Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

Τι σ'αρέσει απ'αυτό το πράμα;

Το "πράμα" ! ... :proud:

Αρκεί ? .... :rolleyes:

Άσε που διαθέτει και μία αρμονική στην ταλλάντωση ... που παραπέμπει ... σ'άλλα :flute:

Με την Alizee είχε φάει τρελό κόλλημα ένας φίλος μου. Τα "παλιά" χρόνια με τις φοβερές dialup γραμμές είχα κατεβάσει κάποιες φωτογραφίες και το κλασικό videoclip "Moi... Lolita". Όταν τα είδε τρελάθηκε. Φυσικά τότε δεν υπήρχε η σημερινή ενημέρωση. Πήγε και έβαλε internet μόνο και μόνο για αυτή. Πήγαινα σπίτι του και μου έδειχνε με περηφάνια 10 φωτογραφίες που είχε κατεβάσει.

Re: Απάντηση: Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=wsTsjp0Knfc

Κάποτε έψαχνα μια συγκεκριμένη εκτέλεση του τραγουδιού και έπεσα πάνω σε αυτή.

Ωραια εκτελεση, ωραια η νεαρη και στα ρωσσικα μοιαζει αρκετα εξωτικο το τραγουδι.
Αλλα το φορεμα που διαλεξε η τραγουδιστρια...:speechless-smiley-0:huh2: σαν να φοραει κανα σακο ειναι.
Κανας μοδιστρος δεν υπηρχε ρε γαμωτο :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

Ωραια εκτελεση, ωραια η νεαρη και στα ρωσσικα μοιαζει αρκετα εξωτικο το τραγουδι.
Αλλα το φορεμα που διαλεξε η τραγουδιστρια...:speechless-smiley-0:huh2: σαν να φοραει κανα σακο ειναι.
Κανας μοδιστρος δεν υπηρχε ρε γαμωτο :flipout:

Όσο όμορφες είναι οι άτιμες τόσο κακόγουστες είναι. Σπάνια έχω βρει Ρωσίδα να είναι 100% θελκτική. Ή θα ντύνονται σαν καρναβάλια ή θα μακιγιαρίζονται σαν κλόουν. Είναι η μόνη εθνικότητα που αν δω από μακριά θα είμαι 90% σίγουρος ότι θα την αναγνωρίσω.

Απάντηση: Re: Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

Aν είχαν και φωνή εκτός από ακουστικά ....

Ειδικα εκεινη η τερμα αριστερα ανεβοκατεβαινε τις οκταβες σα να ηταν σκαλοπατακια.
Αλλα νταξει, γουστα ειν'αυτα!
Αμα δεν τις θελετε, μην τις παρετε στο Μεγαρο Μουσικης Θεσσαλονικης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκε

Το "πράμα" ! ... :proud:

Αρκεί ? .... :rolleyes:

Άσε που διαθέτει και μία αρμονική στην ταλλάντωση ... που παραπέμπει ... σ'άλλα :flute:
Τρίοδος σε τάξη Α

Απάντηση: Re: Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

Ειδικα εκεινη η τερμα αριστερα ανεβοκατεβαινε τις οκταβες σα να ηταν σκαλοπατακια.
Αλλα νταξει, γουστα ειν'αυτα!
Αμα δεν τις θελετε, μην τις παρετε στο Μεγαρο Μουσικης Θεσσαλονικης.

Ολο και και κάποιος Σκάι θα βρεθεί και για αυτές .