Απάντηση: Re: Xenon vs Uhp Part II
Κωστα, αν εχεις διαβασει τα τελευταια θεματα θα εχεις διαπιστωσει οτι εχω προκληθει και ληδωρηθει πολλες φορες απο συγκεκριμενους κυριους εδω μεσα οι οποιοι κανουν "μπουρλοτο" οποιοδηποτε θεμα στο οποιο συμμετεχω ενεργα..
Το οτι δεν ειμαι πλεον διαχειριστης εχει και τα πλεονεκτηματα του διοτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να ανεχομαι την αδικες επιθεσεις στο προσωπο μου..
Σε καθε περιπτωση ανατρεξε πισω και θα δεις πως ποτε δεν προκειται να ειρωνευτω ή να πεταξω σποντα σε κανεναν αν δεν εχω πρωτα προκληθει...
Συγγνωμη για το Off-topic..
Συμφωνώ με τον SPCAV !!!
Ενα θέμα το οποίο έχει κάποιο ενδιαφέρον μέσα στη πλήρη ησυχία τελευταία, για όλους οσους ενδιαφέρονται λίγο παραπάνω απο το απλό διαβασμα χαρακτηριστικών, καταντησε σαν μεσημεριανη εκπομπή.
Θα περιμενα μια πιο ωριμη αντιμετώπιση απο ατομα όπως τον προσφάτως τέως διαχειριστή μας (που εκτιμώ το πλειστον των γραπτών του ιδιαίτερως) που σε κάθε post του απαντάει με υπονοούμενα και με ειρωνίες.
ή είμαστε μια παρέα στη κυριολεξία χωρίς αντεγκλίσεις και μου-σου ή μόνο στα χαρτιά και στα πιστοποιητικά.
Η αποψη μου επι του θέματος, αν μου επιτρέπετε να συνεισφέρω, ακουμπάει ακριβώς όπως του συνφορουμίτη DIMA. Οσο δεν μιλάνε οι μηχανικοί ανοικτά πιστεύετε οτι δια της ατόπου επαγωγής "βλέπω-δεν βλέπω" διαφορα θα μπορέσουμε να δώσουμε έστω και μια μικρή απάντηση;
Καλούμαστε στο Thread να κάνουμε Reverse engineering σε αυτα που οι μηχανικοί κρατούν ερμητικώς κλειστά, με τη βοηθεια απλών μετρητικών οργάνων ή δια γυμνού οφθαλμού;
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι όλοι οι ακριβοί τρίτσιποι DLP και οι επαγγελματικοί προβολεις φοράνε πάντα Xenon και μάλιστα το διαλαλούν στα spec τους γραμμένο με Bold.
Υπάρχει λόγος άραγε;
Μανώλη, αν μου επιτρέπεις τον ενικό, γνωρίζεις κάτι παραπάνω;
Κωστα, αν εχεις διαβασει τα τελευταια θεματα θα εχεις διαπιστωσει οτι εχω προκληθει και ληδωρηθει πολλες φορες απο συγκεκριμενους κυριους εδω μεσα οι οποιοι κανουν "μπουρλοτο" οποιοδηποτε θεμα στο οποιο συμμετεχω ενεργα..
Το οτι δεν ειμαι πλεον διαχειριστης εχει και τα πλεονεκτηματα του διοτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να ανεχομαι την αδικες επιθεσεις στο προσωπο μου..
Σε καθε περιπτωση ανατρεξε πισω και θα δεις πως ποτε δεν προκειται να ειρωνευτω ή να πεταξω σποντα σε κανεναν αν δεν εχω πρωτα προκληθει...
Συγγνωμη για το Off-topic..