Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

μεγαλυτερη οθονη αποκλειεται διοτι θελει κι αλλα πιξελς για τη ρετινα για να φτασει τα > 300 ppi

αλλη εμφανιση στο iOS γιατι ?

μια χαρα ειναι ...

Καραδιάφορο το ραδιόφωνο....στην εποχή του Audio/Video streaming ποιός κάθεται να ασχοληθεί με τα FM;;;

κάθεσαι αραχτός και πίνεις τον καφέ σου και βλέπεις τα κανάλια σου χαλαρά και δορυφορικά αμα λάχει με ένα slingbox στο σπίτι....

Δεν θες τηλέοραση; ΟΚ, κατεβάζεις το Shoutcast και ακούς όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του πλανήτη (και ελληνικούς) το οποίο δουλεύει άριστα και με 3G.

Καραδιάφορο το ραδιόφωνο....στην εποχή του Audio/Video streaming ποιός κάθεται να ασχοληθεί με τα FM;;;

κάθεσαι αραχτός και πίνεις τον καφέ σου και βλέπεις τα κανάλια σου χαλαρά και δορυφορικά αμα λάχει με ένα slingbox στο σπίτι....

Δεν θες τηλέοραση; ΟΚ, κατεβάζεις το Shoutcast και ακούς όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του πλανήτη (και ελληνικούς) το οποίο δουλεύει άριστα και με 3G.

Υπαρχουν και σταθμοι που με ενδιαφερουν που δεν υπαρχουν ....

Re: Απάντηση: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Eγω πιστευω οτι αν η apple πουλουσε το iphone MONO σε αυτους που κανουν ολα τα παραπανω δεν θα πουλουσε ουτε τα μισα τηλεφωνα.....

Re: Απάντηση: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Δεν εχουν ολοι internet στο iphone και δεν εχει και παντου 3G. Αρα χρειαζεται!!!

Απάντηση: Re: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

+1 Το μεγεθος του ειναι τζετ για κινητο τηλεφωνο. Απεχθανομαι τις παντοφλες.

Κι εγω ετσι πίστευα μέχρι που χρειαστηκα να μπω στο internet, να δω τα εμαιλ κλπ.
Η οθονη πρεπει να ειναι 3.8 εως 4 ιντσες τουλαχιστον.
Την στιγμη που πλεον τα κινητα δεν ειναι μονο για τηλέφωνο, χρειαζεται η μεγαλη οθονη.
Το θεμα ειναι ομως οτι με μεγαλύτερη οθονη θα εχανε αρκετη γυναικεια πελατεία :rolleyes:

Eγω πιστευω οτι θα εχει την ιδια εμφανιση,ισως με καποιες διορθωσεις στην κεραια,σαν αυτο που δωσανε στην Verizon, το iPhone CDMA που εχει δυο παραπανω εγκοπες στην κεραια σε σχεση με την εκδοση GSM που ξερουμε.

Κι εγω ετσι πίστευα μέχρι που χρειαστηκα να μπω στο internet, να δω τα εμαιλ κλπ.
Η οθονη πρεπει να ειναι 3.8 εως 4 ιντσες τουλαχιστον.
Την στιγμη που πλεον τα κινητα δεν ειναι μονο για τηλέφωνο, χρειαζεται η μεγαλη οθονη.
Το θεμα ειναι ομως οτι με μεγαλύτερη οθονη θα εχανε αρκετη γυναικεια πελατεία :rolleyes:

Εγω χειριζομαι συνεχεια emails και browsing χωρις κανενα προβλημα.Το 4 ειναι σφαιρα.

Εγω χειριζομαι συνεχεια emails και browsing χωρις κανενα προβλημα.Το 4 ειναι σφαιρα.

Ποιος μίλησε για ταχύτητα, εκει παιρνει άριστα!!

Η οθόνη του ειναι ΜΙΚΡΗ για την κλάση του τηλεφωνου (hi end) που δηλώνει οτι ειναι... και δε λεμε να μεγαλωσει την παντοφλε διασταση του, τοσο "κενο" εχει πανω κατω.... ας το εκμεταλλευτούν...

