Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Καλα να μη τα παραλεω , αλλά τα qtek ειδικα ήταν το λιγοτερο αστεία μηδέν λειτουργικότητα .Από και και πέρα υπάρχει ένα λογικό όριο ,μια χρήση τομή , για λειτουργικότητα και μέγεθος που νομίζω ότι είναι οι 3,5´´

Αν δεν ηταν ο Steve, θα ειμασταν ακομα με windows mobile και γραφιδες, τι να λεμε τωρα...
Τον τροχο δεν τον ανακαλυψε, αλλα τον εκανε να "τσουλησει"..

Αν δεν ηταν ο Steve, θα ειμασταν ακομα με windows mobile και γραφιδες, τι να λεμε τωρα...
Τον τροχο δεν τον ανακαλυψε, αλλα τον εκανε να "τσουλησει"..

Δεν αντιλέγω σε αυτό, σίγουρα εφερε καινοτομίες σε μια αναγκη που ειχε ηδη προκύψει. Η ανανέωση χρειαζόταν και οι καινοτομίες απλα καποια στιγμή θα έφταναν ετσι κι αλλιως. Απλα εφερε το σωστο (σχετικα) προιον στη σωστη στιγμή. Ο ανταγωνισμός ξυπνησε κοντραρει στα ισα πλεον και πρεπει να δειξει τα δοντια του με το 5αρι η το 6αρι μαλλον γιατι αλλιώς προβλέπω να το´χανει σιγα σιγα.

Για να σας δώσω ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα του τι εννοώ , ας πάρουμε λίγο το ipad , εγώ πρώτος είχα σειρει τα μύρια όσα , αλλα τώρα δεν ξεκολαω , που είναι ρε οι άλλοι , και μη μου πείτε για galaxy tab που ακόμα δεν αποφασησε τι είναι !! Έτσι και με το iPhone μπορεί να έχει (;;;;) κάποιες ελειψεις αλλα για πείτε μου που ακριβώς το ξεπέρασαν οι άλλοι .

η apple είτε το θέλουμε είτε όχι είναι leader σε ότι βγάζει.
Τουλάχιστον τα τελευταία, "σύγχρονα" έτη.

Αν θέλουμε να δούμε τι θα επικρατήσει τα επόμενα χρόνια στην αγορά αρκεί να δούμε σήμερα τι έβγαλε η μηλοεταιρία.

Εκεί που έβλεπαν όλοι τα netbooks σαν "φρέσκα κουλουράκια" μέσα σε ενα χρόνο ήρθε το ipad και "γύρισε" τη μόδα.
Αρκεί να δείτε τους επόμενους μήνες το πόσα netbooks θα βγούνε στην αγορά μεταχειρισμένου....

Εκεί που είχαμε το τηλέφωνο για να παίρνουμε...τηλέφωνο, πλέον η απλ μας έμαθε ότι μπορούμε να θέλουμε πολλά παραπάνω και με αξιώσεις...

Οπότε είτε συμπαθούμε τη μηλοεταιρία και τα προϊόντα της είτε όχι, αυτή είναι που οδηγεί...

Απάντηση: Re: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Για να σας δώσω ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα του τι εννοώ , ας πάρουμε λίγο το ipad , εγώ πρώτος είχα σειρει τα μύρια όσα , αλλα τώρα δεν ξεκολαω , που είναι ρε οι άλλοι , και μη μου πείτε για galaxy tab που ακόμα δεν αποφασησε τι είναι !! Έτσι και με το iPhone μπορεί να έχει (;;;;) κάποιες ελειψεις αλλα για πείτε μου που ακριβώς το ξεπέρασαν οι άλλοι .

