Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

Απάντηση: Re: Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

Ολο και και κάποιος Σκάι θα βρεθεί και για αυτές .

Ναι, δε θα χαθουν τα κοριτσια.
...και ας μην εχουν φωναρα οπως ολες οι υπολοιπες που εχουν παρουσιαστει στο νημα.
...ή ενα μοδιστρο να τις ντυσει.

νομίζω ότι μερικοί είστε εντελώς off topic :flipout:

γιατί το νήμα λέει "Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες"

και οι περισσότερες που βλέπω δεν ξέρω κατά πόσον θεωρούνται τραγουδίστριες,
και κάποιες άλλες παρότι καλές, δεν έιναι και για να το κάνεις θέμα στο φόρουμ

και επειδή βλέπω ότι το θέμα δεν περιορίζεται σε σημερινές τραγουδίστριες,

στο συνδυασμό τραγουδίστρια+γυναίκα που μας αρέσει, η παρακάτω νομίζω είναι από τα φαβορί

(αν και πιστεύω παίζει πολύ bias από το τι μουσική ακούει ο καθένας)

Grace-Slick-Biography-660x330.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μ αρέσει παρά πολύ αυτή η τραγουδίστρια
Την ακολούθησα σε 2 διαφορετικές τουρνέ από πόλη σε πόλη ,της μίλησα,ξέρω γείτονες και γνωστούς,μίλησα με το κιθαρίστα της που είναι και ο τελευταίος ερωτικός της σταθμός,φυσικά έχω όλες της τις 'δουλειές',κάποιες ανέκδοτες κυκλοφορίες,και κυκλοφορίες του Κιθαρίστα.
https://www.youtube.com/watch?v=Wn5MnKebO3A
Τραγουδοποιός και στιχουργός από Σουηδία ,με αισθησιακή φωνή,που πάντα αποτελεί αναφορά μου στις εκθέσεις Ελλάδας και Έξω,σε συστήματα φίλων αλλά και στα δικά μου.
Συνήθως 'κρίνω' συστήματα με την φωνή της που φυσικά έχω ακούσει και unplugged,αλλά και σε 'πρώτη',αλλά και ''τελευταία σειρά''.
https://www.wikidata.org/wiki/Q297835

Απάντηση: Re: Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

Απο τα παλια .....μιλαμε για φοβερη γκομ......εεε τραγουδαρα!!!
https://www.youtube.com/watch?v=CYpYi9bLloE

Και έλεγα...θα βάλει κανείς καμμιά γυναίκα της προκοπής? Well done Michael!!:flipout:

Την ιδια εποχη με την Σαμπρινα υπηρχε και η Samantha Fox με αναλογα προσοντα αλλα προς το ξανθο.

Και γιατί "ξένες τραγουδίστριες" μόνο ρε παιδιά ? Οι Ελληνίδες αποκλείονται ? Γιατί να μην έχει ελπίδες να επιλεγεί πχ. και η Σωτηρία Μπέλλου ?

Και γιατί "ξένες τραγουδίστριες" μόνο ρε παιδιά ? Οι Ελληνίδες αποκλείονται ? Γιατί να μην έχει ελπίδες να επιλεγεί πχ. και η Σωτηρία Μπέλλου ?

Για να μην έχουμε παρατράγουδα εκτός από τραγουδίστριες ,γιατί κάποια <παιδάκια> δεν είναι τόσο φρόνιμα ....

Anneke Van Giersbergen

Ως τραγουδιστρια των The Gathering και μετα solo ειναι εντυπωσιακη. Δεν ειναι μικρουλα πλεον και το σωμα μετα απο την εγκυμοσυνη δεν ειναι το ιδιο. Αλλα ειναι μια χαρισματικη γυναικα, με χιουμορ που σε κερδιζει με το χαμογελο της. Η μονη γυναικα που εχω δει να τραγουδαει λυπημενο τραγουδι και να χαμογελαει. Ακομη και η λεξη "τζατζικι" οταν την λεει χαμογελωντας αποκτα αλλο νοημα!

Οποτε μπορω πηγαινω ακομη σε συναυλιες της.

Re: Απάντηση: Ξένες τραγουδίστριες που μας αρέσουν ως........γυναίκες!!!!

Για να μην έχουμε παρατράγουδα εκτός από τραγουδίστριες ,γιατί κάποια <παιδάκια> δεν είναι τόσο φρόνιμα ....

Ευχαριστω, ευχαριστω ... :proud:

Κανω οτι μπορω :rolleyes: ...