Xiaomi Mi 4C

Απάντηση: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

από ότι βλέπω και το δικό μου είναι στο ταχυδρομείο [προς παράδοση]

σύντομα πιστεύω θα εχω εντυπώσεις...

παρέλαβα χτες (και εγώ και ο κουμπάρος). Δείχνει πολύ ελαφρύ. ωραίο στο χέρι. Δύναμη άφθονη (51Κ+ antutu έπιασε το δικό μου). οθόνη κλπ όλα μια χαρά. Θέλει λίγο συνήθεια το miui, δεν είναι στις default θέσεις τα διάφορα μενού. Το μόνο περίεργο, ότι widget προσπάθησα να βάλω στην homepage, δεν έπαιξαν ή κόλλησαν (accuweather & battery solo widget).

υγ. καταλαβαίνει τις υπόλοιπες mi συσκευές του σπιτιού... (mini mi wifi router)

δεν έχω γράψει τίποτα νεότερο, γιατί δεν έχει ξεκολλήσει από το χέρι της συζύγου από όταν το έπιασε...

το "ανησυχητικό" είναι ότι μέχρι το απόγευμα η μπαταρία τελειώνει...

Re: Απάντηση: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

δεν έχω γράψει τίποτα νεότερο, γιατί δεν έχει ξεκολλήσει από το χέρι της συζύγου από όταν το έπιασε...

το "ανησυχητικό" είναι ότι μέχρι το απόγευμα η μπαταρία τελειώνει...
Με ποσό screen on time?

Re: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

Στη μπαταρία γράφει κατανάλωση από διάφορες εργασίες. Αν κλικαρεις στο screen, στο δείχνει

Μια χαρά είναι 5 ώρες screen on time!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ή κάμερα πως σου φάνηκε; Ταχύτητα εστίασης κ κλείστρου; Είναι αρκετά γρήγορη για να βγαζεις φωτό πιτσιρικια; :)

μα δεν έχω μπορέσει να ασχοληθώ καθόλου... 30 δευτερόλεπτα μου το έδωσε για τα screens που φαίνονται παραπάνω... :-p

Απάντηση: Re: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

24ωρου. Αν και δεν ξέρω ακόμα πόσο ακριβή είναι αυτά που βλέπουμε γιατί πχ όταν το φορτίζει το χρησιμοποιεί. Δεν ξέρω αν μετράει και αυτό το sot μέσα στο 5ωρο που αναφέρει

-----

Για θήκες τι ξέρουμε; Κάνουν αυτές του Mi 4i? Γιατί δεν βλέπω κάποια αποκλειστικά για αυτό

Όταν φορτισει πλήρως το κινητό,τα στατιστικά αυτά μηδενίζονται. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για stock Android, αλλά δεν πιστεύω να γίνεται κάτι άλλο στο miui.

Δεν βρίσκω να έχει data usage limiter όπως συνήθως έχουν τα Android... Και αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ήθελα να γυρίσει από ios σε Android...

Και προτιμώ του λειτουργικού την δυνατότητα πάρα extra app

Το κοίταξα λίγο,αλλά δεν έβγαλα άκρη στο δικό μου...θα το δω πάλι μόλις πάω άδεια από την σύζυγο
Επίσης, δύο θετικά, το κινητό χτυπάει ξυπνητήρι ακόμα και αν είναι κλειστό, και επίσης το WiFi n του είναι γρήγορο, καθώς συνδέεται στα 144mbps...
Κι ένα αρνητικό,δεν έχει fm radio,κι ας το γράφει παντού στα sites πως έχει...

Γενικά είσαι ικανοποιημενος?
Έχεις κινέζική ρομ η έβαλες ελληνική?
Οι κινεζικές εφαρμογές αφαιρούνται?
Τέλος, από αυτονομία πώς πάει ?