To θεμα ειναι οτι κανω μια χαρα την δουλεια μου.Αν την μεγαλωσουν κι αλλο, more power to us. Μικρη παντως δεν την λες με την καμια..

To θεμα ειναι οτι κανω μια χαρα την δουλεια μου.Αν την μεγαλωσουν κι αλλο, more power to us. Μικρη παντως δεν την λες με την καμια..

Σιγουρα ΔΕΝ ειναι μικρη. Ομως οταν την συγκρινεις καθημερινα με αλλες συσκευές που χρησιμοποιείς αλλάζεις γνωμη.
Για μένα το Iphone ειχε μεγάλη οθόνη και εκανα μια χαρα την δουλεια μου (οτι μπορουσα τελος παντων). Πλεον καλομαθα, εχω την εναλλακτικη μετο tab και με χαλάει, οχι μονο αυτο αλλα και η 3.7 του defy.
Δυστυχως ετσι ειναι αλλαζουν οι συνήθειες...

Αν καταφέρουν και αξιοποιήσουν καλυτερα την επιφάνεια νομιζω οτι χωράει ακομα και 4'', μακάρι...

Ρε κάθεστε και σχολιάζετε την οθόνη του iphone και ξεχνάτε οτι αν δεν το είχε βγάλει ο SJ ακόμα με τις οθονίτσες των Nokia θα ήμασταν !!!!!
Οι υπόλοιποι τόσα χρόνια πίσω είναι ΑΚΟΜΑ τι να κάνουν για να βρουν πελάτες εε;;;; σε λίγο θα βγάλουν τηλέφωνο με 42" οθόνη :flipout::flipout::flipout:
Για τηλέφωνο το iphone έχει το τέλειο μέγεθος.

Πλάκα κάνεις? σου ξεφευγει μάλλον μια 4ετία με οθόνες 2.8 και 3.5''+ οταν ακομα εψαχναν να βρουν αγορά για το ipod....τι οθονίτσες Nokia μας λες λοιπον?

Ο Stevάκος απλα εψαξε και βρηκε (και καλα έκανε) την νεα τεχνολογία που ερχόταν
και απλα έδεσε το γλυκό. Επαιξε και κέρδισε δεν αντιλέγει κανείς, και ευτυχως για όλους
αρχισαν να χρησιμοποιουν την νεα τεχνολογία και οι υπόλοιποι.
Πέρα απο αυτη την καινοτομία υπαρχει μια στασιμοτητα 3+ χρόνια τώρα σε αυτο τον τομέα...

Οσο για το μέγεθος... μη παίρνεις και όρκο....

Εγω εχω το Galaxy S και ειμαι οκ με το μεγεθος.... Ο,τιδηποτε μεγαλυτερο με ΧΑΛΑΕΙ .... Ειχα και το Tab ενα διαστημα, και το πουλησα παλι.... ΠΟΛΥ μεγαλο ... Καλυτερα ενα πιο μικρο κινητο και ενα netbook ,για ολα τα αλλα, παρα κατι σαν tab ή Ι-pad......

Εγω εχω το Galaxy S και ειμαι οκ με το μεγεθος.... Ο,τιδηποτε μεγαλυτερο με ΧΑΛΑΕΙ .... Ειχα και το Tab ενα διαστημα, και το πουλησα παλι.... ΠΟΛΥ μεγαλο ... Καλυτερα ενα πιο μικρο κινητο και ενα netbook ,για ολα τα αλλα, παρα κατι σαν tab ή Ι-pad......

Μα φυσικά αν πήρες το tab για κινητό ειναι μεγάλο!!!! Tablet ειναι...

Ρε κάθεστε και σχολιάζετε την οθόνη του iphone και ξεχνάτε οτι αν δεν το είχε βγάλει ο SJ ακόμα με τις οθονίτσες των Nokia θα ήμασταν !!!!!

καλά εντάξει μην τρελαίνεσαι...... 3.5" είχαμε από το 2005 με το Qtek 2020i ακόμα.....
Απλά τότε τις έλεγαν υπρβολικές και παντόφλα τις 3.5" Απλά το ιPhone τις εδραίωσε.