

Μόνο που δεν είναι μόνο ο controller. Πρέπει να το υποστηρίζουν και τα παιχνίδια. ΠΟΣΑ παιχνίδια στο PS5 υποστηρίζουν πλήρως τις νέες λειτουργίες του νέου controller ;
Μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού..