Xiaomi Mi 4C

Απάντηση: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

Το κοίταξα λίγο,αλλά δεν έβγαλα άκρη στο δικό μου...θα το δω πάλι μόλις πάω άδεια από την σύζυγο
Επίσης, δύο θετικά, το κινητό χτυπάει ξυπνητήρι ακόμα και αν είναι κλειστό, και επίσης το WiFi n του είναι γρήγορο, καθώς συνδέεται στα 144mbps...
Κι ένα αρνητικό,δεν έχει fm radio,κι ας το γράφει παντού στα sites πως έχει...
Για τα δεδομένα πας Κέντρο ασφαλείας -> Δεδομένα (το εικονίδιο είναι μια σταγόνα). Εκεί ορίζεις το μηνιαίο όριο, πόσα ΜΒ έχεις ήδη φάει, τι να κάνει το κινητό όταν φτάσει το όριο καθώς και πόσο να είναι το ημερήσιο όριο ανά sim.

Απάντηση: Re: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

Γενικά είσαι ικανοποιημενος?
Έχεις κινέζική ρομ η έβαλες ελληνική?
Οι κινεζικές εφαρμογές αφαιρούνται?
Τέλος, από αυτονομία πώς πάει ?

Εγώ αν είμαι ευχαριστημένος? Αλλος το έχει, και δεν με αφήνει κιόλας να το πασπατέψω... Ειναι παντως όπως ήρθε από ROM (ευρωπαική μου κάνει, δεν έχει ιδιαίτερες κινεζιές), δεν εχω δοκιμάσει να βγάλω τίποτα (εδώ με δυσκολία έχω βάλει αυτά που ήθελα για να το τσεκάρω π.χ. antutu, network signal info, ES κλπ), και αυτονομία... Δεν βγάζει μια μέρα, αλλά με 5+ ώρες sot!!!

υγ. φίλοι - γνωστοί πάντως που το είδαν live, ψηθήκαν...

Υπαρχει σύγχυση σχετικα με κάποια χαρακτηριστικά .
Συγκεκριμένα δεν υπάρχει ευκολος τροπος για να γνωριζουμε ποιον αισθητηρα φορα ( sony η Samsung).
Επισης ειναι το πρωτο smartphone της xiaomi που δεν εχει Ραδιόφωνο.

Υπαρχει σύγχυση σχετικα με κάποια χαρακτηριστικά .
Συγκεκριμένα δεν υπάρχει ευκολος τροπος για να γνωριζουμε ποιον αισθητηρα φορα ( sony η Samsung).
Επισης ειναι το πρωτο smartphone της xiaomi που δεν εχει Ραδιόφωνο.

Το δεύτερο. Και το Xiaomi Note Pro δεν έχει ραδιόφωνο.

Λοιπόν σήμερα μπόρεσα να παίξω λίγο με το τηλέφωνο. Οι καλές εντυπώσεις για το hardware - βάρος - συσκευή - οθόνη κλπ παραμένουν. Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα μια άλλη διανομή στο στυλ που έχω συνηθίσει πλέον εγώ με το OPO / cyanogen, που κάνω ότι θέλω, όπως θέλω. Και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο stock android.

ρε τι έχουμε πάθει με τις κινεζιές. Με το ζόρι έρχεται αυτό το μήνυμα, ενώ έχω απενεργοποιήσει τα mi messages. Και είναι ύποπτο γιατί δεν ανοίγει, δεν διαγράφεται, κοκ...

mimsg.jpg

καμιά ιδέα?

Re: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

Παντως το μήνυμα λέει ότι εσβησες επαφές και αν θες μπορείς να τις ζητήσεις από το cloud

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θέλεις να το ανοιξεις να σου γράψω και τα υπόλοιπα, αν έχει;

Ενημερωτικό είναι το μήνυμα για διαγραφή επαφών από το mi cloud.

ευχαριστώ παιδιά... δεν ανοίγει όμως, δεν σβήνεται, γενικώς ΔΕΝ!!! Απλά κατσικώνεται!!!

Να υποθέσω ότι με cm αποφεύγουμε τα διάφορα προβλήματα που αναφέρθηκαν με τη miui,πχ notifications. Δεν έχω χει πολύ κόσμο να έχει περάσει cm όμως. Bugs ή είναι τόσο ωραία σε εμφάνιση η miui που διστάζουν. Από ένα opo που ειδα πάντως, η cm μου αρέσει πιο πολύ από καθαρό Android.

κάπου διάβασα και για την CM, αλλά τουλάχιστον εκεί γράφανε ότι ήταν ακόμα πολύ πρώιμη και πολλά δεν έπαιζαν... βεβαια δεν το έψαξα και πολύ, ίσως υπάρχει και νεότερη revision

Re: Απάντηση: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

κάπου διάβασα και για την CM, αλλά τουλάχιστον εκεί γράφανε ότι ήταν ακόμα πολύ πρώιμη και πολλά δεν έπαιζαν... βεβαια δεν το έψαξα και πολύ, ίσως υπάρχει και νεότερη revision

Διαβασα οτι το μονο "σοβαρό" που δεν παίζει ειναιι το widget του φακού.
Εγω θα την έβαζα...

Καλησπέρα, είμαι στα πρόθυρα αγόρας του κινητού με τα 3G/32G έκδοση. Ωστόσο, είδα και το redmi note 2 αλλα με τα 2G/32G να έχουν περίπου 80 ευρώ διαφορά. Θα ηθέλα από τους χρήστες του mi4c να μου πουν αν τα 80 ευρώ παραπάνω δικαιολογουν το τηλέφωνο.

Το μόνο που βλέπω εγώ σαν πλεονέκτημα ειναι το 1G ram επιπλέον. Υπάρχει κάτι άλλο που να με αποτρέψει από το redmi note 2 ?

Απάντηση: Re: Xiaomi mi 4c [SnapDragon 808 / 215 ]

Καλησπέρα, είμαι στα πρόθυρα αγόρας του κινητού με τα 3G/32G έκδοση. Ωστόσο, είδα και το redmi note 2 αλλα με τα 2G/32G να έχουν περίπου 80 ευρώ διαφορά. Θα ηθέλα από τους χρήστες του mi4c να μου πουν αν τα 80 ευρώ παραπάνω δικαιολογουν το τηλέφωνο.

Το μόνο που βλέπω εγώ σαν πλεονέκτημα ειναι το 1G ram επιπλέον. Υπάρχει κάτι άλλο που να με αποτρέψει από το redmi note 2 ?

βασικά λόγω μεγέθους, τα θεωρώ πολύ διαφορετικά... Το 5.5' πχ θα το αγόραζα για μένα, και το 5' για γυναίκα ή για ανθρώπους που δεν θέλουν "μεγάλο".
και φυσικά πάντα θα υπάρχει το ΜΤΚ Χ10 vs. Q SD 808 που αναφέρθηκε ήδη, με ότι κι αν σημαίνει αυτό...