Xiaomi Mi 4C

Απάντηση: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

καλά, έτσι όπως το βλέπω με την ευρωπαϊκή διαθεσιμότητα από το vickmall και όλους τους Έλληνες από κάτω που το παραγγέλνουν, εγώ την "πάτησα" που το παρήγγειλα από έξω... (και δεν έχω λάβει κι ακόμα το send receipt ότι το έστειλε το coolicool)

Re: Απάντηση: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

από όσο γνωρίζω η αποθήκη του vixkmall είναι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Κάποιο μέλος του φόρουμ μας που έχει παραγγείλει στο παρελθόν έγραψε ότι πήρε το τηλ. σε 3 (!!!) μέρες.

καλά, έτσι όπως το βλέπω με την ευρωπαϊκή διαθεσιμότητα από το vickmall και όλους τους Έλληνες από κάτω που το παραγγέλνουν, εγώ την "πάτησα" που το παρήγγειλα από έξω... (και δεν έχω λάβει κι ακόμα το send receipt ότι το έστειλε το coolicool)

Είχαν αργία.
Σήμερα ξαναπηραν μπροστά

Re: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

Νόμιζα ότι μόνο σε φτηνιάρικα κινητά (κάτι Jiayu , UMI , Doogee κτλ) χρειάζεται να γίνει root και να περαστούν Rom , μου κάνει εντύπωση που ισχύει και για την Xiaomi που θεωρείται από τις πιο σοβαρές Κινέζικες εταιρείες.

Η Xiaomi οπως και πολλες κινεζικες εταιρειες, βγαζουν κινητα μονο για την αγορα της Κινας. Η rom απευθυνεται σε κινεζους και οχι Ευρωπαιους. Το οτι πολλα online κινεζομαγαζα πωλουν αυτες τις συσκευες στην Ευρωπη, με rom της κακιας ωρας, τα μισα αγγλικα/ελληνικα και τα αλλα μισα κινεζικα, δεν φταιει η Xiaomi και η καθε Xiaomi.

Οπως ειπαν και αλλα παιδια, αν παρεις κινεζικο (χωρις διεθνη παρουσια για να εχει ευρωπαικη rom), πρεπει να βαλεις χερι. Αλλιως μην το παρεις καθολου.

Τουλαχιστον στα Xiaomi, υπαρχει το xiaomi-miui.gr που βγαζει ελληνικες rom και πολλες συσκευες.

Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

Ολες παιρνουν ΟΤΑ.
Το oneplus εχει international λογική και δεν εχει θεματα.
Τα κινεζικα εχουν κινεζικες ρομ με κινεζικα αχρηστα προγραμματα.Αυτες θα παρουν ΟΤΑ αλλα δεν τις θελεις στην ουσια , οποτε βαζεις χειροκίνητα αλλες ρομ...

Thanks

Και για να πάρουν χειροκίνητα ρομ πρεπει να γίνουν root;

Άρα απο κινεζικά μονο one plus; (Για όσους δεν ασχολούνται με root κτλ)

Και φαίνεται πολυ καλο το 4mi...

Για όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν υπάρχει πάντα η λύση να μην πληρώσουν 2-3 ενοίκια και να πάρουν iPhone :)

Thanks

Και για να πάρουν χειροκίνητα ρομ πρεπει να γίνουν root;

Άρα απο κινεζικά μονο one plus; (Για όσους δεν ασχολούνται με root κτλ)

Και φαίνεται πολυ καλο το 4mi...

όχι,δεν χρειάζεται ρουτ για να περάσεις ρομ,την κατεβαζεις,την περνάς στο κινητό και κάνεις update μέσα απο το μενού του κινητού

Για όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν υπάρχει πάντα η λύση να μην πληρώσουν 2-3 ενοίκια και να πάρουν iPhone :)

και να ασχοληθει καποιος, ειναι χρονος=ενοικια, ειδικα αν αλλαζουμε κινητο καθε χρονο..
φυσικα και τα κινεζικα εχουν τρομερο vfm ως προς το hardware.. και αν παραμενεις με οσα σου δινουν out of the box..

αν ξοδευει χρονο καποιος μαζι τους, το vfm αυτο μειωνεται..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

όχι, δεν χρειάζεται ρουτ για να περάσεις ρομ, την κατεβαζεις, την περνάς στο κινητό και κάνεις update μέσα απο το μενού του κινητού

thanks, ευκολο ακουγεται..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

από όσο γνωρίζω η αποθήκη του vixkmall είναι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Κάποιο μέλος του φόρουμ μας που έχει παραγγείλει στο παρελθόν έγραψε ότι πήρε το τηλ. σε 3 (!!!) μέρες.
Έτσι ακριβώς...
Μάλιστα η αντικατάσταση λόγο προβλήματος της πρώτης έγινε στον ίδιο χρόνο με το κούριερ των ΕΛΤΑ πόρτα πόρτα.

Όσον αφορά το πέρασμα άλλης rom, καμιά συσκευή ( ούτε ακόμα και η πιο φθηνή κινέζικη ) χρειάζεται ρουτ για να πάρει official rom.
Root χρειαζόμαστε όταν αλλάζουμε recovery για να περάσουμε custom roms όπως συμβαίνει φυσικά σε όλα τα smartphones.

Το 16gb εχει το ευρωπαϊκό? μπορείς να βάλεις λινκ με τους Έλληνες απο κάτω που λες? μπήκα δεν είδα κάτι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

Ποιο μοντέλο πήρες και από που?

Kάπου παραπάνω πρέπει να το ανέφερα, το "μικρό" με τα 2GB ram/ 16GB πηρα, από coolicool...

Το 16gb εχει το ευρωπαϊκό? μπορείς να βάλεις λινκ με τους Έλληνες απο κάτω που λες? μπήκα δεν είδα κάτι.

To link είναι αυτό που δόθηκε παραπάνω (όχι από μένα), αν πας κάτω κάτω στην σελίδα, θα δεις δεκάδες comments με copy&paste τα ελληνικά "requirements" προς το κατάστημα... (έλεγχος, root, EU rom, EU charger κλπ)

http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c...on-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html

Κοιτάξτε χαμηλά στα σχόλια.Ελλάς ολέ :p

Eπειδη δεν μου ανοιγει τα σχόλια που λετε οτι γραφουν οι Ελληνες, από τα σχόλια προκύπτει ότι το κινητο ειναι στην ευρωπαικη-ελληνικη αποθηκη? γιατι καπου αλλου στην περιγραφή του δεν προκύπτει κάτι τετοιο

Απάντηση: Re: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

Nομιζω πως για 20 δολαρια παραπανω αξιζει να πας για αυτο: http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c...on-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html με 3gb ram και 32gb rom σε διαφορα χρωματα.

αν το λες σε μένα, θα ήταν γενικώς άλλη η επιλογή μου αν το τηλέφωνο προοριζόταν για μένα, αλλά τώρα που πρόκειται για την σύζυγο.. μια χαρά είναι το 2GB/16GB

Υποψιν οτι το 3/32 λευκο υπαρχει στην eu warehouse του honorbuy sta 299usd. Μελος του myphone παρελαβε.