Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
αν ληξει η συνδρομη με το κολπο , τι γινεται μετα, υπαρχει κατι παρομοιο ή πληρωνεις κανονικα την ultimate (για pc kai xbox) ?
Όλοι αγοράζουμε τουλάχιστον 2 χρόνια gold που με την μετατροπή και 2-3 μήνες δώρο που σου δίνει καταλήγεις με 27-28 μήνες ultimate. Μετά έχεις τη επιλογή δημιουργίας νέου λογαριασμού που μπορείς να βάλεις στην κονσόλα και να παίζεις με τον παλιό λογαριασμό. Να υπάρχει ο νέος λογαριασμός δηλαδή μόνο για την ultimate στην κονσόλα δίχως άλλη χρήση. Μπορείς να βάλεις έως 20 λογαριασμούς νομίζω στο xbox. Σε 2 χρόνια όμως από τώρα δεν είμαστε σίγουροι αν θα μας επιτρέπει η MS να το ξανακάνουμε.αν ληξει η συνδρομη με το κολπο , τι γινεται μετα, υπαρχει κατι παρομοιο ή πληρωνεις κανονικα την ultimate (για pc kai xbox) ?
36 μήνες το όριο.Δεν μπορείς να βάλεις σερί όσα χρόνια gold θέλεις?
Πχ 5?
Μιλάς για την εφαρμογή media player ή αυτή που είπε ο Μάκης;Έβαλα τον usb δίσκο που έχω και στο zidoo γεμάτο ταινίες κλπ...βλεπει τους φακέλους αλλά όχι τα αρχεία μέσα τους....ξέρει κανείς γιατί?
Με το vlc και το app της Microsoft το ίδιο....καμία ιδέα?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Μου κάνει εντύπωση.. εμένα είδε όλες τις ταινίες. Νομίζω δεν αναγνώρισε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο τραβηγμένα από κινητό που είχα από παλιό backup.Ναι τα έκανα αυτά.... αλλά επιμένει να βλεπει αδειους μερικούς φακέλους..
Τι αρχεία είναι αυτά από περιέργεια;δεν ξερω τι να πω... βλεπει κανονικα το δισκο, αλλα οι φακελοι αδειοι !
Με οποιο προγραμμα και αν δοκιμασα.
Ο δισκος ειναι ntfs... δε νομιζω να εχει θεμα με αυτο.
το pc, zidoo κλπ βλεπουν κανονικα τα αρχεια αυτα.
Plex?Maxtor 4 TB είναι....
Πέρασα 2 3 ταινίες σε άλλο δίσκο SAMSUNG, και τις είδε!
Δεν έχω όμως άλλο δίσκο τόσο μεγάλο...οπότε δε γίνεται δουλειά.
Προσπάθησα και μέσω δικτύου από το PC αλλά δε βλέπει SMB ?
Δοκίμασα και το kodi αλλά έχει μόνο nfs...
Το χρησιμοποιεί κάποιος μέσω δικτύου και πως?
Μόνο με την tv bluetooth και θα έχεις lag.Μπορώ να συνδέσω τα bluetooth sony ακουστικά με κάποιο τρόπο?
Αν όχι, μπορώ ενσύρματα μέσω του χειριστηρίου?
ΥΓ... ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ το κατάφερα από το χειριστηρίου....γίνεται και μέσω bluetooth?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.