Xbox Series X/S

Λεωνίδα εχεις το Shield Pro;

Μιλάς για αναπαραγωγή από σκληρό δίσκο στο kodi και σου κάνει καλύτερο upscale το xbox;

Τι να πω, θα δοκιμάσω πάλι και αν ισχύουν όλα αυτά θα γλυτώσω από έξοδα.

Μελανό σημείο η αδυναμία streaming 4k αρχείων μέσω kodi στις νέες κονσόλες.

Το απλό του 2019 και πριν το pro του 2015. Ότι έχω δοκιμάσει είναι μέσω δικτύου από το nas

Στο one x είχα δοκιμάσει από usb σε διάφορους player και δεν έκανε σωστή αναπαραγωγή 4k αρχείων.

Έχω δει Shield Pro που έπαιζε απροβλημάτιστα τα πάντα και σε πολύ καλή ποιότητα.

Στο Series X μου δεν μπορώ να κάνω streaming 4k αρχεία μέσω kodi. Έχει γίνει χαμός στο Reddit γι'αυτό το θέμα.

Τα One δεν είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Είχε παλαιότερα ο άνθρωπος one x και δεν τον κάλυψε, τι άλλαξε στις νέες κονσόλες;

Μάλλον τίποτα.

Θα δοκιμάσω εγώ Γιάννη το μεσημέρι να κουμπώσω σκληρό δίσκο στο δικό μου series X και θα επανέλθω.

Ο Μάκης δεν έχει νέα κονσόλα.
Ευχαριστώ....

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Τα HEVC 4K με HDR αρχεία από την θύρα usb τα παίζει απροβλημάτιστα η εφαρμογή της Microsoft και μάλιστα με εικόνα αναφοράς δεν έχει όμως δυνατότυτες σαν player.
Έχετε δει πολλά media player να ενεργοποιούν τα media dada -master 4K σε μια oled της Sony; Παρεπιπτόντως το κάνουν μόνο τα blu ray player που μπορούν και παίζουν αυτά τα αρχεία
.
Υπάρχει καλύτερη μετατροπή που κάνει απο HDR σε SDR το Xbox one X ,ειδικότερα από το kodi.

Απλά για μένα από θέμα εικόνας δεν προτιμώ το shield...Από θέμα εικόνας ειδικότερα από Android μόνο οι τηλεοράσεις της Sony.
Ένας από τους λόγους που δεν έχω το Xbox series X είναι ότι πολλά θα πάνε πίσω λόγο της πανδημίας και ειδικότερα με τις αναβαθμίσεις των player.Αλλά έτσι για την ιστορία το kodi ξεκίνησε την διαδρομή του από το Xbox 360.

Μάκη μπορείς να μου πεις ποια εφαρμογή της MS λες;

Έχω ξενερώσει απίστευτα με το bug στο kodi.

Έχω πληρώσει manalab για premium πρόσβαση σε 4k hdr ταινίες και δεν μπορώ να τις αναπαράγω.

Άντε να δούμε πότε θα το διορθώσουν.

Αν βάλω σκληρό δίσκο usb ssd στο series S, τι μπορώ ν αποθηκεύσω εκεί?

Παιχνίδια του one (S,X) που παίζουν με backwards compatibility.

Τα next gen games μόνο στον ενσωματωμένο SSD ή σε θύρα επέκτασης Seagate official SSD που κοστίζει 200+ .

Παιχνίδια του one (S,X) που παίζουν με backwards compatibility.

Τα next gen games μόνο στον ενσωματωμένο SSD ή σε θύρα επέκτασης Seagate official που κοστίζει 200+ .
Movies &TV να δοκιμάσεις από σκληρό δίσκο ...μπας και παίζει τα αρχεία αυτά στο Xbox series X που το έχεις .

Ισχύει ακόμα αυτό για το game pass?

Μπορείς να πάρεις δηλαδή μια συνδρομη game pass ενος χρόνου και να τη μετατρέψεις σε gold/ultimate με το γνωστό τρόπο?

Ισχύει ακόμα αυτό για το game pass?

Μπορείς να πάρεις δηλαδή μια συνδρομη game pass ε ος χρόνου και να τη μετατρέψεις σε gold/ultimate με το γνωστό τρόπο?

Gold αγοράζεις και μετατρέπεται με 1 ευρώ σε ultimate.

Ισχύει για νέους συνδρομητές και τρέχει προσφορά με 1 = 3 μήνες ultimate.

Οπότε θα έχεις 15-16 μήνες ultimate με μια ετήσια gold.

Μπορεί να γίνει μετατροπή έως 36 μήνες gold σε ultimate.

Movies &TV να δοκιμάσεις από σκληρό δίσκο ...μπας και παίζει τα αρχεία αυτά στο Xbox series X που το έχεις .
Η εφαρμογή που είπε ο Μάκης δουλεύει απροβλημάτιστα.

Λειτουργεί κανονικά το hdr από usb.

