Xiaomi Mi 4C

Re: Xiaomi Mi4c [SnapDragon 808 / 215 ]

να ενημερώσω για ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το mi4i

πριν λίγο καιρό (και έχοντας το κινητό σε τσέπη παντελονιού) η οθόνη έσπασε χωρίς να πέσει κάτω - φυσικά αυτό δεν αποδεικνύεται αλλά αξίζει να αναφερθεί

ψάχνοντας στο νετ βρήκα ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που έπαθε κάτι παρόμοιο
για την επισκευή του κινητού, επικοινώνησα μεταξύ άλλων και με το επίσημο customer service Ευρώπης και πήρα την ακόλουθη απάντηση - παραθέτω παρακάτω αυτούσιο το email από το European customer service

Hi Sir/Madam,

Thank you for your support and attention towards XiaoMi.

Thank you for letting us know of this information,
We are truly sorry for the inconvenience you have encountered.
We do sincerely suggest you kindly take the device for a technical test with the original seller,
Kindly for your information,
All Xiaomi items can only be applying for the after-sale warranty service within the original region of its purchase.
Euro/USA market do not support provide international shipping and after-sale service to the items which did not purchase directly with us through the official site www.mi.com/en/ as your reference kindly.
We do think the original seller should be able to provide you exchange or repair service regarding of this purchased item.
We do sincerely appreciated for your understanding and patience with us kindly.
Kindly making contact with the original seller regarding of this purchase,
Hopefully you will be able to receive an exchange or repair policy :)

We appreciate your understanding and cooperation.

If you have any further question, please feel free to contact us.

May you experience a lifetime of love, happiness and joy!

πέρα από τις ολόψυχες ευχές του customer service για υγεία, ευημερία, καλή τύχη, αγάπη, χαρά, καλό ταξίδι, καλή αντάμωση και στο επανειδίν, προφανώς το μόνο που μένει είναι ότι η εταιρεία δεν αναλαμβάνει να επισκευάσει τα κινητά της ούτε επί πληρωμή - έτσι απλά.

Στην ουσία λοιπόν αντί για όλα τα παραπάνω, μάλλον μου εύχονται "καλό ζευγάρωμα" με τον δικό τους τρόπο

διευκρινίζω ότι στο email ρωτάω συγκεκριμένα "πόσο κοστίζει η επισκευή" - δε ζητάω αντικατάσταση...

Δυστυχως αυτα ειναι τα (αναμενομενα) ρισκα του να αγοράζεις φθηνα απο Κινα.
Ειναι γενικα γνωστό οτι αν χαλάσει κάτι , γυρνάει Κινα ...
Οταν εχει 250 το flex 2 , απλά δεν αγοράζει κανεις κινέζικο με 200

Ευχομαι να βγάλεις ακρη με το κινεζικο κατάστημα.

συμφωνώ αλλά εδώ δε μου είπαν "στείλτο Κίνα και θα στο φτιάξουμε - κοστίζει τόσο"

αν μου το έλεγαν, ακόμη και αν ήταν ακριβό και δε συνέφερε, δε θα μπορούσα να έχω, επί της ουσίας, παράπονο

μου είπαν πάρτο & βάλτο εκεί που δεν το βλέπει ο ήλιος.... μετά συγχωρήσεως....

άκρη ίσως βγάλω τελικά από τον πωλητή, αλλά το θέμα είναι ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πως κάποιες από αυτές τις συσκευές είναι:

1) πιο ευαίσθητες από τις mainstream προτάσεις. Το προηγούμενο samsung που είχα το έβαζα στην κωλότσεπη για 1,5χρόνο + και δεν είχε πρόβλημα - αυτό ζήτημα είναι αν μπήκε σε τσέπη παντελονιού 2,3 φορές

2) αν πάθουν κάτι, game over, το κάνεις κορνίζα και το κοιτάς. Δεν υπάρχει service, εκτός αν είσαι διατεθειμένος να παραγγείλεις το ανταλλακτικό και να το κάνεις μόνο σου

κατέληξα στη xiaomi διότι έψαχνα οικονομικό δίκαρτο με 5αρα οθόνη - αναρωτιέμαι αν το oneplus x είναι καλύτερο ποιοτικά....

Δυστυχως ετσι ειναι.Ειμαι σιγουρος οτι το ηξερες, απλα δεν περίμενες τετοια απάντηση απο την xiaomi.

Πρεπει καποια στιγμή να σταματήσουμε να αγοράζουμε μονο διαβαζοντας specs και τιμή.Υπάρχουν και αλλα πράγματα περα απο αυτό.

Μολις ειδα οτι το flex 2 εχει κατω απο 240 !!! Δεν θα κοιτουσα τιποτε αλλο, εκτος αν θες δικαρτο.

Ολα τα oneplus δεν εχουν καμμια σχεση κατασκευαστικά με τα υπολοιπα "κινέζικα" .
Αγορασε στα τυφλά.Αν και με την πτώση τιμης του oneplus 2 , εκει θα πηγαινα.
Το X λενε οτι ειναι ΑΡΙΣΤΟ κατασκευαστικά , απλά με φοβιζει οτι εχει γυαλι μπρος-πισω.Ειδικα σε περιπτωση πτώσης.

Μήπως πήρες κιλά;; καλό aftersale έχει το vickmall. Δηλαδή δεν κάνουν τον Κινέζο είτε σε επισκευή, αντικατάσταση...

έτσι είναι, όταν το αγόρασα ήξερα τι ρίσκα εμπεριέχει μια τέτοια αγορά...

αλλά από τη στιγμή που μπήκα στη διαδικασία να επικοινωνήσω μαζί τους και να ζητήσω επισκευή, περίμενα να μου ράψουν ένα κοστούμι που δε θα συνέφερε η επισκευή (μεταφορικά πήγαινε-έλα συν ανταλλακτικό συν επισκευή) - δεν περίμενα ότι η xiaomi (5η σε πωλήσεις παγκοσμίως το 2015 αν δεν κάνω λάθος) να μη μπορεί να επισκευάσει τα προϊόντα της

φίλε naxian δυστυχώς δεν το πήρα από vickmall....

θα κοιτάξω τα oneplus, ευχαριστώ για τις προτάσεις

Εχω ακουσει για πανακριβα iphone κλπ που εσπασε η οθονη .Πιστευω πως ειναι θεμα πλευρας που μπαινει στην τσεπη,εαν δεχεται την πιεση στη μεση (δεν αντεχει), που θα κατσεις,μεγεθος οθονης κλπ
Δεν μπορω να πιστεψω πως η samsung χρησιμοποιει ανθεκτικοτερες οθονες απο την xiaomi και αλλες
Εχω διαβασει και τεστ που η μαρκα δεν ηταν το πρωτευον
Τελικα αμα γινει η στραβη η καλυτερη λυση ειναι η παραγγελια οθονης απο ebay και η αλλαγη σε εναν καλο τεχνιτη
παραδειγμα ενα iphone οπου η αλλαγη δεν στοιχιζει πανω απο 40-50 ευρω,και ολα ειναι οκ μετα