Αν δεν ηταν ο Steve, θα ειμασταν ακομα με windows mobile και γραφιδες, τι να λεμε τωρα...
Τον τροχο δεν τον ανακαλυψε, αλλα τον εκανε να "τσουλησει"..
....γιατι αλλιώς προβλέπω να το´χανει σιγα σιγα.
Για να σας δώσω ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα του τι εννοώ , ας πάρουμε λίγο το ipad , εγώ πρώτος είχα σειρει τα μύρια όσα , αλλα τώρα δεν ξεκολαω , που είναι ρε οι άλλοι , και μη μου πείτε για galaxy tab που ακόμα δεν αποφασησε τι είναι !! Έτσι και με το iPhone μπορεί να έχει (;;;κάποιες ελειψεις αλλα για πείτε μου που ακριβώς το ξεπέρασαν οι άλλοι .
Σιγουρα, οτι πειτε... αλλα μαλλον ξεχασα οτι γραφω στην σφηγκοφωλια.
like it or not τα πραγματα εχουν αλλαξει.... face it! πλεον το iPhone ειναι δυνατο διοτι επλασε γυρω του ενα μυθο. καλο ηταν οσο κρατησε αλλα πλεον δεν πειθει οσους ξερουν.
ευελπιστω σε ενα καλλιτερο iPhone 5 γιατι το 4 ηταν η χειροτερη υλοποιηση ως τωρα ( απο πλευρας νεωτερισμων και αμετρητης γκαφας)
Πάντα διασκεδαστικός ο Φρα.Πε. !!
Ας μην εξελιχθεί το νήμα αυτό σε αντιπαράθεση με το android...δεν έχει νόημα...είναι γνωστό ότι το apple ios είναι καλύτερο ! :Banane0:
Κ το iphone δεν έπλασε μύθο...επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία έκανε ! Είτε μας αρέσει είτε όχι...! Κ σύμφωνα με τις πωλήσεις του, συνεχίζει να πουλά σαν τρελό...ακόμα κ το "χειρότερο" 4άρι...όπου το χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς θήκη κ πρόβλημα δεν έχω...:music-smiley-005:
Πάντα διασκεδαστικός ο Φρα.Πε. !!
Ας μην εξελιχθεί το νήμα αυτό σε αντιπαράθεση με το android...δεν έχει νόημα...είναι γνωστό ότι το apple ios είναι καλύτερο ! :Banane0:
Κ το iphone δεν έπλασε μύθο...επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία έκανε ! Είτε μας αρέσει είτε όχι...! Κ σύμφωνα με τις πωλήσεις του, συνεχίζει να πουλά σαν τρελό...ακόμα κ το "χειρότερο" 4άρι...όπου το χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς θήκη κ πρόβλημα δεν έχω...:music-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.