Κατ αρχάς τα 1 και 2 δεν ειναι δικά μου .Ειναι αναδημοσιευση του τι μπορει να ετοιμασει ο Ελληνας...Και επίσης αν διαβσες σχολιαζω οτι το 2ο δεν μπορει να ισχυσει γιατί θα πληρωσει πολλά οπως είπες .
Τωρα παμε στο πετρέλαιο
Θα πω πραγματα που θ ακουσετε για 1η φορά μιας και ειμαι 17 χρόνια στο επαγγελμα σε μεγαλες πολυεθνικες αυτοκινήτων και τωρα κάνω την δουλεια μόνος μου.
Ακουστε τι συνεβαινε με το πετρελαιο
Οι 2 πρωην μεγαλες πολυεθνικες BP & Shell προβαλωντας μεγαλα συμφεροντα δεν αφηναν με τιποτα να γίνει αυτό!! Οπως το ακουτε .Ολοι εμεις που δουλευαμε σε εισαγωγεις και πολυθνικες αυτοκινητων το ξεραμε χρονια τωρα .Την εκαστοτε κυβερνηση δεν την ενοιαζε πολυ γιατί δεν ηθελε να φευγει προσθετο συναλλαγμα στο εξωτερικό από τα καυσιμα και το μόνο που εκανε ήταν να βαζει μόνο φόρο.
Περι σωματιδιων που λες δεν ισχυει γιατί Ισπανια , Πορτογαλία κτλ που εχουν βαρυτερο ζεστό κλίμα δεν εχουν τετοιο προβλημα .Οποτε δεν επαιζε και δεν παιζει αυτό το σεναριο.Τωρα που τα καυσιμα τα πήρε η ΕΚΟ και ΑΒΙΝ και το χρήμα μενει στη χωρα θα δεχτει πίεση από τους εισαγωγεις οι οποιοι σας πληροφορω οτι εχουν κλεισει slots για παραγωγη πετρελαιοκινητων μεγαλύτερη από καθε άλλη φορά (κατι ξερουν..) καθως και υβριδικων .
Επίσης να ξερεις οτι υπαρχει νόμος ο οποιος σου επιτρεπει να κυκλοφορεις με πετρελαιο και στην αθηνα κ στην θεσσαλονικη απλα η τροχαια δεν τον ξερει και αν το ξερει κανει τουμπεκι . Ο νομος ειναι σαφεστατος Μπορεις να κυκλοφορεις με πτρελαιο αρκει να δηλώσεις την διαδρομή και για ποιους λόγους !! Αν σε πιάσει εκτός της δηλωθουσας διαδρομής τότε τρως προστιμο!! Για να μην πω οτι αν δηλώσεις 1η κατοικια τιποτα Γλθκα νερα , Σταυρο Λαγονησι παίρνεις αδεια για πετρελαιο!!! Αυτά στο Ελλαδισταν κυριοι και τα υπολοιπα αυριο