Προφανως δεν εχεις πιασει σοβαρή android συσκευή στα χέρια σου οποτε δικαίως τα λες αυτα... :BDBDG54:

Έχω δει και το galaxy s και το Sony expiria , πρώτων κάνουν αμάν να δουν αναβάθμιση και δεύτερων δεν μου λέτε που είναι καλύτερα , μαλλων για την ποιότητα κατασκευής θα λέτε :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Σιγουρα, οτι πειτε... αλλα μαλλον ξεχασα οτι γραφω στην σφηγκοφωλια.
like it or not τα πραγματα εχουν αλλαξει.... face it! πλεον το iPhone ειναι δυνατο διοτι επλασε γυρω του ενα μυθο. καλο ηταν οσο κρατησε αλλα πλεον δεν πειθει οσους ξερουν.
ευελπιστω σε ενα καλλιτερο iPhone 5 γιατι το 4 ηταν η χειροτερη υλοποιηση ως τωρα ( απο πλευρας νεωτερισμων και αμετρητης γκαφας)

Σιγουρα, οτι πειτε... αλλα μαλλον ξεχασα οτι γραφω στην σφηγκοφωλια.
like it or not τα πραγματα εχουν αλλαξει.... face it! πλεον το iPhone ειναι δυνατο διοτι επλασε γυρω του ενα μυθο. καλο ηταν οσο κρατησε αλλα πλεον δεν πειθει οσους ξερουν.
ευελπιστω σε ενα καλλιτερο iPhone 5 γιατι το 4 ηταν η χειροτερη υλοποιηση ως τωρα ( απο πλευρας νεωτερισμων και αμετρητης γκαφας)

:flipout::flipout::flipout:
Πάντα διασκεδαστικός ο Φρα.Πε. !!

Ας μην εξελιχθεί το νήμα αυτό σε αντιπαράθεση με το android...δεν έχει νόημα...είναι γνωστό ότι το apple ios είναι καλύτερο ! :Banane0:

Κ το iphone δεν έπλασε μύθο...επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία έκανε ! Είτε μας αρέσει είτε όχι...! Κ σύμφωνα με τις πωλήσεις του, συνεχίζει να πουλά σαν τρελό...ακόμα κ το "χειρότερο" 4άρι...όπου το χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς θήκη κ πρόβλημα δεν έχω...:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Ας μην εξελιχθεί το νήμα αυτό σε αντιπαράθεση με το android...δεν έχει νόημα...είναι γνωστό ότι το apple ios είναι καλύτερο ! :Banane0:

Κ το iphone δεν έπλασε μύθο...επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία έκανε ! Είτε μας αρέσει είτε όχι...! Κ σύμφωνα με τις πωλήσεις του, συνεχίζει να πουλά σαν τρελό...ακόμα κ το "χειρότερο" 4άρι...όπου το χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς θήκη κ πρόβλημα δεν έχω...:music-smiley-005:

+1
Αλλα βάλε έστω και καμία μεμβράνη και συ :worshippy:

Μια φορά δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω σε android όταν με το καλο ξεπεράσει το iPhone , καλοβλεπω το google s αλλα μέχρι να έρθει Ελλάδα πάλι θα βγει το iPhone 5 και φτου και πάλι θα τρέχουν και δε θα φτάνουν.....

Συμφωνω δεν υπαρχει λογος να χαλασουμε το νημα με αντιπαραθεσεις.
Μιχαλη εισαι τυχερος που δεν εισαι απο αυτους που επενδυσαν 750ε και δε ξυπνησαν στην ωρα τους να προλαβουν καποια πτηση....

Στο θεμα μας
θελω iPhone 5 στο ιδιο σουλουπι διαστασεων με καμπυλες οχι κουτι κιτς (οπως τωρα) με μεγαλυτερη οθονη (γιατι χωραει) απαλλαγμενο απο ασθενειες του 4 και φρεσκιες πινελιες στο io s γιατι το πολυ
το κυριε ελλεισον το βαρεθηκε κι ο παππας.

Μπορεις Steve, γιατι σε κυνηγαει το ρομποτ και ηδη εισαι 3ος USA....

Παντως χωρις πλακα δεν ξερω αν φταιει η οικονομικη κριση αλλα ενω το 3 το εβλεπα παντου το 4 ειναι σπανιο θεαμα.

Εκτος και φταιει οτι εχω καιρο να παω στην Γλυφάδα και το Κολωνάκι για καφε.