...έβγαλα την πρώτη photo με manual ρυθμίσεις...
...Τι δεν μου κάθεται καλά ???
Καταρχήν θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με Aperture Priority (Αv), είναι πιο βολικό και σου επιτρέπει να ελέγχεις το κάδρο σου ως προς το βάθος πεδίου. Βέβαια εννοείται πως καλό είναι να ξέρεις καλά το τρίγωνο της έκθεσης, αλλά πιστεύω πως το manual για αρχή είναι υπερβολή και θα σε κουράσει χωρίς λόγο.
Τι δε σου κάθεται καλά?Εμένα μου φαίνονται μια χαρα φωτογραφίες
![]()
Τώρα που ξανά διαβάζω το μήνυμα σου λες ότι θα κάνεις και φωτογραφίσεις σε εσωτερικούς χώρους
Μια από όλες τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να δεις στη μηχανή είναι και αν είναι απενεργοποιημένο το D-lighting Από ότι έχω διαβάσει δίνει πολύ θόρυβο στα σκοτεινά σημεία τις φωτογραφίας σε υψηλά iso

να ρωτησω κατι που μαλλον χαζο θα ειναι... olympus mr30 ειναι η δικια μου compact. Οταν ειδα τις φωτο του φιλου εδω,ειπα θελω dslr χτες! Στην πρωτη σελιδα του νηματος καποιος εβαλε ενα λινκ, που μπορεις να συγκρινεις 2 μηχανες.Τελειως χαζα εβαλα την δικια μου για να δω τις μεγαλες διαφορες και ουτε τις μικρες κατορθωσα να δω. Παρολοαυτα σαν τις φωτο που εχει τραβηξει ο φιλος εδω(ποιοτικα εννοω) η δικια μου δεν βγαζει. Χανω κατι ??
Πρώτα από όλα andrew το μοντέλο είναι καταπληκτικό και το ξεκινημα σου πολύ δυνατό.
Ας κάνω και 2 παρατηρήσεις που λίγο πολύ όλοι τις έχουμε ακούσει όταν πρωτοξεκινησαμε. Τα παιδιά προσπάθησε να τα φωτογραφίζεις περιπου από το ύψος τους διαφορετικά είναι δύσκολο να έχεις ισορροπία στη σύνθεση. Φαίνεται νομίζω στη 2η η διαφορά. Επίσης εκτός από τεχνικά θέματα και ρυθμίσεις δες και λίγο τα κοψίματα στα πορτρετα. Παλι η 2η με τον αγκώνα και τον ώμο που κοβονται απότομα νομίζω θα ήταν άψογο παιδικό πορτρέτο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.