Ο by default media player του Xbox κρασάρει σε τόσο μεγάλα αρχεία.
172f86d70ff9ff2fe6835c6f97483ce9.jpg

Το kodi κρασάρει ακόμα και σε αναπαραγωγή 4K αρχείου μέσω usb.

Οπότε δεν μπορώ να τσεκάρω αν περνάει hdr.

Δεν έχω 1080p hdr αρχείο.

3 μήνες μετά την κυκλοφορία της κονσόλας και δεν το έχουν διορθώσει.

Όταν το φτιάξουν και αυτό δεν θα χρειάζομαι προφανώς ξεχωριστό media player και θα ανακαλέσω προηγούμενο post μου.

DTS μπορεί να περάσει προφανώς εφόσον είναι συνδεδεμένο πάνω σε hdmi in συμβατού ενισχυτή ή της jbl 9.1 που έχω.

Από eArc δεν κάνει pass-through η GX μου.

Το kodi κρασάρει ακόμα και σε αναπαραγωγή 4K αρχείου μέσω usb.

Οπότε δεν μπορώ να τσεκάρω αν περνάει hdr.

Δεν έχω 1080p hdr αρχείο.

3 μήνες μετά την κυκλοφορία της κονσόλας και δεν το έχουν διορθώσει.

Όταν το φτιάξουν και αυτό δεν θα χρειάζομαι προφανώς ξεχωριστό media player και θα ανακαλέσω προηγούμενο post μου.

DTS μπορεί να περάσει προφανώς εφόσον είναι συνδεδεμένο πάνω σε hdmi in συμβατού ενισχυτή ή της jbl 9.1 που έχω.

Από eArc δεν κάνει pass-through η GX μου.

Η Microsoft επεμβαίνει στον ήχο ότι και να επιλέξεις, αν επιλέξεις dts στις ρυθμίσεις τα κάνει όλα dts το ίδιο και αν επιλέξεις κάτι άλλο στις ρυθμίσεις, δεν κάνει pass through

Η Microsoft επεμβαίνει στον ήχο ότι και να επιλέξεις, αν επιλέξεις dts στις ρυθμίσεις τα κάνει όλα dts το ίδιο και αν επιλέξεις κάτι άλλο στις ρυθμίσεις, δεν κάνει pass through

Το ίδιο λέμε..δεν μπορεί να πάρει το soundbar μου dts σπό το eArc της TV.

Δεν έχω συνδέσει το xbox στην JBL, αλλά σε HDMI 2.1 της TV.

Το δοκίμασα με την εφαρμογή DTS του Xbox.

την ειχα δοκιμασει την εφαρμογη της microsoft, αλλα ειχα θεμα με τουτςυποτιτλους... εβγαζε κινεζικα και προφανως ηθελααν ολοι μου οι υποτιτλου μετατροπη .
Και πρροφανως θελεις 2 - 3 app για να παιξεις τα παντα, οποτε ακυρο για μενα.

Ηθελα kodi να ξεμπερδευω...

Εχω τωρα στα χερια μου για λιγο τo Xbox series s και θα το δοκιμασω παλι να δω κι εγω.

Θα εχουμε μαλλον και θεμα με τον ηχο, μιας και δεν εχω ενισχυτη με hd audio , ουτε 4k dhr comobatible και φυσικα αφου η κονσολα δεν εχει οπτικη εξοδο, ηχος γιοκ, μονο απο τηλεοραση.

την ειχα δοκιμασει την εφαρμογη της microsoft, αλλα ειχα θεμα με τουτςυποτιτλους... εβγαζε κινεζικα και προφανως ηθελααν ολοι μου οι υποτιτλου μετατροπη .
Και πρροφανως θελεις 2 - 3 app για να παιξεις τα παντα, οποτε ακυρο για μενα.

Ηθελα kodi να ξεμπερδευω...

Εχω τωρα στα χερια μου για λιγο τo Xbox series s και θα το δοκιμασω παλι να δω κι εγω.

Θα εχουμε μαλλον και θεμα με τον ηχο, μιας και δεν εχω ενισχυτη με hd audio , ουτε 4k dhr comobatible και φυσικα αφου η κονσολα δεν εχει οπτικη εξοδο, ηχος γιοκ, μονο απο τηλεοραση.

srt υπότιτλοι μου έτρεξαν κανονικά..

Arc δεν έχει ο ενισχυτής σου; Θυμάμαι λάθος ότι η BX έχει οπτική;

ειναι παλιος ενισχυτης, δεν εχει τιποτα απο τα νεα καλουδια.
μονο απλο dts/ac3 περναει, αλλα ετσι κι αλλιως δεν εχει 4κ , οποτε μονο μεσω τηλεορασης (που ομως δεν περναει dts).... μυλος με λιγα λογια.

Τεσπα... δεν κανει για player για μενα...οποτε βλεπουμε.

ΥΓ... ελληνικοι srt ηταν οι υποτιτλοι ?